کد خبر 113798
تاریخ انتشار: ۴ اردیبهشت ۱۳۹۱ - ۰۰:۳۷
به گزارش مشرق کیهان در ستون ویژه های خود نوشت:

حالا يك غلطي كرديم كه گفتيم تقلب شده!


اختلاف ميان اصلاح طلبان و اپوزيسيون، به دنبال تحركات برخي اصلاح طلبان براي فاصله گذاري با فتنه سبز و بازگشت به چارچوب حاكميت شدت گرفته است.
در حالي كه طيفي از اصلاح طلبان دو رويكرد «آشوبگري و ساختارشكني» و «تحريم انتخابات مجلس» را شكست خورده تلقي مي كنند و مايلند با كتمان ادعاي تقلب به صحنه انتخابات برگردند، محافل راديكال به ويژه عناصر فراري و اپوزيسيون خارج نشين از اين فعاليت اصلاح طلبان نگران شده و آن را انتحار توصيف كردند.
مرتضي كاظميان از اعضاي گروهك ملي- مذهبي كه در پاريس اقامت دارد و اخيرا مجادلات تندي ميان وي و عباس عبدي درباره بن بست جنبش سبز صورت گرفت، به راديو فرانسه گفته است: هرگونه مشاركت سياسي و انتخاباتي توسط شخصيت هاي سياسي اصلاح طلب در حالي كه زندانيان جنبش سبز همچنان در بازداشت به سر مي برند، انتحار سياسي است.
وي با اشاره به اظهارات كساني نظير قنبري سخنگوي اقليت مجلس كه از برخي گزينه هاي اصلاح طلبان در انتخابات رياست جمهوري نام برده، گفت: اينها گمانه زني است. واقعيت اين است كه بخش عمده اي از اصلاح طلبان با آنچه جنبش سبز گفته مي شود پيوند خورده اند و تفكيك معني داري نمي توان ميان آنها قائل شد: نبايد فراموش كنيم كه چهره هاي ارشد و شاخص نيروهاي اصلاح طلب يا در زندان هستند يا در حصر خانگي به سر مي برند.
وي با اشاره به لغو مجوز حزب مشاركت سازمان مجاهدين (انقلاب) گفت: شخصيت هاي اين احزاب در بازداشت به سر مي برند و معلوم نيست با اين وصف منظور از اصلاح طلبان چه كساني هستند.
سايت اينترنتي كلمه وابسته به طيفي از عناصر فراري (اميرارجمند و...) از تبليغات زودهنگام براي انتخابات رياست جمهوري انتقاد كرده و مي نويسد: بي شك تا آزادي زندانيان و تضمين آزادي هاي سياسي، بحث شركت در هر رقابت انتخاباتي از سوي اصلاح طلبان بي فايده است.
ارگان گروهك شوراي هماهنگي سبز- گروهكي كه انتخابات مجلس را تحريم كرد اما با راي دادن خاتمي غافلگير شد- ادامه مي دهد: فضاي سياسي فعلي فاقد مقدمات و ملزومات شركت در انتخابات است. آزموده را دوباره آزمودن خطاست و كساني كه پاسخ راي من كجاست را نگرفته اند، هيزم تنور انتخابات نخواهند شد.
كلمه همچنين انتخابات در ايران را مهندسي شده توصيف كرده و با انكار تحركات اصلاح طلبان براي بازگشت به عرصه سياسي و انتخاباتي، ادعا كرده كه اخبار منتشره شايعه است.
گفته مي شود برخي عناصر خارج شده در كشور به محافل اصلاح طلب تندرو در داخل، اين پيام توام با گلايه و اعتراض را منتقل كرده اند كه شما با وعده ساختارشكني، بايكوت حاكميت و ايجاد انسجام ميان اپوزيسيون و پيشبرد پروژه براندازي ما را به خارج كشور فرستاديد اما حالا خودتان از آن ادعاها عقب نشيني كرده و عملا مهر ابطال به جنبش سبز مي زنيد.
يادآور مي شود پيش از اين عباس عبدي از طيف راديكال حزب مشاركت- كه در سالهاي نه چندان دور حتي شعار خروج از حاكميت را مي داد- طي سلسله مقالاتي تاكيد كرد جنبش سبز حركتي رمانتيك و كور بود كه در عمل ظرفيت هاي فعاليت اصلاح طلبان را بر باد داد و به دنبال وادار كردن كساني چون خاتمي به خودكشي و انتحار بود.
با اين وصف يكي از سؤالات مهمي كه بايد از سوي اصلاح طلبان و حاميان فتنه سبز پاسخ داده شود اين است كه آيا پا نهادن در فتنه سبز، انتحار بود يا تصميم به فاصله گذاري با فتنه و سياست و تحريم؟
چالش ميان دو جريان داخلي و خارجي در حالي است كه در داخل و در ميان اصلاح طلبان نيز با اختلاف نظرهاي جدي مواجه مي شود. به عنوان مثال در حالي كه محمدرضا خباز (عضو حزب اعتماد ملي و فراكسيون اقليت مجلس) خاتمي را محور مناسبي براي تجديد فعاليت اصلاح طلبان مي داند، مرتضي سجاديان عضو مركزيت كارگزاران سازندگي به انتقاد شديد از خاتمي پرداخته است. خباز به باشگاه خبرنگاران گفته است: محوريت خاتمي براي جمع شدن اصلاح طلبان در انتخابات رياست جمهوري موثر است اما معناي محور بودن خاتمي اين نيست كه وي نامزد انتخابات شود.
اما مرتضي سجاديان مدير مسئول روزنامه توقيف شده كارگزاران معتقد است: پرچم هدايت اصلاح طلبان براي فعاليت در انتخابات رياست جمهوري بايد به دست كسي غير از خاتمي سپرده شود. كساني بايد محور فعاليت هاي اصلاح طلبان باشند كه در چارچوب نظام فعاليت خود را انجام داده اند. با توجه به انتقاداتي كه در اين راستا به خاتمي داريم، او نمي تواند محور اصلاح طلبان باشد.
وي همچنين در گفت وگو با «مهر» درباره كمرنگ شدن فعاليت موثر اصلاح طلبان اظهار داشت: اصلاح طلبان به دليل مصالح نظام و جلوگيري از سوء استفاده عناصر بيگانه از آنان فعاليت و حضور پررنگي در صحنه سياست ندارند.
عضو شوراي مركزي كارگزاران افزود: اپوزيسيون خارج نشين هميشه در كمين هستند تا صحبت و اظهارنظري از سوي اصلاح طلبان صورت بگيرد كه آن را پيراهن عثمان كنند و در جهت منافع و عقده هاي رواني خود از آن بهره گيرند بنابراين بخاطر مصالح نظام سكوت كرديم.
سجاديان گفت: اين حضور بايد پررنگ تر شود اما به گونه اي كه موجب سوء استفاده عوامل بيگانه نشود.
وي گفت: افراد منطقي و چهره هاي معتدل زيادي در جريان اصلاحات وجود دارند كه مي توانند هدايت اين جريان را برعهده بگيرند تا حضور پررنگ تري در انتخابات رياست جمهوري داشته باشيم.
در همين حال عسگراولادي دبيركل جبهه پيروان خط امام و رهبري گفت: خاتمي سعي مي كند اصلاح طلباني كه در چارچوب نظام حركت مي كنند را سازماندهي كند اما وي بايد موضعش با رفقاي سابق خود كه تا سرحد خصومت با نظام و مردم پيش رفتند را مشخص كند.
عسگراولادي در خصوص حضور اصلاح طلبان در انتخابات رياست جمهوري گفت: مردم در انتخابات مجلس نهم از اصلاح طلبان عبور كردند و لايه هاي گوناگون اصلاح طلبان نيز نتوانستند براي ورود به انتخابات مجلس نهم يك تصميم واحد اتخاذ نمايند.
وي افزود: بخشي از اصلاح طلبان ضد انقلاب كه عمدتا خارج نشين هستند بر طبل تحريم كوبيدند و برخي هم كه در داخل بودند نتوانستند نظر واحدي داشته باشند و در برزخ عدم تحريم و تحريم گير كردند.
وي خاطرنشان كرد: اگر اصلاح طلبان يك آسيب شناسي از عملكرد گذشته خود داشته باشند و بخواهند داخل نظام حركت كنند كسي مانع آنها نيست ولي بايد از همگرايي با آمريكا و غرب دست بردارند تا در نظر مردم جايگاهي داشته باشند.

    
    


اوضاع مصر براي اسرائيل نگران كننده تر از مسئله هسته اي ايران است. 

روزنامه صهيونيستي معاريو در گزارشي اعلام كرد «ليبرمن وزير خارجه اسرائيل درخصوص اوضاع مصر پس از انقلاب به نتانياهو هشدار داده است». به گزارش «قدسنا» به نقل از معاريو، ليبرمن در گزارش خود تصريح كرد روند تحولات مصر چالشي استراتژيك براي تل آويو و از مسئله هسته اي ايران هم نگران كننده تر است.
وزيرخارجه اسرائيل تاكيد كرده است: اين مسئله زماني اهميت پيدا مي كند كه توجه كنيم مصر بزرگ ترين كشور عربي است كه صدها كيلومتر مرز با ما دارد.
وي با بيان ضرورت آماده بودن تل آويو جهت مقابله با خطرات احتمالي ناشي از اتفاقات اخير مصر تاكيد كرد؛ نيروهاي ويژه اي كه قبل از امضاي معاهده صلح با مصر تشكيل و بعد از امضاي اين معاهده از سوي رژيم صهيونيستي منحل شده، بايد بار ديگر تشكيل گردد.
مقامات رژيم صهيونيستي بارها از انقلاب مردم مسلمان مصر با عناوين نظير «زلزله 9ريشتري، فروپاشي متحد راهبردي اسرائيل، تجديد كابوس انقلاب 1979 ايران، خزان و زمستان آرزوهاي اسرائيل، و الهام گرفته از انقلاب (امام) خميني در ايران» ياد كرده اند.
اظهار نگراني ليبرمن درباره انقلاب مصر در حالي است كه بنابر تصريح مطبوعات غربي، رژيم صهيونيستي در چالش هسته اي با ايران نيز طرف بازنده و منزوي محسوب مي شود و حتي از سوي سران آمريكا نيز مورد بي اعتنايي قرار مي گيرد.
    
    


اعتراف مي كنم كه خل و چل هستيم! 

نويسنده يك پايگاه اينترنتي وابسته به اپوزيسيون با اذعان به اينكه از بي عرضگي هاي محافل ضدانقلابي «خل و چل» شده، تاكيد كرد: اگر شعار ندهيم و چرند نگوييم، سنگين تريم.
همكار سايت گويانيوز مي نويسد: داغ كردن مي دانيد يعني چه؟ يعني اين كه يك خبر را كه خواندي، همچين از جا بجهي كه كسي كه رو به رويت نشسته فكر كند پا شدي او را بزني. يا اين كه فكر كني اگر الان در دوبي امارات بودي مي رفتي وسط ميدان جمال عبدالناصر ميكروفون دست مي گرفتي و خليج تا ابد فارس را با صداي بلند مي خواندي.
وي ادامه مي دهد: «اصلا چرا اين كار كه بيشتر به خيال مي ماند. مثل دستگيرشدن موسوي و كروبي، قيامت مي كردي. آن چه مزه اي دارد اين كار ما. ديد چه جوري در برلين و واشنگتن و پاريس قيامت كرديم و رژيم از ترس، موسوي را فرستاد شمال بچه هايش را ببيند. (نداي درون: چرا مزخرف مي گويي؟ زده به سرت! كدام قيامت؟ چرا به چرند گفتن افتاده اي). داشتم مي گفتم يك چيزي در درونم مزاحم شد، اختلال به وجود آمد. مي بخشيد... (نداي درون: نه خير پاك خل شده اي! آخه تو را چه به اين حرف ها؟ كل اگر طبيب بودي، سر خود دوا نمودي! آخه خيالات تا كجا؟). خيلي معذرت مي خوام. نمي دانم چرا يك دفعه دچار سكته كلام مي شوم. به نظرم يك كم تند رفتم... اصلا به من چه؟ برويد هر كاري دلتان مي خواهد بكنيد. برويد از عباس عبدي بپرسيد چه كار بايد كرد. برويد از خاتمي كه مي خواهد در انتخابات شركت كند بپرسيد. چه گرفتاري شده ايم!... بشر! مجبوري حرفي بزني كه نتواني جمع اش كني؟ ببخشيد كه نوشته ما سرو ته نداشت. ببخشيد كه نتوانستيم شما را به مبارزه رهنمون شويم.
    
    


جايزه شركت LG به مشتريان يك كلاه گشاد

كلاهبرداري شركت ال جي در يك تبليغ گسترده، موجب اعتراض خريداران محصولات اين شركت شده است.
به گزارش خبرنگار كيهان، در پي تبليغات گسترده اين شركت مبني بر اين كه به تمام كساني كه در فاصله 16بهمن 1390 تا دهم ارديبهشت 91 سه محصول يخچال فريزر سايد باي سايد، ماشين لباسشويي(يا ظرفشويي) و يك ماكروويو(طبق مدل هاي اعلام شده) را خريداري كنند، بدون استثنا يك تلويزيون LED 42 اينچ به عنوان هديه نوروزي داده مي شود، اين شركت محصول ماكروويو در مدل هاي ذكر شده را در بازار توزيع نكرده به گونه اي كه در هيچ فروشگاه تهران و شهرستان ها اين محصول يافت نمي شود، بدين ترتيب خريداران دو محصول ديگر كه به اميد واهي دريافت تلويزيون LED 42 اينچ مزبور آنها را تهيه كرده اند، از دريافت اين هديه وعده داده شده محروم مي مانند.
جمعي از خريداران دو محصول ذكر شده در گفت وگو با خبرنگاران كيهان و ارائه مدارك خريد خود ضمن اعتراض شديد به اين كلاهبرداري شركت خارجي LG از قول برخي فروشندگان خوش انصاف اين محصولات نقل كرده اند كه شركت LG ماكروويو سري سولار را قصد دارد بعد از دهم ارديبهشت و پايان زمان وعده داده شده براي اهداي تلويزيون، در بازار عرضه كند.
براي نمونه يكي از خريداران اين محصولات در گفت وگو با كيهان اظهار داشت: با واحد شكايات اين شركت كره اي در ايران تماس گرفتم ولي هيچ كمكي به ما نكردند و واحد هدايا هم در هيچ زمان گوشي را برنمي دارد بناچار با هزاران اميد، شكايتم را به واحد شكايات مردمي اداره بازرگاني واقع در بلوار كشاورز بردم اما مسئول مربوطه به جاي اينكه شكايت هموطن خودش را دريافت كند، از من خواست كه آنجا را ترك كنم و مزاحم نشوم!
كساني كه از طريق اين آگهي كلاه سرشان رفته است به خبرنگار كيهان پيشنهاد كردند كه هموطنان ايراني به جاي خريد از شركت هاي خارجيي كه به اين طريق كلاهبرداري مي كنند و مصرف گرايي را هم دامن مي زنند از توليدات متنوع كشور خودمان استفاده كنند تا حداقل سود اين خريدها به جيب هموطنان ايراني خودمان برود.
و بالاخره معلوم نيست در جريان اينگونه كلاهبرداري ها كه كلاهبرداري شركت كره اي LG يكي از نمونه هاي آن است، سازمان حمايت از مصرف كننده، دستگاه قضايي، وزارت بازرگاني و... كجا ايستاده اند و چرا از انجام وظيفه قانوني خود طفره رفته اند؟!
اسناد و مدارك ارائه شده از سوي مالباخته ها براي پيگيري احتمالي! سازمان هاي ذيربط در كيهان محفوظ است.
    
    


اتفاقا خيلي هم تروريست هستيم و تحت حمايت دولت آلمان

رئيس گروهك كومله براي عقب نماندن از گروهك تروريستي پژاك اعلام كرد كومله اقدامات مسلحانه را كنار نگذاشته و هرگاه لازم باشد اين كار را انجام مي دهد.
عبدالله مهتدي كه در آلمان اقامت دارد، در گفت وگو با نشريه هاولاتي درباره «مناسبات بسيار بد ميان كومله، حزب دموكرات و پژاك» گفت: اين پژاك است كه به ما فحش و حرف هاي زشت مي زند. شرط اصلي عادي سازي اين وضعيت، دست كشيدن آنها از حرف هاي زشت است.
وي همچنين درباره اين پرسش كه گفته مي شود شما از لحاظ اقدام مسلحانه از پژاك عقب افتاده ايد، نظر شما چيست؟» با تاكيد بر فعاليت هاي مسلحانه تروريستي گفت: ما موسس اين اقدامات بوديم و هرگاه لازم باشد باز هم از اين اقدامات انجام مي دهيم. ادعاي شما اصلا درست نيست. شما اين اطلاعات را از كجا آورده ايد؟
رئيس كومله در اين مصاحبه تاييد كرد كه اپوزيسيون ايران در وضعيت ضعف به سر مي برد. او درباره گفت وگو با اصلاح طلبان اظهار داشت: اصلاح طلبان چند سالي است كه كنار گذاشته شده اند و اختلاف ميان طيف هاي حاكميت است. به همين دليل ما ارتباطي با آنها نداريم.
اين اظهارات در حالي است كه مهتدي مردادماه سال 89 به روز آن لاين گفته است: ما از جنبش سبز حمايت مي كنيم. اين جنبش از جدايي دين و سياست صحبت مي كند و مرز بين اپوزيسيون خارج و منتقدان داخلي از بين رفته است.
رئيس گروهك كومله همچنين از «خاصيت قابليت انعطاف و درنورديدن مرزهاي محدود و پيشين اصلاح طلبي در جنبش سبز» تمجيد كرده و گفته بود: طبيعي بود كه با اين اوصاف، كومله ها از همان روزهاي اول حمايت قاطع خود را از جنبش سبز اعلام كنند. اقدام شجاعانه آقاي موسوي و آقاي كروبي - خارج از تعلق آنها به گذشته نظام كه مورد قبول من نيست- نقطه قوت و مثبت آنهاست.
گفتني است رئيس گروهك كومله در حالي كه با صراحت به عمليات تروريستي اعتراف مي كند، در آلمان اقامت داشته و تحت حمايت مستقيم دولت حاكم بر اين كشور قرار دارد. دولتي كه ادعاي حمايت از حقوق بشر و مبارزه با تروريست را در آلمان و مجامع بين المللي تكرار مي كند!/10

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس