مشرق-- به يقين برکات و فوائد اين سفر هم استثنايى خواهد بود، آن چهکه به ظاهر معلوم است و آنچه را که نمىتوان احصاء کرد و يا در آينده به بار مىنشيند. دليل ادعاى اين حقير، کلام نورانى حکيم راحل است که ندايش را در چند جمله منتخب از آثارش تقديم به قمىها نموده و به حال آنان غبطه مىخورم زيرا از هماکنون لبيک آنان را احساس مىکنم:
«من خوشحالم که بعد از سالهاى طولانى در ميان شما رفقا، جوانان، هستم. من هميشه در فکر ايران و در فکر وطن خودم، قم بودم و هستم و دعا گويم. شما مىدانيد که قم از زمان حضرت صادق(ع) مرکز تشيع بوده است و از قم، تشيع به ساير جاها رفته است. علم هم از قم جاهاى ديگر منتشر شده است و بحمدالله شجاعت و زحمت در راه اسلام و فداکارى هم از قم منتشر شد. قم مرکز همه برکات است. خدا شماها، قمىها را براى ما حفظ کند وهمه ايران را براى همه. مىدانيد که ما باز راههاى طولانى داريم و در اين راه طولانى همه با هم بايد شرکت داشته باشيم تا بتوانيم کار را انجام بدهيم... پيروزى ما براى اين بود که همه رو به خدا کردند و شهادت را طلب کردند. اسلام، ما را پيروز کرد و الا ما قوه نداشتيم در مقابل قوه آنها. و ما از اين به بعد بايد اين رمز را حفظ کنيم. اين رمز پيروزىاى که قدرت اسلام است حفظ کنيم و وحدت کلمه را، گمان نکنيد که حالا تمام شد مطلب و دوباره بر گرديد به حالات اوليه، خير تمام نشده است و الان بايد وحدت را حفظ کنيد و اين نهضت را با گرمى، با تمام قوا حفظ کنيد. خداوند همه شما را سعادتمند کند و آخرت همه شما را تعمير کند. سلام بر شما» (صحيفه امام، ج 6، ص 411)
«قم شهر علم و اسلام است، اگر خطايى از قم منتشر شود در دنيا عَلَم مىشود. اين موضوع هم بايد مورد توجه باشد که از قم چيز خلافى منتشر نشود. خداوند به همه شما توفيق دهد.» (همان، ج 18، ص 73)
«مردم قم، مردم شهر خون و قيام و شهادت و ايثار...» (همان، ج 20، ص 141)
«مردم قم به ما خيلى حق دارند، در اين نهضت خيلى پيشقدم بودند... و من اميدوارم که از حالا به بعد هم اين نهضت را ادامه بدهيد.» (همان، ج 6، ص 438)
سفر استثنايى است، چون مهمان استثنايى و ميزبان هم، اجتماع عجائب از فضل و کرم است.