کد خبر 117422
تاریخ انتشار: ۱۷ اردیبهشت ۱۳۹۱ - ۱۱:۴۲

مدیرکل نظارت و ارزشیابی معاونت سینمایی گفت: من خود از کسانی بودم که بر سر این موضوع اصرار بسیار داشتم که کارهای غیر سینمایی از جشنواره فیلم فجر جدا شود.

به گزارش مشرق به نقل از روابط عمومی  جشنواره بین‌المللی فیلم ویدیویی تهران، «سید‌علیرضا سجادپور» مدیر کل اداره نظارت و ارزشیابی معاونت سینمایی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی در گفت‌وگویی با بیان این مطلب افزود: به خاطر خبرسازی سنگین و تاثیر بسیار گسترده فیلم‌های سینمایی یکی از سیاست‌های دو سال اخیر تفکیک فیلم‌های ویدیویی از فیلم‌های سینمایی بود، چراکه حقیقتا فیلم‌های سینمایی جشنواره فجر فرصتی رو برای توجه به مابقی تولیدات نمی‌گذاشت.

وی در ادامه افزود: من از طرفداران طرح مستقل شدن فیلم‌های ویدیویی از جشنواره بین‌المللی فجر هستم؛ چراکه این حرکت باعث می‌شود تا به نحوه مطلوب با فضای رقابتی و خبرسازی‌های موثر به این فیلم‌ها پرداخته شود.

سجادپور با بیان اینکه برگزاری جشنواره مستقل ویدیویی باعث می‌شود تا فرصت بیشتر، مناسب‌تر و موثرتری به این بخش از تولیدات اختصاص یابد، عنوان کرد: ایجاد انگیزه، جایگاه رقابتی تخصصی و ایجاد ویترینی برای عرضه فیلم‌ها از نکات قابل توجه فیلم‌سازان در این جشنواره خواهد بود.

وی فیلم‌های ویدیویی را همسایه بغل دستی فیلم‌های سینمایی خواند و تصریح کرد: این دو نوع تولید از طرفی هم اشتراکاتی با هم دارند و هم اختلافاتی، اما چون کارکرد و نوع استفاده ویدیویی‌ها به شکل دیگر است این دو از هم منفک می‌شوند و هر کدام در قالب و سطح خودش مورد ارزیابی قرار خواهد گرفت و جشنواره فیلم ویدیویی تهران بهترین فرصت و بستر برای ارزشیابی و آسیب‌شناسی فیلم‌های ویدیویی است.

به گفته وی مستقل شدن جشنواره فیلم‌های ویدیویی آخرین جداسازی بخش‌های غیر سینمایی از جشنواره فیلم فجر بود.

سجادپور گفت: تولید فیلم‌های ویدیویی چند سالی است که گسترش بسیاری پیدا کرده و با توجه به اینکه سالیان گذشته در جشنواره فیلم فجر فیلم‌های ویدیویی مورد قضاوت و داوری قرار می‌گرفت از 2 سال پیش بحث بر این بود که این موضوع از جشنواره فیلم فجر جدا و مستقل شود.

وی تصریح کرد: در ایام جشنواره به دلیل فضای خبری آثار سینمایی در واقع دیگر تولیداتی مثل فیلم‌های کوتاه، آثار مستند و ویدیویی دیده نمی‌شدند.

مدیرکل نظارت و ارزشیابی ادامه داد: این آثار به هیچ وجه در جشنواره فیلم فجر دیده نمی‌شوند زیرا ویترین خوبی برای عرضه آثار آن ها وجود نداشت و در موج خبری گسترده تولیدات سینمایی این محصولات گم می‌شوند و به تدریج به این نتیجه رسیدیم که فیلم کوتاه را از جشنواره جدا کرده و برای آن جشنواره ای مستقل ترتیب داده شود.

وی ادامه داد: با اختصاص دادن جشنواره‌ای مستقل برای فیلم‌های ویدیویی آخرین جداسازی نیز انجام شد و تلاش بر این می‌شود تا با استقلال فیلم‌های ویدیویی نیز خبرسازی کاملی در مورد آن‌ها صورت گیرد.

سجادپور افزود: هدفمان از برپایی جشنواره فیلم‌های ویدیویی اضافه کردن جشنواره به دیگر جشنواره‌هایمان نبود بلکه می‌‌خواهیم به طور مستقل به هر موضوعی بپردازیم و در جشنواره فیلم‌های ویدئویی تصمیم بر این شده تا تولیدات 2 سال گذشته را که در جای دیگری نمایش داده نشده است را مورد قضاوت و بررسی قرار دهیم.

وی ادامه داد: با مستقل شدن بخش‌های مختلف از جشنواره فیلم فجر این رویداد بزرگ سینمایی از این به بعد به طور تخصصی و حرفه‌ای به فیلم‌های سینمایی پرداخته و جشنواره‌های دیگر نیز به مباحث مستقل جشنواره خود می‌پردازند.

سجادپور که خود از موافقان مستقل شدن جشنواره فیلم‌های ویدیویی است، خاطرنشان کرد: من خود از کسانی بودم که بر سر این موضوع اصرار بسیار داشتم که کارهای غیر سینمایی از جشنواره فیلم فجر جدا شود.

بنابراین گزارش، نخستین جشنواره بین‌المللی فیلم ویدیویی تهران به همت موسسه رسانه‌های تصویری و با همکاری سازمان سینمایی کشور به دبیری محمدرضا عباسیان از 28 خرداد تا 2 تیر در تهران و جزیره ابوموسی برگزار می‌شود.


نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس