به گزارش مشرق به نقل از پایگاه اطلاع رسانی محسن رضایی، وی افزود: این سرزمینها و کوههای زاگرس هیچ گاه به دست اجنبی نیفتاده است، هرچند زاگرس صعب العبور است، اما دلیری و مقاوت لرها که در دیگر نقاط کشور نیز حضوری فعال داشته و از سرزمین ایران دفاع کرده اند، خود مانعی در برابر چشم طمع بیگانگان بوده است. این درحالی است که در تاریخ این سرزمین کهن برخی بخشهای کشورمان مورد اشغال بیگانگان قرار گرفته و حتی مناطقی نیز از آن جداشده است.
وی گفت:آخرین نمونه دفاع لرها از کشورمان در دفاع مقدس بوده است. تعداد شهدای این مناطق شاهدی و گواهی بر ایثارگری مردم لر در دفاع از ایران اسلامی می باشد. شهدایی که برخی از آنها در جبهه های خوزستان، کرمانشاه و کردستان جان خود را نثار اسلام و انقلاب کرده اند. این شهدا هرکدام انسانهای فوق العاده ای بوده اند، که اگر هر کشوری از این انسانهای ایثارگر و وظیفه شناس برخوردا ر بود، بر خود می بالید.
رضایی با اشاره به صدور حکم فرماندهی کل سپاه توسط حضرت امام (ه) برایش در 27 سالگی گفت : در شهریور سال 60 امام فرمود: بروید و به دست جوانان انقلابی جنگ را متحول کنید.
وی افزود: بعد از بازدید از جبهه های جنگ در مقر قرارگاه منتظران شهادت اهواز فرماندهان را جمع کردم و مورد سوال واقع شدم که منظور امام چه بوده است؟
فرمانده سپاه در زمان دفاع مقدس گفت: آن زمان نه تجهیزات نظامی داشتیم و نه امکانات، حتی سلاح سبک هم بسیار کم بود. به دوستان گفتم، در خطوط جبهه جوانان بسیاری دیدم که می توانند نتیجه جنگ را به نفع ایران تغییر دهند و اگر فضا و محیط پیدا کنند به صورت خوبی می توانند با عراق مقابله کنند.
وی ادامه داد: اینها جوانانی گمنام بودند که حتی خودشان و یا پدر و مادرشان هم آنها را به خوبی نمی شناختند، اما با ورود آنها به میدان و مدیریت جنگ، پیروزی ها یکی پس ار دیگری نصیب ایران شد.
رضایی از ورود ارزشهای اسلامی به محیط جبهه و جنگ در کنار ورود جوانان به عنوان عاملی در پیروزیهای ملت ایران در جبهه های جنگ یاد کرد و گفت: روند جبهه ها از سال دوم جنگ تغییر کرد و دیگر تلاشها و عملیاتها ایران با موفقیت های چشمگیر روبه رو بود، رمز این موفقیت همان ورود ارزشها و جوانان به محیط جبهه و مدیریت جنگ بود. بنابراین از سال دوم جنگ به بعد دیگر نام و رمز عملیات ها و ادبیات نبرد ارزشی بود.
وی تاکید کرد: از سال دوم جنگ مردمی و الهی شد و این رمز پیزوی های ما در عملیات ها بود.
دبیر مجمع تشخیص مصلحت نطام افزود: اکنون نیز نیازمند همان فرمول هستیم تا بتوانیم برمشکلات اقتصادی غلبه یابیم. باید اقتصاد را مردمی کنیم یعنی همان کاری که امام در انقلاب کرد و مردم را وارد سیاست و مدیریت جامعه کرد. در حالی که تا پیش از انقلاب مردم کنار زده شده بودند. رمز موفقیت های ملت در انقلاب و دفاع مقدس یک امر واحد بود، مردمی و ارزشی کردن سیاست و دفاع. امروز هم باید همان گونه عمل کرد.
رضایی افزود: باید اقتصاد را به دست مردم سپرد تا در میدان اقتصادی نقش آفرینی نمایند. فشارهای اقتصادی و معیشتی که امروز بر مردم وارد می شود در شان نظام جمهوری اسلامی نیست. واقعیت این است که امکانات امروز جامعه ایران قابل مقایسه با امکانات و تجهیزات زمان جنگ نیست. مشکلات امروز بسیار کمتر از آن زمان است.
وی ادامه داد: باید برای غلبه بر مشکلات راهکار واقعی واصلی را اتخاذ کرد.باید مردم را وارد کرد و اقتصاد را به آنها واگذارد تا خلاقیت آنها شکوفا شود.
این استاد اقتصاد دانشگاه گفت: برای برون رفت از مشکلات نیارمند توجه به اقتصاد مردم و حل مشکلات بیکاری هستیم. توجه به زیرساخت ها و ایجاد سدها و راه ها کافی نیست، باید برای اقتصاد خانوادهها فکری شود. باید تولید رونق یابد. از اقتصاد سنتی فاصله گرفت و برای حل مشکلات معیشتی مردم سیاستگذاری شود.
دکتر محسن رضایی، دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام در جمع مردم صیدون خوزستان و یادواره شهدای این منطقه با اشاره به سابقه تاریخی قوم لر و خدمات آنها به ایران گفت: لرها سالهای سال و قرنهاست در کوههای زاگرس زندگی می کنند و به کشور خدمات فراوانی ارایه کردهاند.