کد خبر 115767
تاریخ انتشار: ۱۲ اردیبهشت ۱۳۹۱ - ۱۹:۰۷

ناخن جويدن و مکيدن انگشت يک اختلال عادتی در کودکان است که تا سن هفت سالگی شايع بوده و از آن به بعد به ندرت ديده می شود.

به گزارش مشرق به نقل از وب دا، گروه سلامت روانی، اجتماعی و اعتياد دانشگاه علوم پزشكي البرز اعلام كرد: همانطور که جسم کودکان بيمار می شود، روان آن ها هم در مقابل عوامل بيرونی و درونی آسيب پذير است و اين عوامل ممکن است باعث ابتلا کودکان به بيماری های عصبی يا مشکلات رفتاری مثل ناخن جويدن يا مکيدن انگشت شود.

بنابراين گزارش، اين اختلالات در دخترها شايع تر بوده و علت اصلی آن اضطراب است معمولا وقتی که کودک در محيط های نا امنی قرار بگيرد، دچار اضطراب شده و برای کاهش آن به اين عادت متوسل می شود.

اين گزارش مي افزايد: اين اختلال در خانواده هايی که بين پدر و مادر اختلاف وجود داشته باشد و يا برای تربيت کودکان از تنبيه بدنی استفاده می کنند بيشتر ديده می شود.

بر اساس اين گزارش، تحقير و تنبيه نکردن کودک بخاطر اين عادت و بی تفاوتی نسبت به آن، تصحيح محيط نا امن خانوادگی و جلوگيری از مشاهده صحنه ها و فيلم های اضطراب آور، تشويق و جايزه دادن به ازای هر بار ناخن کوتاه کردن، آغشته کردن ناخن های کودک به روغن بادام تلخ و اشتغال دست های کودک در اوقات فراغت توسط کاردستی و بازی های سرگرم از جمله راه هاي درمان ناخن جويدن و يا مكيدن انگشت است.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس