کد خبر 112521
تاریخ انتشار: ۳۰ فروردین ۱۳۹۱ - ۱۰:۴۰

صندوق بین المللی پول در جدیدترین گزارش خود رشد اقتصادی جهان در سال جاری میلادی را ۳.۵ درصد و رشد اقتصادی و نرخ تورم ایران برای این سال را به ترتیب 0.4 درصد و 21.8 درصد پیش بینی کرد.

به گزارش مشرق به نقل از فارس صندوق بین المللی پول در تازه ترین گزارش خود به بررسی چشم انداز اقتصادی جهان در سال 2012 میلادی پرداخته است .

این نهاد بین المللی اعلام کرد چشم انداز اقتصادی جهان نسبت به ماههای گذشته بهتر شده است و این مساله تا حد زیادی مربوط به بهبود نسبی شرایط اقتصادی آمریکا و تلاشهای اروپا برای کنترل و مدیریت بحران بدهی و کسری بودجه بوده است .

بر اساس گزارش صندوق بین المللی پول رشد اقتصادی جهان امسال به 3.5 درصد خواهد رسید .

بر اساس این گزارش رشد اقتصادی ایران در سال ۲۰۱۲ نیز به 0.4 درصد خواهد رسید. در گزارش سه ماه پیش این سازمان رشد اقتصادی ایران در این سال 3.4 درصد پیش بینی شده بود. انتظار صندوق بین المللی پول در مورد کاهش تولید نفت ایران به دلیل تحریم ها یکی از دلایل کاهش پیش بینی رشد اقتصادی ایران از سوی این نهاد ارزیابی می شود. رشد اقتصادی ایران برای سال ۲۰۱۳ نیز 1.3 درصد پیش بینی شده است.

بر اساس این گزارش نرخ تورم ایران در سال جاری میلادی نیز به 21.8 درصد می رسد و این رقم در سال ۲۰۱۳ به 18.2 درصد کاهش خواهد یافت.

بر اساس این گزارش صندوق بین المللی پول در گزارش روز سه شنبه خود پیش بینی کرد رشد اقتصادی آمریکا در سال 2012 میلادی به 2.1 درصد خواهد رسید . رشد اقتصادی اروپا نیز امسال با افت 0.3 درصدی روبرو خواهد شد .

صندوق بین المللی پول در ادامه این گزارش از تلاشهای رهبران اروپایی برای نجات اقتصاد منطقه یورو استقبال کرده است . صندوق بین المللی پول در ادامه هشدار داد تشدید بحران بدهی و کسری بودجه منطقه یورو مهمترین تهدید علیه اقتصاد جهانی به شمار می رود .

اولیویر بلانچارد کارشناس ارشد اقتصادی صندوق بین المللی پول تاکید کرد بهبود نسبی شرایط اقتصادی آمریکا و کنترل بحران بدهی در منطقه یورو تاثیر مثبتی بر چشم انداز اقتصادی جهان خواهد داشت .

گزارش صندوق بین المللی پول در حالی منتشر شده است که نگرانیهای تازه ای نسبت به وضعیت اقتصادی و مالی اسپانیا و ایتالیا مطرح شده است . بانک مرکزی اروپا تا کنون بیش از یک تریلیون یورو به سیستم بانکی اروپا وام داده است .

بلانچارد تصریح کرد اعطای وام یک تریلیون یورویی به بانکهای اروپایی برای کاهش نرخ بهره استقراض به تنهایی بحران بدهی و کسری بودجه منطقه یورو را حل نخواهد کرد . وی افزود کشورهای اروپایی باید سعی کنند کسری بودجه خود را کاهش دهند ولی این مساله نباید به ضرر رشد اقتصادی این کشورها تمام شود .

وی در ادامه گفت اگر کشورهای اروپایی برای حل بحران بدهی و کسری بودجه فکر اساسی نکنند رشد اقتصادی اروپا همچنان روندی نزولی خواهد داشت .

بر اساس گزارش صندوق بین المللی پول افزایش مالیاتها و کاهش هزینه های بودجه در اروپا آمریکا و ژاپن موجب کاهش رشد اقتصادی شده است .

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس