کد خبر 109108
تاریخ انتشار: ۱۸ فروردین ۱۳۹۱ - ۱۱:۲۷

تحقیقی جدید نشان می‌دهد که در دوران ‌قحطی، خانم‌ها معمولا دختر به‌ دنیا می‌آورند.

به گزارش مشرق به نقل از سینانیوز، تحقیقی جدید نشان می‌دهد که در دوران ‌قحطی خانم‌ها معمولا دختر به‌ دنیا می‌آورند. محققی چینی داده‌های نوزادان چینی‌ را که در هنگام زمان قحطی بین سال‌های ۱۹۵۹ تا ۱۹۶۱ و پس از آن به دنیا آمده‌اند را مورد بررسی قرار داده است.

به گزارش بی‌بی‌سی، در بین سال‌های ۱۹۵۹ تا ۱۹۶۱ میلیون‌ها نفر در کشور چین از گرسنگی و کمبود غذا جان خود را از دست دادند. قحطی در کشور چین در این سال‌ها نشأت گرفته از برنامه‌ریزی دولت برای افزایش قدرت تولید صنعتی بود.

در آن برهه چین قصد داشت برای دست‌یابی به پیشرفت اقتصادی به صنایع کشور قدرت بیشتری ببخشد. اما این برنامه‌ریزی جواب منفی داد و منجر به مرگ بیش از ۳۰ میلیون نفر شد.

دانشمند چینی‌ که این پژوهش را انجام داده است در موسسه تحقیقات دموگرافیک (جمعیت‌سنجی) در شهر نیویورک فعالیت می‌کند. او به دنبال این پرسش رفته که پدیده قحطی به چه میزان بر تناسب جنسیتی زایمان‌ها تاثیر می‌گذارد.

این دانشمند، تحقیقی ملی که در سال ۱۹۸۲ میان ۳۱۰ هزار زن چینی بین ۱۵ تا ۶۷ سال انجام شده بود را پایه پژوهش خود قرار داد. در این تحقیق، زن‌های چینی در رابطه با زایمان‌هایشان مورد پرسش قرار گرفته بودند.

پژوهشگر چینی در تحقیق خود کشف کرد که پس از سال ۱۹۶۰، یعنی دقیقا یک سال پس از قحطی، تولد نوزادان پسر به طور ناگهانی کاهش پیدا کرده است. حدود دو سال پس از زمان قحطی یعنی سال ۱۹۶۳، تولد نوزادان پسر افزایش یافته است.

اما آیا این‌ که در زمان قحطی از‌‌ همان اول بیشتر جنین‌های دختر در رحم مادر شکل می‌گیرند یا این‌که در زمان قحطی در طول دوران حاملگی کمتر جنین‌های پسر زنده می‌مانند، برای دانشمندان هنوز امری نامشخص است.

بر اساس یک نظریه، این امکان وجود دارد که دختر‌ها اصولا نسبت به پسر‌ها در رحم مادرشان پر توقع نیستند و دوران سختی را راحت‌تر از پسر‌ها پشت سر می‌گذرانند.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس