به گزارش مشرق به نقل از ايسنا، مدير کل مطبوعات داخلي وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامي که از خبرگزاري دانشجويان ايران منطقه کوير بازديد کرد، با بيان اين مطلب و با اشاره به دريافت هداياي رياست جمهوري گفت: نشريات بايد اسامي واقعي خبرنگاران را ارسال کنند تا افرادي که واقعا خبرنگار هستند از مزايا بهرهمند شوند.
وي در ادامه افزود: خبرنگاران بايد در مطبوعات 30 اثر و در خبرگزاريها 50 اثر ارسال کنند و علاوه بر اين داراي حداقل مدرک تحصيلي ليسانس باشند.
او تصريح کرد: گذراندن دورههاي خبرنگاري و دارا بودن کارت خبرنگاري از وزارت ارشاد هم از جمله مواردي است که يک خبرنگار بايد دارا باشد.
مدير کل مطبوعات داخلي وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامي در ادامه اضافه کرد: با اين شرايط فوق است که تسهيلاتي در قالب هديه رييس جمهوري و ... به آنها تعلق ميگيرد.
وي بر آموزش خبرنگاران تاکيد کرد و افزود: خبرنگاران بايد در حوزههاي تخصصي آموزش ببينند و فعاليت داشته باشند.
قاضي زاده به ارتباط نزديک خود با خبرنگاران ايسنا در زمان دانشجويي خود اشاره و تصريح کرد: ايسنا يک خبرگزاري فعال در راستاي اهداف نظام است که افراد معتدل و تحليلگري در آن مشغول فعاليت هستند.
وي يکي از مزاياي خبرنگاران ايسنا را تعصب نسبت به خبرگزاري خود دانست و افزود: در ايسنا يک علاقه معنوي خاصي وجود دارد که در محيط کشور ما جاي تقدير دارد که نگاه انسان به يک رسانه نگاه اعتقادي باشد.
مدير کل مطبوعات داخلي وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامي گفت: 16 خبرگزاري غيردولتي در کشور فعال هستند که رديف بودجهاي ندارند و از يارانه خبرگزاريها استفاده ميکنند.
احمد سعيدي - مدير کل اداره فرهنگ و ارشاد اسلامي استان کرمان - هم در اين بازديد به معضلات جنوب استان اشاره و تصريح کرد: ايسنا اقدامات بسيار خوبي در زمينه اطلاعرساني اين محروميتها انجام داده است اما هنوز هم بايد ايسنا در منطقه جنوب تقويت شود.
وي اظهار کرد: خوشبختانه جهاد دانشگاهي در حوزه خبر بسيار فعال و خوب عمل کرده است و داراي نيروي توانمند و حرفهيي است که در استان به خوبي عمل کرده است.
افراد زماني که حرفهيي ميشوند، به عنوان خبرنگار آزاد و در قالب چند نشريه فعاليت ميکنند اما متاسفانه شاهديم افرادي بهصورت تمام وقت در ادارات مشغول فعاليت هستند و شاهد فعاليت خبري آنها نيستيم اما به عنوان خبرنگار يک نشريه معرفي ميشوند.