کد خبر 105269
تاریخ انتشار: ۲۱ اسفند ۱۳۹۰ - ۱۹:۵۱

بر اساس یک گزارش جدید ابعاد تازه ای از تلاش ها و اقدامات منافقین برای خرید حمایت مقام های آمریکایی منتشر شده است.

به گزارش مشرق به نقل از مهر، سوابق مالی"اد راندل" فرماندار سابق پنسیلوانیا(2011-2003)  نشان می دهد که وی از گروهک منافقین که یک سازمان تروریستی در آمریکا بشمار می رود، پول دریافت کرده تا از آنها حمایت کند.

وزارت خزانه داری آمریکا در حال پیگیری این پرونده است و با صدور دادخواستی بر آن شده تا به این حمایت ها رسیدگی کند.

اد راندل به همراه "هاوارد دین" رئیس سابق مجمع ملی دموکراتها  و نامزد ریاست جمهوری، تام ریج مدیر امنیت داخلی سابق، و لوئیس فری رئیس سابق اف بی آی سه فرد مهم دیگری بودند که در سال های گذشته با سخنرانی های خود خواستار خروج منافقین از فهرست سازمان های ترویستی آمریکا بودند.

واشنگتن تایمز روز جمعه در گزارشی نوشت: دفتر کنترل دارایی سوابق حقوقی وزارت خزانه داری مدارکی را در اختیار دارد که بر اساس آنها به راندل برای سخنرانی اش در حمایت از منافقین پول پرداخت شده است.

ظاهراً راندل تائید کرده که وی هزینه هایی را برای سخنرانی های خود دریافت کرده واما مدعی است که خلافی را مرتکب نشده است.

جان سولیوان سخنگوی وزارت خزانه داری اواخر روز شنبه گفت که این وزارت خانه درباره تحقیقات احتمالی اظهار نظری نکرده است.

گروهک منافقین به اتهام ترور چندین شهروند آمریکایی در سال 1977 از اواخر دهه 1970 در فهرست گروههای تروریستی آمریکا قرار دارد.

لوئیس فری اخیراً در مطلبی نوشته "زمانی که من در دوره دولت کلینتون رئیس اف بی آی بودم به این نتیجه رسیدم که این گروه هیچ تهدیدی برای منافع آمریکا ندارد و وزارت خارجه تنها برای بهبود روابط خود با ایران این گروه را در فهرست تروریستی خود نگهداشته  نه به خاطر اینکه این اقدام به بهبود اوضاع امنیتی در کشور کمکی خواهد کرد.

راندل نیز طی سخنرانی 26 آگوست خود در جمع هواداران این گروه که از کشورهای مختلف در واشنگتن و در برابر ساختمان وزارت خارجه  جمع شده بودند خواستار خروج این گروهک از فهرست گروههای تروریستی آمریکا شد. چند هفته بعد در 18 سپتامبر"مایکل موکیسی" دادستان کل آمریکا و چند نفردیگر طی یک میزگردی خواستار خروج این گروه از فهرست تروریستی شدند.

راندل گفت: هیچ کس نمی تواند تائید کند که این گروه طی دوره 10 ساله و از سال 2001 تاکنون علیه آمریکا یا متحدین آن  خشونتی را انجام داده باشد.

فری در مقاله خود همچنین از سازمان ملل و آمریکا خواسته تا با دخالت های خود مانع از به گفته وی قتل عام ساکنان اردوگاه اشرف در عراق شوند.

واشنگتن تایمز می نویسد: ظاهراً راندل تنها مقام برجسته آمریکایی طرفدار مجاهدین بوده که سوابقش مورد بازخواست وزارت خزانه داری قرار گرفته است.وی تائید می‌کند که همکاری شان با این گروه 100 درصد و بطور کامل بوده و من هیچ سند و یا نامه ای را در این باره پنهان نمی کنم.

راندل می گوید: من 34 سال است که در صحنه سیاسی هستم و می توانم همین الان به شما بگویم که من برای هیچ مقداری از پول اعتبارم به خطر نمی اندازم و قبل از اینکه تصمیم بگیرم در این باره صحبت کنم بطور گسترده ای تحقیق کرده ام و 100 در صد متقاعد شدم که مجاهدین نباید در فهرست گروههای ترویستی باشند.

راندل در این باره توضیح بیشتری نمی دهد اما "تام ریج" می گوید که وی در قبال سخنرانی خود به نفع  این گروه در رسانه ها از دولت خواسته تا این گروه را از فهرست تروریستی خود خارج کند پول هایی را دریافت کرده است.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس