فقرای مغزیمون ممکنه زیاد شده باشه با این بمباران رسانه ای و فضای مجازی ،شست وشوی مغزی مردم و صد البته غفلت وخیانت مسئولان فضای مجازی و ارتباطات و..رسانه های خودی. ولی آمریکا از ۲۰ سال پیش به زانو دراومده بود و الان تقریبا دماغش به نزدیکهای زمین داره می رسه. سرنگونی اش خیلی نزدیکه .اما همون بزک کننده هاش در رسانه های داخل و خارج اجازه نمی دادند از چهره کریه این عجوزه پرده برداری شه که حالا الحمدلله این ویروس منحوس این عمل خطیر را به خوبی داره انجام میده.
16:56 داداش ما میدونیم تو کمپ تیرانا وضعتون خرابه و روز به روز بدبخت تر میشین ولی به ما چه؟ برو تو سایتهای آمریکایی التماس کن شاید یکم جیره تونو بیشتر کردن، اشتباه اومدی!!!
بالا رفتن تعداد فقرای ما یک علت داخلی داره. یک عده اصلاح طلب ها ایران ستیز مخالف راه اندازی هر شبکه تولید داخلی و درست شدن بازار کار برای جوانان هستند. علت خارجی هم به تحریم های نامردانه و پلید امریکا و اروپایی هابرمیگرده که سنگ راه رودخانه پرجوش و خروش ملت ایران شدند. تنها راه اینه به هر قیمت تولید داخلی و اقتصاد داخلی رو بشکل جهادی گسترش بدیم و علارغم کارشکنی این دو دسته مثل یک لشگر جهادی اقتصادی وارد میدان تولید و توزیع عادلانه بشیم تا ویروس های داخلی و ویروس های خارجی رو شکست بدیم.
16:49، داداش لطفأ هروقت کالیفرنیاتون مستقل شد یه خبر به ما هم بده میخوایم با چند تا خیَّر یه مسجد وسط بورلی هیلز بزنیم که از بلندگوش صبح تا شب اذان و مناجات و... پخش بشه تا این بورلی هیلزیون به راه راست هدایت بشن، خدا خیرت بده!!!