به گزارش مشرق سهراب سليماني مديرکل زندانهاي استان تهران در گفتوگو با فارس با بيان اينکه 30 تا 40 درصد کساني که وارد زندان ميشوند معتاد هستند، اظهار داشت: يکسري کارهاي اصلاحي مانند ترک اعتياد، کلينيکهاي مثلثي و متادون درماني مددجويان در زندان انجام ميشود ولي با وجود اين اقدامات خوب، متاسفانه بعد از اينکه از زندان خارج ميشوند، دوباره مواد مخدر در اختيار آنها قرار ميگيرد.
وي با تأکيد بر ضرورت مراقبت بعد از خروج از زندانيان گفت: در حال حاضر با کمک دولت و بعد از خروج زندانيان، مبلغي به عنوان وام به آنها تعلق ميگيرد اما تنها دادن وام کافي نيست بلکه مواردي ديگر مانند پذيرش مددجو از سوي خانواده به عنوان يک نهاد اجتماعي و همچنين حمايت وي از سوي کارفرمايان قبلي و اينکه او را به چشم گذشته نببينند، بايد لحاظ شود.
مديرکل زندانهاي استان تهران ادامه داد: هرچه قدر هم که زندان نقش خود در زمينه اصلاح و تربيت را به خوبي انجام دهد ولي وقتي اين زنجيره تکميل نباشد، عملکرد داخل زندان ديگر تأثيري نخواهد داشت.
وي با اشاره به خريد و فروش موادمخدر در زندان و با بيان اينکه در واقع زندان يک بازار است، گفت: 70 درصد کساني که وارد زندان ميشوند به نوعي به اعتياد وابسته هستند و دنبال اين هستند که مواد مخدر مورد نيازشان را تأمين کنند.
سليماني با بيان اينکه سازمان زندانها تمام تلاش خود را براي مبارزه با موادمخدر به کار گرفته و عملکرد بسيار خوبي داشته است، افزود: در همين راستا دستگاه «بادي اسکن» به صورت پايلوت در زندانهاي قزلحصار و اوين نصب شده است و قرار است بعد از مدت يکماه معايب احتمالي آن برطرف شود.
وي همچنين به دستگاه جديد کشف موادمخدر که توسط سازمان زندانها وارد سيستم شده است، اشاره کرد و افزود: استفاده از اين دستگاه هنوز اجرايي نشده است و در زندان اروميه در حال آزمايش است.
مديرکل زندانهاي استان تهران گفت: 70 درصد کساني که وارد زندان ميشوند به نوعي به اعتياد وابسته هستند و دنبال اين هستند که مواد مخدر مورد نيازشان را تأمين کنند.