به گزارش مشرق، بوریس جانسون روز دوشنبه در کنفرانس خبری روزانه دولت از دفتر نخست وزیری افزود: هنوز در روزهای اولیه از کشف این واکسن هستیم تا به عنوان یک راه حل به آن نگاه کنیم.
وی توضیح داد که در این مقطع میتوانم اعلام کنم اگر زمانی این واکسن تائید شد ما در انگلیس آماده استفاده از آن خواهیم بود.
به گفته نخست وزیر انگلیس، این کشور ۳۰۰ میلیون دوز واکسن احتمالی کرونا را از ۵ شرکت بینالمللی سفارش داده است. «بنابراین اگر واکسن فایزر تمام آزمایشهای بهداشتی را پشت سر بگذارد و موثر باشد از طریق یک برنامه گسترده توسط سازمان ملی درمان توزیع میشود. اما بزرگترین اشتباه این است که در این مقطع تلاشها (برای مهار کرونا) را شل بگیریم.»
امروز (دوشنبه) شرکت آمریکایی فایزر و شرکت آلمانی بایونتک با اعلام روزی عالی برای علم و انسانیت خبر دادند که واکسن این دو شرکت روی ۴۳ هزار و ۵۰۰ نفر در شش کشور آزمایش شده و هیچ گونه نگرانی در زمینه سلامت و ایمنی مرتبط با آن مشاهده نشده است. این دو شرکت قصد دارند برای تائید استفاده واکسن تا پایان ماه جاری میلادی درخواست دهند.
دهها واکسن مختلف در مراحل پایانی آزمایش قرار دارد، اما این اولین واکسن است که نتایجی را نشان داده است. این روش از یک رویکرد کاملا آزمایشی استفاده می کند که شامل تزریق بخشی از کد ژنتیکی ویروس است تا به سیستم ایمنی بدن آموزش داده شود.
این درحالیست که آمار مبتلایان به کرونا در انگلیس به سرعت در حال افزایش است و تنها در ۲۴ ساعت گذشته بالغ بر ۲۱ هزار و ۳۵۰ نفر به این ویروس مبتلا شدهاند.
بر همین اساس، انگلیس از پنجشنبه گذشته وارد دومین مرحله قرنطینه سراسری شد تا آمار شیوع کرونا در این کشور را کنترل کند. محدودیتهای جدید که عمدتا شامل تعطیلی فروشگاههای غیرضروری است، به مدت چهار هفته (۲۲ آذر) ادامه خواهد داشت.