عضو فراکسيون انقلاب اسلامي اظهار داشت: متاسفانه آقاي لاريجاني مجلس هشتم را با خلق و خويي پرورش داده که مي بينيم در پاسخ به مطالبه رهبر انقلاب در زمينه نظارت ابتدا 290 نفر تکبير مي گويند‘ 150 طرحي را امضا مي کنند‘ تنها 79 نفر به آن راي مي دهند

حجت الاسلام حميد رسايي نماينده تهران در مجلس در گفتگو با مشرق با اشاره به اينکه با گذشت يک ماه از راي منفي مجلس به فوريت طرح نظارت بر نمايندگان، هنوز اين طرح روي ميز هيئت رئيسه مانده و به هيچ کميسيوني ارجاع نشده، گفت: اين در حالي است که بر اساس ماده 130 آيين نامه همان روز بايد به کميسيون مربوط ارجاع مي شد و نهايتا مي توانست تا يک ماه در کميسيون بماند و الان بايد به صحن باز مي گشت.
وي با بيان اينکه ظاهرا در هيئت رئيسه بر سر اينکه به چه کميسيوني ارجاع شود اختلاف نظر وجود دارد تصريح کرد: گويا بعضي دوستان هيئت رئيسه اصرار دارند که به کميسيون آئين نامه داخلي مجلس برود و با ارجاع آن به کميسيون اصل 90 مخالف هستند.
نماينده مردم تهران با اشاره به علت مخالفت هيات رئيسه با ارجاع اين طرح به کميسيون اصل 90 گفت: علت مخالفت با بررسي طرح در کميسيون اصل 90 وجود نمايندگاني مانند آقيان نکونام، فدايي، زاکاني و دوستاني از اين طيف است که تاثير پذيري کمتري از هيئت رئيسه دارند.
وي افزود: از سوي ديگر هيئت رئيسه نگران است که طرح نظارت بر نمايندگان مجددا در صحن مطرح شود و راي نياورد.
اين نماينده مجلس در پاسخ به اينکه آيا اراده اي جلوي راي دادن به اين طرح وجود دارد اظهار کرد: بالاخره اين طور مجلس را پرورانده اند و اين نتيجه طبيعي خلق و خوي مجلس است.
رسايي با تاکيد بر اينکه قطعا عده اي منافعشان در زد و بند هاست تصريح کرد: کانديدايي که در انتخابات مجلس 5 ميليارد تومان خرج ميکند تا حتما به مجلس وارد شود، مگر حقوق نمايندگان مجلاس چقدر است؟ نمايندگان ماهانه حدود 1 و نيم ميليون تومان حقوق مي گيرند مگر جمع آن در 4 سال چقدر مي شود؟
وي ادامه داد: برخي نمايندگان در کنار حقوق نمايندگي، درآمد نمايندگي هم دارد. برخي نمايندگان به دنبال آن درآمد هستند و اگر نبودند چرا رهبري اين موضوع را به افکار عمومي کشاندند؟
رسايي گفت: در همه دوره ها ما نمايندگاني با اين تفاسير داشتيم و مقام معظم رهبري در همه دوره ها توصيه هايي در زمينه ساده زيستي و ... مطرح مي کردند اما چه مي شود که رهبري در سال دوم مجلس هشتم لب به سخن مي گشايند و اين بحث را به افکار عمومي مي کشانند؛ در واقع ايشان مي خواهند افکار عمومي را درگير کنند تا اين موضوع فاسد حذف شود.
رسايي با ابراز نگراني از آفاتي که ممکن است طرح نظارت بر نمايندگان با آنها مواجه شود اظهار داشت: آفت اول اين است که اين طرح، مشمول مرور زمان شود و آفت ديگر اينکه گرفتار شاخ و برگهايي شود که موارد اصلي که بار نظارتي دارد و جلوي سوء استفاده نمايندگان را مي گيرد و در مواقع ابزار مثبت هم در اختيار نمايندگان براي نظارت مي گذارد کنار زده شود و در نهايت اسم نظارت باشد اما عمل نظارت نباشد.
اين نماينده مجلس با اعتقاد به اين که اگر نمايندگان تلاش کنند ممکن است تصويب اين طرح در کارنامه مجلس هشتم جاي گيرد، اظهار کرد: آخر مجلس هشتم 7 خرداد سال آينده است، آن وقت است که ما جلوي رهبر انقلاب مي نيشينم و ايشان مي پرسند سال گذشته 290 نفر براي استقبال از نظارت تکبير گفتيد چه شد؟
اين عضو فراکسيون انقلاب اسلامي تاکيد کرد: طرح نظارت بر مجلس حتما بايد از سوي مردم مطالبه و به صورت راي علني مطرح شود اگر در راي علني توفيق يافت معلوم مي شود که مجلس اراده دارد تا جامه نظارت بر تن کند.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس