اژه ای در پاسخ به سوالی مبنی بر دیدار مه آفرید با رئیس جریان موسوم به انحرافی در مورد اینکه آیا صاحبان قدرت به دادگاه خواهند آمد، گفت: این سؤال به تعابیر مختلفی پیش از این مطرح شده بود پاسخ شما را اینگونه می‌دهم هر کسی ثابت شود که مقصر است حتما مورد بازخواست قرار می‌گیرد.

به گزارش مشرق به نقل از فارس ، غلامحسین محسنی اژه‌ای عصر امروز در بیست  و نهمین نشست خبری خود در پاسخ به سؤال خبرنگاران که از وی درباره سرنوشت پرونده اتهامی رئیس منطقه آزاد ارس و ارتباط آن با پرونده ملک زاده پرسیده بود، گفت: بخشی از افرادی که در آن پرونده متهم بودند به دادگاه رفتند و برایشان حکم صادر شد و برخی دیگر هنوز به دادگاه نرفته‌اند و برخی برایشان هنوز حکمی صادر نشده است.

محسنی‌اژه‌ای با اشاره به این مطلب که به هر ترتیب تلاش دستگاه قضایی این بوده است که رسیدگی لازم انجام شود، گفت: متهمان همگی سرنوشتشان بررسی شده و نتیجه به اطلاع شهروندان می‌رسد.

دادستان کل کشور در پاسخ به سؤال یکی از خبرنگاران که از وی اینگونه پرسید که در جلسه هشتم رسیدگی به پرونده فساد 3 هزار میلیارد تومانی عنوان شد که آقای مه‌آفرید خسروی با «الف - م» رئیس جریان موسوم به جریان انحرافی دیدار داشته  است آیا صاحبان قدرت به دادگاه خواهند آمد، گفت: این سؤال به تعابیر مختلفی پیش از این مطرح شده بود پاسخ شما را اینگونه می‌دهم هر کسی ثابت شود که مقصر است حتما مورد بازخواست قرار می‌گیرد.

وی افزود: فرقی ندارد که این فرد در چه موقعیتی قرار دارد مهم این است که اگر اتهام متوجه‌اش باشد و این اتهام مستند باشد مورد تعقیب قرار گرفته و به اتهامش رسیدگی می‌شود.

محسنی‌اژه‌ای در پاسخ به سؤال یکی از خبرنگاران که  عنوان کرد  معاون مطبوعاتی وزارت ارشاد به خبرنگاران توهین کرده آیا مدعی‌العموم در این زمینه ورود پیدا خواهد کرد یا خیر؟ گفت: بهتر است حریم افرادی که در این جلسه حضور ندارند و قرار است از آنها نقل قول شود نگه داشته شود.

وی گفت: بارها گفته‌ام که کسی اگر مورد اهانت قرار گیرد و بخواهد شکایت کند قطعا فرد روبرو مورد تعقیب قرار خواهد گرفت و کاری نداریم که این فرد چه جایگاهی دارد.

سخنگوی قوه قضائیه در پاسخ به سؤال خبرنگار واحد مرکزی خبر درباره اینکه گفته شده عده‌ای قصد راه‌اندازی رادیو و تلویزیون اینترنتی دارند آیا مدعی‌العموم با این افراد برخورد خواهد کرد یا خیر؟ گفت: بارها گفته‌ایم که راه‌اندازی شبکه تلویزیونی در انحصار صدا و سیماست و اگر کسی بخواهد اقدام غیرقانونی در این زمینه انجام دهد مدعی العموم وارد می‌شود.

وی گفت: در سنوات گذشته نیز این امر مسبوق سابقه بوده و عده‌ای بودند که دست به این کار زده‌اند.

دادستان کل کشور خاطر نشان کرد: البته عده‌ای بوده‌اند در گذشته و حال کارشان را انجام داده‌اند اما نمی‌دانستند که کارشان مصداق جرم است این افراد فعالیت خودشان را متوقف کرده‌اند اما برخی هم کار خود را ادامه داده‌اند که مدعی‌العموم در این زمینه ورود پیدا کرده است.

سخنگوی دستگاه قضا درباره تکلیف قوه قضائیه در مورد 8 بند از قانون مبارزه با دخانیات گفت: اینگونه مسائل نظیر دخانیات مسائلی است که مبتلابه جامعه است و البته من باید این نکته را بگویم که در قدم اول خود مردم باید اینگونه مسائل را رعایت کنند.

وی گفت: طبیعی است که آن میزان از مقررات که انجامش به عهده دستگاه قضایی است از سوی قوه قضائیه اجرا خواهد شد و اگر شما هم به عنوان خبرنگاران در جایی کاستی می بینید آن را به ما متذکر شوید.

محسنی‌اژه‌ای خطاب به خبرنگاران گفت: ما از شما توقع داریم تا شما هم در تبیین قوانین و اطلاع رسانی به شهروندان وظایف خود را عمل کنید.

محسنی‌اژه‌ای درباره شایعه بازگشت مهدی هاشمی به کشور گفت: ما پیش از این برای این فرد ابلاغیه صادر کرده بودیم و او به دادسرا احضار شده بود.

وی گفت: به طور یقین اگر این فرد به کشور برگردد بر اساس قانون با او برخورد شده و به پرونده‌اش رسیدگی می‌شود.

سخنگوی قوه قضائیه در بخش پرسش و پاسخ‌ها در پاسخ به خبرنگاری که از وی پرسید چرا بعضا اطلاعات و اخبار قضایی را اشخاصی غیر از سخنگوی قوه قضائیه به اطلاع شهروندان می‌رسانند آیا وظیفه اطلاع‌رسانی به عهده  سخنگوی قوه قضائیه نیست، گفت: ما پیش از این هم عنوان کرده بودیم که هدفمان این نیست که اطلاع‌رسانی را محدود کنیم و از صحبت و اطلاع‌رسانی سایر مقامات قضایی جلوگیری کنیم.

وی گفت: اگر رؤسای دادگستری یا دادستان‌‌ها مطالبی را در حوزه کاریشان اطلاع‌رسانی می‌کنند مشکلی وجود ندارد هرچند در برخی مسائل با مسئولین بالادستی خود نیز هماهنگی‌های لازم را انجام می‌دهند.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس