کد خبر 119399
تاریخ انتشار: ۲۳ اردیبهشت ۱۳۹۱ - ۱۸:۱۱

دبیر انجمن رادیولوژی ایران گفت : به رغم دیجیتالی شدن مراکز تصویربرداری، هنوز مصرف فیلم رادیولوژی در ایران بالا و هم اکنون برابر با مصرف کل اروپاست.

به گزارش مشرق، دکتر جلال شکوهی در مصاحبه با خبرنگار رادیو با اشاره به دیجیتالی شدن بیش از 50 درصد مراکز تصویربرداری کشور در چهار تا پنج سال گذشته افزود: حرکت از رادیولوژی آنالوگ به دیجیتال علاوه بر افزایش کیفیت کار، باید به کاهش مصرف فیلم های رادیولوژی منجر می شد ولی تا کنون نتیجه ای نداشت.

وی با اشاره به اینکه تورم جهانی و افزایش نرخ ارز در ایران سبب شده است ، قیمت فیلم های رادیولوژی که وارد می شود ، در چند سال گذشته پنج برابر افزایش یابد و مراکز تصویر برداری در این مدت اجازه افزایش تعرفه نداشته اند ، یکی از مشکلات موجود بر سر راه استقرار سیستم رادیولوژی بدون فیلم را در کشور، آشنا نبودن برخی پزشکان با فن آوری و به ویژه استفاده از رایانه عنوان کرد.

شکوهی افزود : وزارت بهداشت ،‌ درمان و آموزش پزشکی باید مقرر کند، مراکز تصویربرداری ، عکس های رادیولوژی مراجعان را در قالب لوح فشرده به آنها تحویل دهند و اگر بیمار فیلم درخواست کرد ، مبلغ آن از وی دریافت شود .

وی همچنین بااشاره به اینکه فیلم های رادیولوژی آلودگی های زیست محیطی به همراه دارد، گفت: این فیلم ها در کشورهای پیشرفته، کاربرد خود را از دست داده اند تا جایی که کشوری مانند بلژیک که خود تولید کننده فیلم های رادیولوژی است ، سیستم رادیولوژی بدون فیلم را در نظام درمانی خود پیاده کرده است.

بیست و هشتمین کنگره رادیولوژی ایران با هدف ارایه جدیدترین شیوه های تصویربرداری پزشکی با حضور جمعی از متخصصان داخل و خارج کشور ، 26 تا 29 اردیبهشت در هتل المپیک تهران برگزار می شود.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس