به گزارش مشرق، مهدی علی نژاد در مراسم افتتاح سایت جدید فدراسیون کشتی با تقدیر از زحمات دبیر طی یکسال گذشته گفت: یکی از ویژگی های فدراسیون های موفق این است که در بخش های مختلف توسعه پیدا می کنند. دنیای امروز دیگر دنیای کاغذ و سنتی نیست. سایت جدید فدراسیون قابلیت های بسیار خوبی دارد و فدراسیون به این سمت رفته که تمامی بخش ها را در این سایت تجمیع کرده است.
بیشتر بخوانید:
حذف کشتی فرنگی از بازیهای المپیک ۲۰۲۲
وی افزود: ثبت نام تیم ها برای لیگ از طریق همین سایت انجام می شود و کلیه خدمات مثل دوره های آموزشی قابلیت ایجاد در سایت را دارند. حق ماست که در کشتی دنیا حرف اول را بزنیم و اگر می خواهیم به این مهم برسیم در تمامی بخش ها باید به روز به شویم. حتی در ابعاد فنی نیز باید مربیان ما به روز باشند و فنون ایرانی را نیز گسترش دهیم.
معاون وزیر ورزش افزود: دبیر قدم به قدم در مسیر انضباط مالی، اداری و تشکیلاتی حرکت می کند. در لیگ هم قدم های خوبی برداشته شده و به تامین مالی کشتی گیران کمک می کند. در واقع لیگ در خدمت تیم های ملی کشتی است. این سایت میتواند باعث رونق و حتی درآمدزایی برای کشتی ایران شود. همین سالنی که ما در آن حضور داریم بازسازی شده و کار بزرگ و ارزشمندی انجام شده است.
علی نژاد خاطرنشان کرد: وزارت ورزش و کمیته در حد توان حامی کشتی هستند. ما بودجه محدودی داریم که باید بین تمامی فدراسیون ها تقسیم کنیم اما اولویت ما رشته های قهرمانی خواهد بود. اگر در جایی مزیت نسبی داریم باید توجه بیشتری کنیم. مثل برادر در کنار دبیر خواهم بود اما شرایط کشور خاص است. در هر صورت اولویت اول ما کشتی است و برای ما اهمیت بسیار بالایی دارد.
وی در ادامه درباره لزوم حمایت هر چه بیشتر از کشتی گفت: تفاوت جدی میان بودجه کشتی با سایر فدراسیون ها وجود دارد. با توجه به شرایط اقتصادی کشور که در حال محدودیت هر چه بیشتر است در حد توان حمایت می کنیم. دبیر این توانمندی را دارد منابع مالی جدید را جذب کند. کشتی یک صنعت است و می توان از روش های مختلف برای درآمدزایی استفاده کرد. باید سازگاری برای اقتصاد ورزش داشته باشیم. خوشبختانه مرکز اقتصاد ورزش در وزاتخانه تشکیل شده و قصد داریم از طریق مردم بخشی از درآمدهایمان را تامین کنیم.
علی نژاد افزود: مجلس به غیر از بودجه وزارت، بودجه جداگانه ای برای ۳ فدراسیون در نظر گرفته است. کشتی و ناشنوایان هر کدام ۱۰ میلیارد تومان و تنیس نیز ۳ میلیارد علاوه بر بودجه شان از مجلس می گیرند که این با تلاش روسای این ۳ فدراسیون صورت گرفته است. ما هزار امتیاز برای هر فدراسیون گذاشتیم که ۵۷ درصد این شاخص مربوط به مدال قهرمانی است. فدراسیون ها را بر اساس معیارهای نتیجه گیری در ۵ بخش تقسیم کردیم و در نهایت بودجه فدراسیون ها بر اساس این معیارها تعیین می شود. فکر می کنم تا دو هفته دیگر بودجه فدراسیون ها را مشخص و تفاهم نامه امضا کنیم. تا الان هر پولی از سازمان برنامه و بودجه گرفته ایم برای حقوق بوده است. تخصیص بودجه بر اساس امتیازات و معیارها و بصورت عادلانه خواهد بود.
علی نژاد در پایان گفت: پیمانه بودجه وزارت ورزش بزرگ نیست. دبیر وقتی می گوید کشتی در خطر است به ارگان های مختلف که میتوانند به کشتی کمک کنند، هشدار داده است. ما هم به عنوان وزارت ورزش اگر بتوانیم لابی و یا حتی التماس کنیم انجام می دهیم تا بخش های حاکمیتی به فدراسیون ها کمک کنند. ما یاریگر فدراسیون ها هستیم تا به بهترین شکل کار را جلو ببرند و با افتخارآفرینی باعث خوشحالی مردم شوند. ورزش کارکرد ملی دارد و همه دستگاه ها باید کمک کنند.
وی در پاسخ به این سوال که عنوان شده وزارت ورزش بدون تایید فدراسیونها رقم بودجه شان را به سازمان برنامه و بودجه اعلام کرده است، گفت: خیر چنین چیزی نیست. البته بحث بودجه نیاز به تایید فدراسیون ها ندارد و ما باید آن را تعیین کنیم که بر اساس معیارها و امتیازاتشان خواهد بود. تفاهم نامه را اگر امضا نکنند اصلا بودجه ای به آن ها نمی دهیم.
معاون وزیر ورزش درباره گلایه رییس فدراسیون کشتی مبنی بر اینکه این فدراسیون ماموریت ۲ فدراسیون را دارد و بودجه بیشتری میخواهد، گفت: فدراسیون کشتی اگر بگوید ما دو فدراسیون هستیم تکواندو هم می گوید ما سه فدراسیون و قایقرانی هم می گوید ما چهار فدراسیون هستیم اما در کشتی چون هم در آزاد و هم فرنگی مدال بگیر هستند و موفقیت های زیادی بدست می آورند در بحث امتیاز از دیگر فدراسیون ها جلوتر قرار می گیرند و تخصیص بودجه نیز بر اساس همین تعداد امتیاز خواهد بود.
پیش از صحبت های علی نژاد در این مراسم، علیرضا دبیر نیز در سخنانی اظهار کرد: علی نژاد انصافا همیشه پای کار بوده و از کشتی حمایت کرده است. ما انقدر خودمان را می کُشیم تا در اتحادیه جهانی پست بگیریم اما علی نژاد با موفقیت های زیادی که داشته به این مهم رسیده است.