کد خبر 1162262
تاریخ انتشار: ۱۲ دی ۱۳۹۹ - ۰۵:۳۶
انار لبو

ترشی از مخلفات اصلی سفره غذا برای ایرانی‌هاست که بیشتر در فصل پاییز و زمستان تهیه می‌شود. یکی از ترشی‌های لذیذ و خوش‌رنگ این فصل ترشی انار و لبو است.

به گزارش مشرق، پاییز فصل ترشی انداختن است و ترشی‌ها یکی از مخلفات سفره ما ایرانی‌ها هستند.

یکی از ترشی‌های خوشمزه‌ای که می‌توانید تهیه کنید و در کنار خانواده از خوردن آن لذت ببرید، ترشی انار و لبو است.

این ترشی علاوه‌بر اینکه طعم و رنگ بسیار خوبی دارد، برای سفره‌آرایی و تزیین غذاها نیز مناسب است.

مواد لازم برای تهیه ترشی انار و لبو

لبو: درشت ۴ عدد

انار: متوسط ۲ عدد

سیب متوسط: ۲ عدد

شکر: ۱ قاشق چایخوری

نمک: ۱ قاشق چایخوری

گل‌پر: ۱ قاشق چایخوری

سیاه‌دانه: ۱ قاشق چایخوری

سرکه: به میزان لازم

آب لبو: به میزان لازم

طرز تهیه ترشی انار و لبو

۱- لبوها را تمیز بشویید. داخل قابلمه بریزید و به اندازه‌ای که روی آن را بگیرد، آب به آن اضافه کنید. سپس روی حرارت قرار بدهید تا بپزد. لبو طی فرآیند پخت رنگ خود را به آب پس می‌دهد؛ بنابراین بعد از پخت که شعله اجاق را خاموش کردید، در ظرف را بگذارید و اجازه بدهید لبوها داخل ظرف بمانند تا دوباره رنگ آن جذب لبوها شود.

۲- لبوها را در اندازه دلخواه خرد کنید. اگر خواستید، می‌توانید لبوها را با قالب شیرینی قالب بزنید. سیب‌ها را هم خرد کنید یا با قالب شیرینی قالب بزنید. در مرحله بعد انارها را دون کنید و به سیب و لبو خرد شده را اضافه کنید. همچنین می‌توانید سیب و لبو را رنده کنید؛ سپس شکر + نمک + گل‌پر + سیاه‌دانه را به مواد اضافه کنید.

۳- سپس همه مواد را در ظرف شیشه‌ای بریزید. نصف شیشه را با سرکه سفید پر کنید و مابقی را آب لبو بریزید. اگر خواستید ترشی شما ترش‌تر شود، شکر را حذف کنید و یا اینکه سرکه را نسبت به آب لبو بیشتر بریزید. این ترشی معمولاً بعد از یک هفته آماده مصرف است.

نکاتی که باید در تهیه انواع ترشی رعایت کنید

۱- ترشی را در ظرف شیشه‌ای بریزید. ظرفی که برای ترشی در نظر گرفته‌اید، باید کاملاً تمیز و خشک باشد. در غیر این صورت ترشی کپک می‌زند. در ظرف را هم محکم ببندید تا هوا نکشد. اگر هوا بکشد، ترشی خراب می‌شود.

۲- ترشی را حتماً در جای خنک به دور از نور خورشید و ترجیحاً در داخل یخچال نگهداری کنید.

۳- در ریختن ادویه ترشی و نمک زیاده‌روی نکنید. بعضی‌ها در تهیه ترشی به قدری ادویه را زیاد می‌ریزند که تمام مواد ترشی عطر و طعم اصلی خودشان را از دست می‌دهند.

منبع: فرارو

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • انتشار یافته: 5
  • در انتظار بررسی: 0
  • غیر قابل انتشار: 0
  • IR ۰۶:۰۷ - ۱۳۹۹/۱۰/۱۲
    5 0
    با اینکه تا حالا اسمشم نشنیدم اما خداییش دهانم آب افتاد
  • غلام IR ۱۲:۲۵ - ۱۳۹۹/۱۰/۱۲
    5 0
    اگه زنم یه همچین آشپزی بشه این شعر جواد یساری را براش میخونم : با تو در صحرای گرم برهوت روز و شب تشنه توی کویر لوت آفتاب داغو تحمل میکنم اونجا رو بلبل و سنبل میکنم
  • فاطمه IR ۱۵:۵۲ - ۱۳۹۹/۱۰/۱۲
    2 1
    به نظر من ترشی بادم جان برای این فصل خیلی خوب چون که با سیر میش بخاتر گرمیش برای سرما خوردگی خیلی خوب
    • IR ۱۸:۴۹ - ۱۳۹۹/۱۰/۱۲
      10 1
      خدا کنه آشپزیت مثل نگارش‌ت نباشه
  • کارگر IR ۱۹:۲۰ - ۱۳۹۹/۱۰/۱۲
    0 1
    انار دور ریز یا انار میوه فروشی ؟ پرداخت قیمت یک کیلو انار سالم برای کدام طبقه میسر است ؟! ترشی لاکچری !

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس