به گزارش مشرق، محمود آيينه در گفتوگو با ايسنا، ضمن بيان مطلب بالا دربارهي فعاليت راديويي خود قبل از اينکه راديو جبهه تاسيس شود، گفت: بعد از اتمام جنگ کاش راديو جبهه تعطيل نميشد و با تعديل بعضي از بخشها فعاليتش در جهت انتقال ارزشها به آيندگان ادامه پيدا ميکرد.
او که يکي از تهيهکنندگان راديو جبهه در دوران دفاع مقدس است، از سال 1362 تهيهکنندگي برخي از برنامههاي راديو جبهه را بر عهده داشته است.
وي در جريان برنامهسازي براي راديو جبهه با افرادي مانند حميد خزايي مدير و موسس راديو جبهه، محمود مختاري تهيه کننده برنامههاي راديويي، مهران دوستي و محمد جهاني همکاري داشته است.
اين تهيهکننده برنامههاي دفاع مقدس راديو ادامه داد: قبل از سال 62، پيش از اينکه راديو جبهه تاسيس شود، در برنامهاي با عنوان «صداي جبهه» فعاليت ميکردم که اين برنامهها شامل مصاحبه با رزمندگان و خانوادههاي آنان و پخش اخبار جبههها ميشد.
او با بيان اينکه برنامههاي راديو جبهه در دوران دفاع مقدس در بين تهيهکنندگان راديو به صورت گردشي تهيه ميشد، گفت: در طول هفته تهيهکنندگي برنامههاي راديو جبهه را افراد مختلف بر عهده داشتند و تهيه برنامههاي هر روز از هفته را معمولا يک نفر به عهده ميگرفت، همچنين در بعضي از مناسبتها گروه مجبور بود براي تهيه برنامه به مناطق عملياتي سفر کند و با استقرار گروه توليد، تهيهکننده و گوينده در شهرهاي مرزي برنامهها را به صورت سيار توليد و پخش ميکردند.
آيينه کارکردن در آن دوران را نشاني از خلوص نيت افراد عنوان کرد و افزود: در آن زمان عدهاي هم بودند که منتقد برنامههاي ما بودند ولي وقتي به همراه ما به مناطق عملياتي ميآمدند توجيه ميشدند و به اشتباه خود پي ميبردند.
اين تهيهکننده برنامه سال راديويي دوران دفاع مقدس در بخش ديگري از سخنانش در خصوص گردهمايي اخير جمعي از دستاندرکاران و فعالان راديو در دوران دفاع مقدس نيز گفت: در اين جلسه سخناني مبني بر اينکه کاش راديو جبهه تعطيل نميشد و فعاليتش بعد از جنگ نيز با کمي تعديل برنامهها در جهت حفظ و نگهداري ارزشهاي دفاع مقدس و انتقال مفاهيم آن به نسلهاي آينده ادامه پيدا ميکرد، مطرح شد.
او اظهار کرد: در حال حاضر سه نسل از جنگ گذشته است و کساني که بعد از سال 60 متولد شدهاند از جنگ وقايع رخ داده در آن مطلع نيستند، در صورتي که شايد اگر راديو جبهه به آن زودي تعطيل نميشد و با يک لطافت و ظرايفي به فرهنگسازي در زمينه ارزشهاي دفاع مقدس به کار خود ادامه ميداد، جلوي بسياري از گرفتاريها و ناهنجاريهايي که امروز گريبان جامعه و جوان را گرفته است بسته ميشد. هر چند معتقدم ايراني در طول تاريخ هميشه باغيرت بوده و همواره از دين، ميهن و اسلام دفاع کرده است.
محمود آيينه در پايان يادآور شد: معتقدم اگر برنامههاي راديو جبهه به نوعي ادامه پيدا ميکرد، ميتوانست نسل جوان را با تهديدات و بحرانهاي احتمالي نظير جنگ آشنا کند، همچنين اينکه امروز نيز مردم و جوانان اگر خداي ناکرده جنگي صورت گيرد از اسلام و کشور خود دفاع خواهند کرد و اميدوارم مسؤولان هم کمي به فکر جوانان باشند و از نظر اشتغال و فرهنگ سازي فضاي بهتري را براي آنان در جامعه به وجود آورند.
کد خبر 11133
تاریخ انتشار: ۱ آبان ۱۳۸۹ - ۱۰:۱۶
- ۰ نظر
- چاپ
ادامه فعاليت راديو جبهه ميتوانست در انتقال ارزشهاي دفاع مقدس براي جوانان موثر باشد.