به گزارش مشرق، پس از گذشت ۳ هفته از آغاز مجدد لیگ برتر و لیگ آزادگان هنوز یکی از بزرگترین علامت سوالهای داوری لیگ حل نشده است و معلوم نشده بالاخره عباس راکی، شرایط قضاوت در لیگ برتر و یا لیگ آزاداگان را دارد یا خیر؟ سوالی که مدارک و اسناد یک پاسخ میدهند و علیرضا سهرابی، رییس دپارتمان داوری جواب دیگری برای آن دارد.
آییننامه فدراسیون فوتبال و سازمان لیگ میگوید هیچ داور فعالی نمیتواند در فدراسیون فوتبال یا زیرمجموعههای آن سمت اجرایی داشته باشد اما مدارک و اسناد نشان میدهد که پس از تعطیلات کرونایی لیگبرتر، این قانون توسط یک داور خوزستانی که ظاهرا از سوی یکی از اعضای هیات رییسه نیز حمایت میشود زیر پا گذاشته شده است.
بیشتر بخوانید:
خدا سفر به آبادان را به خیر کند
البته رییس دپارتمان داوری چنین اعتقادی ندارد و معتقد است در خصوص عباس راکی هیچ قانونشکنی رخ نداده است. ابراهیم شکوری، سرپرست دبیرکلی وقت فدراسیون فوتبال در نامهای به تاریخ ۱۷ بهمن ۹۷ به روسای هیاتهای استانها نوشته که "هیچ داور فعالی نمیتواند سمت اجرایی در هیاتهای فوتبال داشته باشد". این نامه درست بعد از انتصاب راکی به عنوان سرپرست هیات فوتبال شهرستان ایذه است.
نکته جالبتر این است که با وجود آگاهی از این نامه، طالقانی در تاریخ ۱۸ خرداد ۹۹ این داور را به عنوان رییس کمیته داوران استان خوزستان منصوب میکند. علیرضا سهرابی، رییس دپارتمان داوری در خصوص این نامه که رونوشت آن به مهدی محمدنبی، دبیرکل فدراسیون فوتبال نیز فرستاده شده، میگوبد: با وجود این که ذکر شده رونوشت این نامه به دبیرکل ارسال شده اما چیزی به من و کمیته داوران ابلاغ نشده و چنین نامهای به دست ما نرسیده است. اگر ما این نامه را میدیدیم مانع از قضاوت و حضور راکی در ۲ دیدار میشدیم.
حالا این توضیحات سوالات بیشتری را به وجود میآورد که یکی از آنها این است که چرا رونوشت این نامه پس از رسیدن به دست دبیرکل، به کمیته داوران ابلاغ نشده است؟
آیا حمایت عضو هیات رییسه در این ماجرا موثر بوده است؟ آیا قضاوت عباس راکی در دیدار شهرداری تبریز - آلومینیوم اراک و شاهین شهرداری بوشهر - ذوبآهن ( به عنوان داور چهارم) غیر قانونی بوده است؟
چرا مسئولان مربوطه از جمله دبیرکل و عضو هیات رییسه فدراسیون فوتبال پاسخ مشخصی به این سوال نمیدهند؟