کد خبر 10812
تاریخ انتشار: ۲۸ مهر ۱۳۸۹ - ۱۱:۰۳

چهارمين جشنواره و نمايشگاه بين‌المللي رسانه‌هاي ديجيتال شب گذشته با تقدير از برگزيدگان اول و نيز تقدير ويژه از سردار علي فضلي جانشين فرماندهي بسيج مستضعفين کشور در تالار وحدت تهران به کار خود خاتمه داد.


به گزارش مشرق به نقل از مهر، مراسم اختتاميه چهارمين نمايشگاه و جشنواره بين‌المللي رسانه‌هاي ديجيتال شب سه شنبه 27 مهر و با اهداي جوايز به برگزيدگان اول در تالار وحدت تهران برگزار شد.
پيش از اهداي اين جوايز که با حضور وزير فرهنگ و ارشاد اسلامي و معاون مطبوعاتي وي و مسئولان اين نمايشگاه برگزار شد، بيانيه هيئت داوران به شرح زير قرائت شد:
چهارمين جشنواره بين‌المللي رسانه‌هاي ديجيتال که با اهدافي مهم و والا همچون جريان سازي و بسترسازي براي توليد و توسعه محتواي منطبق بر فرهنگ بومي، ملي و اسلامي در حوزه رسانه‌هاي ديجيتال، ايجاد جايگاهي سالانه براي عرضه و ارزيابي رسانه‌هاي ديجيتال در کشور، فراهم کردن محيطي به منظور ايجاد همدلي و هم‌افزايي بين پديدآورندگان آثار در حوزه رسانه‌ هاي ديجيتال و نيز توسعه خط و زبان فارسي در محيط رايانه و ابزارهاي ديجيتال در تهران برگزار شد، عاملي بود براي تاکيد بر اهميت توليد هوشمندانه محتواي متعهدانه فارسي در فضاي رو به گسترش وب و ديگر رسانه‌هاي نو و ديگر، تلاشي اجرايي و شايسته بود براي بسترسازي و فراهم کردن زمينه لازم براي تحقق جنبش نرم افزاري در حوزه محتوايي فناوري اطلاعات.
رقابت در جشنواره رسانه‌هاي ديجيتال، از آن روز که در شش بخش اصلي نرم افزارهاي رسانه‌اي، نرم‌افزارهاي تلفن همراه، بازيها و سرگرمي‌هاي ديجيتال، پايگاه اينترنتي و وبلاگ‌ها، هنرهاي ديجيتال، فناوري و نوآوري در رسانه‌هاي ديجيتال و هشت بخش جانبي برگزار شد، رقابتي دشوار و تنگاتنگ بود؛ از آن رو که دسترسي بسياري از شرکت کنندگان به ابزارهاي سخت افزاري و نرم افزاري در سطحي يکسان بوده است و طبعاً آنچه برگزيدگان جشنواره را از ديگران برجسته مي‌کند، ايده‌هاي نو و کارکردسازي مفيدتر براي کاربران مشتاقي است که در بازاري گسترده به جستجوي علايق خود مي‌گردند.
بديهي است در بازار جهاني ارائه و پردازش اطلاعات، که شتاب فزاينده آن، تعيين کننده قدرت و تاثيرگذاري هر فرهنگ و ملتي خواهد بود، سياست‌گذاران کلان حوزه فناوري ارتباطات و اطلاعات، بايد با تکيه بر دو اصل تلاش براي گسترش محتواي ملي- اسلامي فارسي در عرصه وب با هدف پيگيري هوشمندانه جريان جهاني شدن و دوم اصلاح موانع براي جلب سرمايه‌هاي خصوصي و ايده‌هاي نو در اين زمينه مهم رو به رشد، گام‌هاي بلندتري براي پيوستن هرچه بيشتر، مقتدرانه‌تر و موثرتر ايران عزيز به شبکه جهاني اطلاعات بردارند.
از مهمترين ويژگي‌هاي اين دوره از جشنواره رشد کيفي آثار به ويژه در بخش پايگاه‌هاي اينترنتي مي‌باشد که با رشدي از سه برابر نسبت به دوره گذشته حرکتي نويدبخش را در سال همت مضاعف و کار مضاعف، مقابل چشم همگان نمايان مي‌سازد.
هيئت داوران چهارمين جشنواره رسانه‌هاي ديجيتال، با اميد به آنکه تجربه‌هاي برگزاري اين جشنواره و نمايشگاه، همراه با ديدگاه‌ها و بازخوردهاي کاربران و فراهم‌آورندگان نرم‌افزارهاي مفيد و موثر در گسترش محتواي متعهدانه و به روز فارسي، سبب ساز رفع موانع بومي سازي خلاقيت ها و جنبش نرم افزاري مبتکران و اهالي فن شوند، نتايج داوري خود را تقديم مي ‌کند.
برگزيدگان نهايي بخش‌هاي جشنواره در برخي از عنوانها عبارتند از:

بخش نرم‌افزارهاي رسانه‌اي
به دليل استفاده از تکنولوژي جديد در کارکردي مبتکرانه و مبتني بر فرهنگ ايراني و تعامل مفيد و سازنده با کاربرد، مقام اول جشنواره بين‌المللي رسانه‌هاي ديجيتال در عنوان بهترين اثر مبلغ و مروج زبان و ادب فارسي تعلق مي‌گيرد به نرم افزار رسانه‌اي سروش سخن 2 از موسسه سروش مهر ، ابراهيم بهادريد.
به دليل جامعيت، صحت و اعتبار محتوا و تعدد منابع مقام اول جشنواره بين‌المللي رسانه‌هاي ديجيتال در عنوان بهترين اثر ايران‌شناسي و مبلغ و مروج فرهنگ ايراني و اسلامي تعلق مي‌گيرد به نرم افزار رسانه‌اي ايران کهن‌تر از تاريخ از موسسه تحقيقات و انتشارات کاروان جهانگردان ،حسن زنده دل.
مقام اول جشنواره بين‌المللي رسانه‌ هاي ديجيتال در عنوان بهترين اثر با مخاطب کودک و خردسال به صورت مشترک تعلق مي‌گيرد به نرم افزار رسانه‌اي هوشمند آرين از شرکت رايان سيستم اميديه، حسين حمدي به دليل جامعيت در محتوا، رعايت تعامل، ظرافت در آموزش و تربيت و طراحي هوشمند نرم افزار و همچنين تعلق مي‌گيرد به نرم افزار رسانه‌هاي هدهد، آموزش قرآن براي خردسالان از موسسه فرهنگي هنري ياسين امين، سيد علي شبيري به دليل ويژگي‌هاي کاربري زيبا و کارآمد و ارائه جذاب محتواي متناسب با مخاطب.
به دليل استفاده هوشمندانه از فضاي مجازي سه بعدي در کارکردي خلاقانه مبتني بر فرهنگ ايراني اسلامي در تعامل با کاربر براي تجلي جلوه‌هاي معنوي رضوي، مقام اول جشنواره بين‌المللي رسانه‌هاي ديجيتال در عنوان بهترين ارتباط تصويري تعلق مي‌گيرد به نرم افزار رسانه‌هاي سايه‌هاي ملکوت از موسسه آوين رسانه ، مجيد اسماعيلي.
به دليل امکان کار شبکه‌اي در زمينه پژوهش و توليد محتوا و امکان توليد برنامه چند رسانه‌اي، مقام اول جشنواره بين‌المللي رسانه‌هاي ديجيتال در عنوان بهترين ابزار توليد محتوا تعلق مي‌گيرد به نرم افزار رسانه‌اي پژوهش يار، سيد محمد جواد حسيني.
به دليل جامعيت و صحت محتوا و استفاده از منابع و قالب‌هاي متنوع رسانه‌اي، مقام اول جشنواره بين‌المللي رسانه‌هاي ديجيتال در عنوان بهترين اثر مبلغ و مروج مهدويت تعلق مي‌گيرد به نرم افزار رسانه‌اي آخرين ذخيره، حجر اکبري‌زادگان.
به دليل استفاده از ساختار چند رسانه‌‌اي مناسب و دسته بندي مناسب موضوعات، مقام اول جشنواره بين‌المللي رسانه‌هاي ديجيتال در عنوان بهترين اثر فرهنگ نامه‌اي، دانشنامه‌اي و دايره‌المعارفي تعلق مي‌گيرد به نرم افزار رسانه‌اي دانشنامه علوي، از مرکز تحقيقات کامپيوتري علوم اسلامي ، حميد شهرياري.
به دليل زيبايي و جذابيت طراحي رابط کاربري، دسته بندي مناسب موضوعات و اعتبار محتوا از جهت استفاده از منابع، مقام اول جشنواره بين‌المللي رسانه‌هاي ديجيتال در عنوان بهترين اثر در راستاي تقويت بنيان خانواده و فرهنگ حجاب و عفاف تعلق مي‌گيرد به نرم افزار رسانه‌‌اي مبشر خانواده، از موسسه فرهنگي هنري ياسين امين، سيد علي شبيري.

بخش بازي‌هاي رايانه‌اي
به دليل بهره گيري فناورانه از تکنيک‌هاي فني و هنري در طراحي يک بازي رايانه‌اي زيبا و جذاب، مقام اول جشنواره بين‌المللي رسانه‌هاي ديجيتال در عنوان بهترين بازي رايانه شخصي از ديدگاه فني تعلق مي‌گيرد به بازي گرشاسپ از شرکت فن‌افزار شريف ، آرش جعفري خسرقي.
به دليل طرح يک داستان پرمغز و استفاده از تعليق با هدف شناسانده جلوه‌هاي شجاعت و پايمردي دلاورمردان گمنام ايران زمين و ترويج روحيه ايستادي در مقابل هجوم و تجاوز بيگانگان مقام اول جشنواره بين‌المللي رسانه‌هاي ديجيتال در عنوان بهترين بازي سال تعلق مي‌گيرد به بازي "ميرمهنا" از شرکت اسپريس پويانما ، مرتضي رضايي.
به دليل توجه و اهتمام به توليد بازي‌هاي رايانه‌اي با کيفيت و الهام بخش براساس فرهنگ اسلامي- ايراني، لوح تقدير چهارمين جشنواره ملي رسانه‌اي ديجيتال در عنوان بهترين موسسه توليد بازي رايانه‌اي تعلق مي‌گيرد به موسسه فرهنگي و اطلاع رساني تبيان نور،‌ حميد روستايي.

بخش پايگاه‌هاي اينترنتي و وبلاگها
به دليل ارائه جامع معارف ديني و پاسخگويي به شبهات مبتني بر منابع اصلي دين به 14 زبان دنيا، مقام اول جشنواره بين‌المللي رسانه‌هاي ديجيتال در عنوان بهترين پايگاه مبلغ و مروج اسلام و معارف اهل بيت تعلق مي‌گيرد به پايگاه اطلاع رساني استاد حسين انصاريان، حسين گلاب.
به دليل ارائه مباحث تخصصي در حوزه مهدويت و پرداختن به موضوع دشمن شناسي با تمرکز بر مبحث فراماسونري، مقام اول جشنواره بين‌المللي رسانه‌هاي ديجيتال در عنوان بهترين پايگاه فرهنگ و انديشه تعلق مي‌گيرد به پايگاه وعده صادق، مرتضي سنمار.
به دليل جامعيت محتوايي در حوزه نيازمندي‌هاي کودکان ايراني، مقام اول جشنواره بين‌المللي رسانه‌هاي ديجيتال در عنوان بهترين پايگاه با مخاطب کودک و نوجوان تعلق مي گيرد به پايگاه کودکان و نونهالان، احسان دشتيانه.
به دليل جامعيت و دسته بندي موضوعي محتواي سايت در حوزه سينما و مباحث مرتبط، مقام اول جشنواره بين‌المللي رسانه‌هاي ديجيتال در عنوان بهترين پايگاه هنري تعلق مي‌گيرد به سينماي حرفه‌اي جهان، محمد افسر.
به دليل ايجاد محفلي بديع و جامع در راستاي گفتگوي مجازي در خصوص مباحث و معارف مورد نياز جوانان، مقام اول جشنواره بين‌المللي رسانه‌هاي ديجيتال در عنوان بهترين جامعه مجازي تعلق مي‌گيرد به پايگاه گفتمان ديني، سيد جلال موسويان.
به دليل نوآوري در آموزش الکترونيکي معارف اسلام و اهل بيت با تکيه بر احاديث صحيح و موثق، مقام اول جشنواره بين‌المللي رسانه‌هاي ديجيتال در عنوان بهترين پايگاه آموزش الکترونيکي تعلق مي‌گيرد به پايگاه دانشکده علوم حديث ،سيد حميد حسيني.
به دليل ارايه خدمات تخصصي در حوزه نقشه ايران و شهرهاي مختلف و راه‌هاي ارتباطي کشور در فضاي مجازي، مقام اول جشنواره بين‌المللي رسانه‌هاي ديجيتال در عنوان بهترين موتور جستجو تعلق مي‌گيرد به پايگاه نقشه من ،محمد حسن تسخيري.

بخش پژوهش، فناوري و نوآوري
به دليل استفاده خلاقانه از پردازش تصوير و در اختيار قرار گرفتن ساده‌ترين امکانات براي کنترل بازي‌هاي رايانه‌اي، مقام اول جشنواره بين‌المللي رسانه‌هاي ديجيتال در عنوان بهترين فناوري در بازي‌هاي رايانه‌هاي تعلق مي گيرد به اثر کنسول بازي از شرکت کوثر نگار رايانه ،محمد بيک مولايي.

بخش نرم افزار هاي تلفن همراه
به دليل جامعيت و گستردگي محتوا، ساختار چند رسانه‌اي، مقام اول جشنواره بين‌المللي رسانه‌هاي ديجيتال در عنوان بهترين اثر ايران شناسي و مبلغ و مروج فرهنگ و هنر ايراني- اسلامي تعلق مي‌گيرد به نرم افزار تلفن همراه "همراه پارسي" از موسسه ايده پرداز ژوبين ،سعيد رسول‌اف.
به دليل ارايه مناسب محتوايي جامع و مواجهه کارشناسانه با مسئله حجاب، مقام اول جشنواره بين‌المللي رسانه‌ هاي ديجيتال در عنوان بهترين اثر در راستاي اعتلاي فرهنگ عمومي تعلق مي‌گيرد به نرم افزار تلفن همراه ثياب حجاب از شرکت سوشيانت شيراز، حميد افسري.

بخش هنرهاي ديجيتال
به دليل استفاده هنرمندانه و ماهرانه از تکنيک‌ چند لايه‌اي رايانه‌اي در بيان يک قصه و روايت پراحساس آن، مقام اول جشنواره بين‌المللي رسانه‌هاي ديجيتال در عنوان بهترين پويانمايي تعلق مي‌گيرد به اثر شهر خاموش، اميرحسين مهران.

بخش صادرات نرم افزار
به خاطر طراحي، توليد و صادرات نرم افزارهاي مبتني بر فرهنگ اصيل اسلامي- ايراني لوح تقدير بهترين صادر کننده نرم افزار تعلق مي‌گيرد به موسسه سروش مهر،ابراهيم بهادري.

بخش بين‌الملل
به دليل فعاليت هنري در محيط ديجيتال و بهره گيري از بستر وب جهت انتشار محتواي هنري و فرهنگي در سطح بين‌الملل، لوح تقدير تعلق مي‌گيرد به پايگاه اسلام گرافيک ،علي انجوروکه از کشور کنيا.

بهترين استان
به خاطر تنوع آثار و محصولات فرهنگي ديجيتال و تلاش فراوان در جهت شکوفا شدن استعدادهاي جوانان استان در خصوص توليد در حوزه رسانه‌ هاي ديجيتال از اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامي استان قم تقدير مي‌گردد.

تقدير ويژه
در پايان از تلاشهاي ساير دستگاه‌ها و نهادهاي کشور که در پربارتر شدن چهارمين جشنواره و نمايشگاه بين‌المللي رسانه‌هاي ديجيتال سهم بسزايي داشته‌اند قدرداني شد و از سازمانها دستگاه‌ها و نهادهاي ذيل تقدير ويژه به عمل آمد:
سازمان بسيج مستضعفين به خاطر وسعت و تنوع حضور در عرصه‌هاي مختلف رسانه‌هاي ديجيتال و همکاري صميمانه و مخلصانه در برپايي نمايشگاه به ويژه در چهار بخش سازمانها و استانها، پايگاه‌هاي اينترنتي، بازيهاي رايانه‌اي و نيز سي سال دفاع مقدس .وزارت امور خارجه به خاطر هماهنگي مناسب جهت حضور ميهمانان و هيئت‌هاي محترم خارجي در اين رويداد بين‌المللي. سازمان صدا و سيماي جمهوري اسلامي ايران به خاطر اطلاع رساني شايسته از اين رويداد فرهنگي و فناورانه در سطوح استاني، ملي و بين‌المللي..وزارت آموزش و پرورش به خاطر حضور وسيع به همراه بهره‌گيري از ظرفيت‌هاي رسانه‌هاي ديجيتال به ويژه از طريق شبکه رشد. وزارت ارتباطات و فناوري اطلاعات. وزارت علوم، تحقيقات و فناوري. سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامي. جامعه المصطفي العالميه .مصلي امام خميني(ره) تهران. حوزه علميه قم. شوراي تامين شهر تهران .نيروي انتظامي جمهوري اسلامي ايران .بنياد رودکي. خانه کاريکاتور.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس