به گزارش مشرق ، کیهان در ستون ویژه های خود نوشت :
دهان اپوزيسيون مادر مرده را همين ها آسفالت كردند!
سلسله ناكامي هاي اپوزيسيون جمهوري اسلامي باعث احياي دوباره بحث هايي در زمينه «نفوذ در اپوزيسيون» شده است. برخي محافل ضدانقلاب معتقدند جمهوري اسلامي به طور جدي در اپوزيسيون نفوذ كرده و اپوزيسيون نماديني ساخته كه صرفاً در خدمت برنامه هاي حاكميت عمل مي كند.
شبكه صهيونيستي بالاترين در اين زمينه نوشت: اين روزها واژه ها خيلي بي صاحب شده اند و از جمله عنوان «اپوزيسيون» يتيم شده است. آن قدر يتيم كه يكي مثل مهدي خزعلي از راه مي رسد و مي گويد من بسيجي خيبرم و بايد در مرحله دوم انتخابات، اشتباه شركت نكردن مرحله اول را جبران كنيم. بعدش هم مي گويد شما اصلاح طلبان كه ادعاي تحريم انتخابات داشتيد شناسنامه كدامتان مهر انتخابات مجلس اخير نخورده است؟ همين مونده كه اين آقا با ادعاي بسيجي بودن براي ما اپوزيسيون بشود!
بالاترين افزود: حالا كاري به اين آقا نداشته باشيم و برگرديم سر داستان اصلي كه همان اپوزيسيون بي صاحب و يتيم است. خيلي واژه ها يتيم شده اند كه داستان آن طولاني است ولي يكي از همين واژه ها كه همان جريان اپوزيسيون ساز كلاً از ريشه آن را يتيم كرد، همين كلمه بدبخت «نمادين» است. روز نمادين، محكوميت نمادين، سرنگوني نمادين، اعتراض نمادين، بوق نمادين، الله اكبر نمادين، اتو به برق زدن نمادين، سكوت نمادين، اپوزيسيون نمادين، راي دادن نمادين، خلاصه همين طور نمادين دهان اپوزيسيون را آسفالت كردند! حالا همين جريان دعوت مي كند به اعتراض نمادين آن هم با تك راي به علي مطهري كه پسر آخوند جمهوري اسلامي است. كي ميره اين همه راه رو؟!
اين شبكه صهيونيستي در نوشته ديگري با اشاره به دعواي «اصلاح» و «سرنگوني» ميان طيف هاي اپوزيسيون نوشت: مي گويند جنبش سبز از شعار «راي من كو؟» شروع شد نه خير از اين شعار شروع نشد و شعار راي من كو بهانه آغاز جنبش بود نه دليل آن. راي فقط يك بهانه بود براي ساختارشكني و انحلال رژيم. چرا اصلاح طلبان شروع مخالفان را ناديده مي گيرند. به نظر ما حتي موسوي و كروبي هم به خانه امن خزيدند و حبس خانگي، خواست خود آنها بود. آنها جنبش سبز را به وسعت يك اقيانوس اما به عمق يك استخر مي خواستند.
در ادامه اين نوشته آمده است: نفوذي هاي رژيم همان برادران انقلابي ديروز هستند كه امروز به نام خانم و آقاي ضدانقلاب در نوشته هاي خويش، ساختارشكني را راديكال مي خوانند و وا اسفا كه خود را جاي اپوزيسيون روشنفكر نيز جا زده اند.
از سوي ديگر پايگاه اينترنتي سكولاريسم نو با اشاره به نشست چندي پيش طيف هايي از مخالفان در واشنگتن و مخالفت برخي از آنها با شعار علني براندازي نوشت: 8 سال را به خاتمي باختيم و جاي سپاس هست كه باز يك چهار سال ديگر را به موسوي نباختيم. كنفرانس واشنگتن زنگ ها را به صدا درآورد. اين نشست اپوزيسيون آشكار كرد كه پرسش ساده چگونگي عبور از جمهوري اسلامي، بسا سنگستان بر سر راه اپوزيسيون جمهوري اسلامي ساخته است.
خاطرنشان مي شود مسعود بهنود تحليلگر بي بي سي اخيراً در تحليلي نوشته است: شركت در دور دوم انتخابات تصحيح خطايي است كه بعضي ها مانند من با تحريم انتخابات انجام داديم. خطا بسيار كرده ام اما اين يكي را از ياد نخواهم برد.
انتشار چنين اظهاراتي در حالي است كه محافل ضدانقلاب اميد فراواني بسته اند تا پروژه تحريم انتخابات همزمان با فشار فزاينده خارجي عملي شود اما ركورد مشاركت 65درصدي كاسه اوهام اپوزيسيون را متلاشي كرد.
مبارك بيرون نمي آيد شما بفرمائيد توي قفس
مقامات عربستان از انقلاب مصر و پيروزي اسلامگرايان در انتخابات آن خشمگين هستند اما آنها بايد درك كنند كه رژيم مبارك ديگر بر نخواهد گشت.
عبدالباري عطوان سرمقاله نويس برجسته روزنامه القدس العربي با ارائه تحليل فوق نوشت: هشدار به مقامات عربستان! آنها بدانند دوران ديكتاتوري حسني مبارك تمام شده است. شدت تنش ميان عربستان و مصر با بازداشت احمد الجيزاوي وكيل و فعال حقوق بشر مصر در جده و اعتراض مردم مصر عليه سفارت سعودي در قاهره شدت گرفته است اما اين تنش مخصوص امروز نيست بلكه نوك كوه يخ بحران در روابط دو كشور را نشان مي دهد.
وي در ادامه نوشت: روابط بين مصر و عربستان از زمان شروع انقلاب مصر و مواضع مخالف سعوديها در قبال اين انقلاب و تلاش آنها براي ريشه كن كردن انقلاب مصر و ابقاي رژيم مبارك با تمام راهها و ابزارهاي ممكن تيره شد و پادشاه سعودي در راستاي تلاش براي ريشه كني انقلاب مصر با رئيس جمهوري آمريكا تماس گرفت و خواهان مداخله سريع او جهت جلوگيري از ايجاد تغييرات دمكراتيك در مصر شد.
عبدالباري عطوان ادامه داد: نارضايتي مقام هاي عربستان در پي پيروزي اسلامگرايان با بيش از 75 كرسي در مجلس الشعب مصر شدت گرفت زيرا سران سعودي از اخوان المسلمين تنفر دارند به گونه اي كه نايف بن عبدالعزيز وزير كشور كنوني عربستان آنها را ريشه بلاي منطقه وصف كرده است.
به گزارش العالم، وي در ادامه اين نوشته تاكيد مي كند: مشكل اساسي اين است كه مقام هاي عربستاني درك نمي كنند مصر تغيير كرده است و حسني مبارك ديگر در اين كشور حكمران نيست و رژيم اش ديگر بازنخواهد گشت. شرايط ايجاب مي كند تا مقامات عربستاني خود را با اين تغييرات وفق دهند و با آن كنار بيايند. رژيم عربستان نياز به تغيير و اصلاحات دارد از جمله تغيير در روابط خود با مصر و ديگر كشورهاي عربي. عربستان، عراق را از دست داد و معلوم نيست كه در سوريه نيز كاري از پيش ببرد. آنها با درايت با موضوع مصر و چالش اخير مواجه نشدند.
تله گذاري تازه شوراي هماهنگي سبز براي خاتمي
ديدار پنهاني سيدمحمد خاتمي با خانواده دو تن از اعضاي مركزيت گروهك نهضت آزادي پس از يك هفته لو رفت.
افشاي ملاقات خاتمي با خانواده دو تن از اعضاي بازداشت شده گروهك نهضت آزادي، از سوي پايگاه اينترنتي «كلمه» وابسته به گروهك شوراي هماهنگي سبز كه از خارج كشور به روز رساني مي شود، صورت گرفته است. به نظر مي رسد لو دادن ديدار مخفيانه خاتمي با خانواده محمد توسلي (رئيس دفتر سياسي گروهك نهضت آزادي) و داماد وي (محمد فريد) در راستاي تسويه حساب با خاتمي انجام شده است. گروهك شوراي هماهنگي سبز با انتشار بيانيه رسمي خواستار تحريم انتخابات 12 اسفند مجلس شده بود اما خاتمي هر چند كه طي چند ماه قبل از آن، نشانه هايي از عدم حضور در انتخابات را بروز مي داد، در انتخابات مجلس شركت كرد و با خدشه در تصميم گيري شوراي هماهنگي، شوك بزرگي را در ميان حاميان فتنه سبز ايجاد كرد. آن زمان گفته شد خاتمي درصدد فاصله گذاري با فتنه سبز براي احياي جبهه اصلاحات و امكان فعاليت هاي سياسي است. بدين ترتيب اقدام سايت كلمه، در راستاي جلوگيري از عقب نشيني بيشتر خاتمي صورت گرفته است. ميرحسين موسوي نيز چندماه قبل از انتخابات رياست جمهوري سال 88، به طور پنهاني با سران نهضت آزادي ارتباط گرفت. او هر چند با شدت تمام انتشار خبرهايي در اين باره را تكذيب و منتقدان را هو مي كرد، اما بعد از انتخابات و كليد زدن پروژه آشوب، ارتباطات با گروهك مطرود امام خميني(ره) را علني كرد.
برخي از اعضاي گروهك نهضت آزادي و گروهك ملي-مذهبي با فرار به پاريس و لندن، به محافل اپوزيسيون لائيك از يك سو و فراريان حزب مشاركت نزديك تر شده اند.
در همين حال بنابر اخبار منتشره ماهنامه نسيم بيداري به خاطر انتشار مصاحبه اي با خاتمي و چاپ عكس وي در صفحه اول خود توقيف شده است. خاتمي در آن مصاحبه با ستايش از نلسون ماندلا مي گويد مهم ترين درس ماندلا براي اصلاح طلبان واقعي در جهان اين است كه تنها راه رسيدن به اهداف، اتخاذ شيوه هاي مدني است و خشونت اگر هم در لحظه اي موفق شود، هيچ گاه نمي تواند زندگي مطمئن و آرام بخشي را در درازمدت براي مردم تامين كند.
خاتمي با وجود موضع گيري هاي تند عليه راديكاليسم جنبش سبز و نقش منفي آن در انسداد مسير فعاليت هاي اصلاح طلبان، به طور علني و صريح موضعي درباره آشوبگران و اقدامات خشن و ساختارشكنانه آنها اتخاذ نكرده حال آن كه غير از خيانت هاي ارتكابي، اين تبيين صريح مواضع، حداقل لازمه نشان دادن عزم بازگشت به اصلاح طلبي و فاصله گذاري با ساختارشكني و آشوب طلبي است.
خاتمي دراين ميان مجبور است دست به انتخاب بزند؛ بازگشت به جانب نظام و انقلاب و عذر آوردن نسبت به عملكرد خود در فتنه سبز يا انفعال در برابر كارگردانان جريان ساختارشكن كه به تعبير عباس عبدي درصدد بودند خاتمي را مجبور به رفتار انتحاري و خودكشي كنند.
آمريكا: ايران يكي از 4 كشور قدرتمند در جنگ سايبري است
منابع امنيتي و اطلاعاتي آمريكا معتقدند كه ايران در حال حاضر داراي امكانات و توانمندي هاي فني و نرم افزاري براي مقابله با آمريكا در جنگ سايبري است.
«جفري كر» از كارشناسان سايبري و يكي از مشاوران سايبري وزارت دفاع آمريكا معتقد است «ايران در حال حاضر مي تواند در ميدان جنگ سايبري يكي از بازيگران عمده در عرصه جهاني باشد. در حال حاضر سه كشور پيشرو در عرصه جنگ سايبري آمريكا، روسيه و چين هستند كه با احتساب ايران تعداد كشورهاي عمده در اين جنگ سايبري به 4 كشور خواهد رسيد.»
اما آيا توانايي سايبري ايران در حدي هست كه بتواند منافع آمريكا را تهديد كند؟ در اوايل سال جاري ميلادي «جيمز كاپلر» مدير اطلاعات ملي آمريكا به اعضاي كنگره اعلام كرد كه ايران در سال هاي اخير توانايي فوق العاده اي در جنگ هاي سايبري به دست آورده است.
به گزارش تابناك، جفري كر كه خود نويسنده كتاب اندرون جنگ هاي سايبري است تأييد مي كند: ايراني ها تاكنون اراده قدرتمندي را از خود براي توسعه اين توانايي نشان داده اند و اين كشور به دانشگاه هاي بسياري دسترسي دارد كه به راحتي مي تواند مهندسان مورد نياز خود در جنگ هاي سايبري را تربيت كند.
كارشناسان سايبري آمريكايي معتقدند كه يكي از مهم ترين نگراني هاي آمريكا در مورد توانايي هاي سايبري ايران اين است كه بتواند به سيستم هاي رايانه اي آمريكا نفوذ كند و به نوعي هدايت آنان را به دست گيرد.
كارشناسان امنيتي- نظامي اسرائيل بلوف هاي نتانياهو را هو كردند
مجادلات اخير ميان مقامات اسرائيل آن هم با مشاركت مقام هاي امنيتي و اطلاعاتي بي سابقه است و از شكاف هاي بزرگ در حكومت اسرائيل حكايت مي كند.
اين تحليل را روزنامه كريستين ساينس مانيتور درباره اظهارات تند روساي سابق موساد و شاباك (سرويس هاي امنيت خارجي و داخلي اسرائيل) عليه عملكرد دولت نتانياهو منتشر كرد. يووال ديسكين رئيس سابق شاباك به تازگي با حمله به بلوف هاي نتانياهو و ايهود باراك وزير دفاع، عليه ايران گفته بود «اين دو نفر درباره ايران دروغ مي گويند. آنها در حدي نيستند كه بتوانند جنگ با ايران را مديريت كنند و فقط پارس مي كنند بي آن كه بتوانند گاز بگيرند. آنها قابل اعتماد نيستند و دروغ مي گويند.» همزمان با سخنان شائول موفاز رئيس گروه اپوزيسيون دولت خواستار انحلال پارلمان و برگزاري انتخابات زودهنگام شد.
روزنامه آمريكايي كريستين ساينس مانيتور در واكنش به مجادلات شدت يافته در ميان محافل صهيونيستي نوشت: سياستمداران اسرائيل به داشتن اختلاف معروفند اما اختلاف گسترده ميان مقام هاي امنيتي سابق و فعلي و دولت -به خصوص در مورد موضوعي به اين مهمي- بسيار نادر است. ژنرال هاي اسرائيلي نوسانات بسياري در مورد سياست رژيم صهيونيستي دارند و دستكم از نظر تاريخي و در مورد موضع گيري جنگ طلبانه در قبال برنامه هسته اي ايران، ساده ترين و گوياترين پيامي كه از اظهارات عمومي آنها به گوش مي رسد اين است كه با ايران درگير نشويد.
اشاره اين روزنامه به اظهارات گابي اشكنازي و بني كانتس روساي سابق و فعلي ستاد مشترك ارتش اسرائيل در ناكارآمد توصيف كردن حمله به ايران است.
روزنامه آمريكايي در ادامه تحليل خود خاطرنشان كرد: نظرات يووال ديسكين دور از انتظار و بسيار تعجب آور بود. مردي از سيستم امنيت داخلي كه عمده فعاليتش مربوط به مقابله با حملات ناشي از كرانه باختري مي شد. وي نتانياهو و باراك را براي رهبري اسرائيل نالايق دانست و آنها را متهم به منحرف كردن افكار عمومي در مورد مسئله ايران كرد. به نوشته روزنامه هاآرتص بسياري از كارشناسان با اين عقيده ديسكين موافق هستند اما اين نخستين بار است كه يك شخصيت ميانه رو كه پيش از اين در داخلي ترين حلقه هاي امنيتي فعاليت كرده آن را به زبان مي آورد.
كريستين ساينس مانيتور افزود: منطق ديسكين در اين مورد كاملا قابل درك است. بهترين طراحان جنگي اسرائيل معتقدند حمله نظامي برنامه اتمي ايران را متوقف نمي كند. با اين حال اختلاف ميان مقامات سابق و فعلي اسرائيل كه هر يك ديگري را به دروغگويي و خشم از نداشتن پست و مقام محكوم مي كنند بيانگر يك نكته بسيار مهم است؛ شكاف هاي بزرگي در اسرائيل ايجاد شده است.
از سوي ديگر روزنامه فرانسوي با اشاره به تشديد اختلافات در تل آويو نوشت: اظهارات رئيس سابق سرويس امنيتي شاباك براي رقباي سياسي نتانياهو در انتخابات آتي خوراك تهيه مي كند. اظهارات ديسكين شبيه اظهارات داگان رئيس سابق موساد است. آنها نشان مي دهند كه شخصيت نتانياهو قابل اعتماد نيست.
اين نشريه فرانسوي مي نويسد: يووال ديسكين تنها صدايي در اسرائيل نيست كه به مخالفت با حمله نظامي عليه ايران پرداخته است، شخصيت هاي ديگري در اسرائيل همچون ژنرال بني گانتز، فرمانده ارتش اسرائيل، تامير پاردو، رئيس كنوني موساد، آويو كوچاوي، رئيس سازمان اطلاعات ارتش اسرائيل، يورام كوهن، رئيس شين بت، ژنرال اشكنازي از جمله شخصيت هاي بلندپايه اسرائيل هستند كه با نتانياهو مخالف هستند.
اما منوشه امير تحليلگر راديو رژيم صهيونيستي در مصاحبه با راديو فرانسه تاكيد كرد: نظاميان و مقامات اطلاعاتي اسرائيل براساس اطلاعات دقيق سخن مي گويند در حالي كه سياستمداران براساس انگيزه هاي سياسي سخن مي رانند. نتانياهو مي خواست با بزرگ نمايي درباره خطر هسته اي ايران، جامعه جهاني را به واكنش هاي تندتر وادار كند.
وي گفت: نتانياهو نيز به خوبي مي داند كه ايران بمبي ندارد و با حمله نظامي نيز تنها مي توان برنامه هسته اي اين كشور را براي مدتي به عقب انداخت اما مي خواهد با بزرگنمايي در مورد خطر هسته اي ايران جامعه جهاني را به واكنش هاي تند وادارد.
وي افزود: اين نتانياهو و باراك نيستند كه اعتبار و احترام اسرائيل را در جهان پايين آورده اند بلكه اين منتقدان اين دو نفرند كه با انتقادهاي تند و شديد از نخست وزير و وزير دفاع به اعتبار و حيثيت دولت لطمه مي زنند.
در همين حال ژنرال ذخيره اليعاذر شكري فرمانده پيشين نيروي هوايي رژيم صهيونيستي راز تهديدها و بلوف هاي دولت نتانياهو را فاش كرد. وي در نشستي كه از سوي روزنامه جروزالم پست ترتيب يافته بود، گفته است: تهديدهاي جنگي عليه ايران، موجب تقويت تحريم ها مي شود و مثبت است.
در اين همايش گيلعاد آردان، وزير كابينه نتانياهو اظهارات گزنده مقامات بلندپايه پيشين را مورد انتقاد شديد قرار داد و گفت «اظهارات آنها به تلاش براي جلوگيري از خطر اتمي ايران آسيب رسانده است. غيرقابل قبول است كه وقتي هشدارهاي نخست وزير اسرائيل موجب مي شود كه دنيا عليه برنامه اتمي ايران در كنار اسرائيل بايستد و تحريم ها را شديدتر كند، برخي از بلندپايگان پيشين اين چنين به اعتبار و حيثيت دولت لطمه بزنند و تلاش ها را خنثي كنند.»
کد خبر 116221
تاریخ انتشار: ۱۳ اردیبهشت ۱۳۹۱ - ۰۸:۵۲
- ۰ نظر
- چاپ
منابع امنيتي و اطلاعاتي آمريكا معتقدند كه ايران در حال حاضر داراي امكانات و توانمندي هاي فني و نرم افزاري براي مقابله با آمريكا در جنگ سايبري است.