کد خبر 112534
تاریخ انتشار: ۳۰ فروردین ۱۳۹۱ - ۱۰:۳۷

یک فوق تخصص ایمپلنت‌های دندانی گفت: «عمق پوسیدگی، تخصص دندانپزشک و نوع ماده‌ای که در پر کردن دندان استفاده می‌شود در حساسیت‌های بعد پرکردن دندان تاثیر دارد.»

به گزارش گروه خواندنی های مشرق، دکتر سید جلیل صدر درباره حساسیت‌های دندان‌های پرکرده به سینا نیوز گفت: «حساسیت به سرما و گرما به عمق پوسیدگی دندان بستگی دارد. در برخی موارد پوسیدگی دندان بقدری عمیق می‌باشد که تا نزدیکی عصب دندان رسیده است.»

وی ادامه داد: «در مواردی که دندانپزشک احتمال آلودگی اتاق عصب را زیاد بداند (دراصطلاح عموم پوسیدگی به عصب رسیده باشد) اقدام به درمان عصب کشی (درمان ریشه) می‌نماید. ولی در بعضی موارد با توجه به بعضی عوامل مثل درد نداشتن دندان، باز نشدن قطعی اتاق عصب پس از برداشت پوسیدگی دندانپزشک اقدام به ترمیم و پر کردن مشروط دندان‌ می‌نماید و درمان عصب کشی را مشروط به بروز دردهای پیوسته و یا مکرر می‌کند.»

این متخصص پروتزهای دندانی با بیان اینکه دندان هر کسی محدوده خاصی از سرما و گرما را می‌تواند تحمل بکند، خاطرنشان کرد: «در افراد مختلف و دندانهای مختلف فرق می‌کند مهم این است که این حساسیت نسبت به قبل فرق محسوسی داشته باشد. معمولا پوسیدگی دندان عمیق‌تر شود حساسیت دندان به سرما و گرما شروع می‌شود. لذا بهتر است قبل از اینکه دندان به این مرحله برسد نسبت به ترمیم دندانهای پوسیده اقدام کرد.»

دکتر سید جلیل صدر اظهار کرد: «نوع ماده‌ای که در پر کردن دندان استفاده می‌شود نیز در حساسیت بعد از دندان موثر است.»

این متخصص پروتزهای دندانی گفت: «دندان شما تا مدتی به سرما و گرما حساس است. حساسیت دندان به سرما و گرما به مرور کمتر می‌شود. البته اگر حساسیت دندان شما در آغاز چندان زیاد نبوده ولی با گذشت زمان حساسیت دندان بیشتر شده است دندان باید از نظر نیاز به عصب کشی بررسی شود.»

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس