به گزارش مشرق، ايسنا به نقل از شبکه نداي قدس نوشت: مطالب خبرگزاريها، گزارشهاي امنيتي و رسانهاي در مورد هماهنگي بين رهبران نيروهاي دفاع مردمي کردستان (شاخه نظامي حزب پ.ک.ک) و سازمان جاسوسي رژيم صهيونيستي به خصوص پس از بروز تنش در روابط ميان تل آويو و آنکارا، نشان ميدهد که هدف از سرنخي که دو طرف را به هم مرتبط کرده، درهم پيچاندن بازوها و دستان آنکارا است.
حزب کارگران کردستان ترکيه که هنوز هم در ميدان مبارزه با دولت آنکارا به منظور دستيابي به حقوق اجتماعي، فرهنگي و سياسي قرار دارد، به داشتن رابطه بسيار مستحکم با فلسطينيها بويژه از زمان بدست گرفتن اردوگاههاي آموزشي در دره بقاع در جنوب لبنان مشهور است.
به رغم اينکه عبدالله اوجالان، فرمانده پ.ک.ک از سال 1999 پس از ربوده شدنش توسط عناصر موساد همچنان در زندان ترکيه بسر ميبرد، حزبش به همراه ديگر سازمانهاي فلسطيني در درگيريها و حملات رژيم صهيونيستي به لبنان در سال 1982 شرکت کرد.
روزنامه الاخبار مصاحبهاي را با باهوز اردال، فرمانده سابق شاخه نظامي حزب کارگران کردستان ترکيه انجام داد و آن را در تاريخ 10 نوامبر 2007 منتشر کرد.
اردال در پاسخ به سوال خبرنگار اين روزنامه مبني بر اينکه آيا شايعات پيرامون وجود رابطه ميان پ.ک.ک و رژيم اشغالگر اسرائيل صحت دارد، يا خير گفت: ما هيچ رابطه اي با رژيم اسرائيل نداريم.
وي گفت: من هيچ وقت و هرگز حمايت از مردم لبنان و فلسطين را در آغاز مبارزاتمان فراموش نخواهم کرد و ما هنوز هم در کنار اين دو ملت در همان سنگر مبارزه با اشغالگران قدس قرار داريم.
سوم اوت گذشته، خبرنگار روزنامه الاخبار همين سوال را از دوزدار حمو، مسئول دفتر تبليغاتي نيروهاي دفاع مردمي کردستان ترکيه پرسيد. درست در زماني که عناصر اين حزب مشغول اجراي عمليات لشکر اسکندرون بودند، حادثه حمله نيروهاي ارتش اشغالگر صهيونيستي به کشتي مرمره ترکيه حامل کمکهاي انسان دوستانه براي مردم فلسطين در آبهاي آزاد اتفاق افتاد.
اما با اين حال، اين مسئول کرد بر اجراي عمليات اسکندورن پافشاري کرد و گفت: اين عمليات به تمام معناي کلمه اتفاقي نبود و هنگامي که ما تصميم به انجام هر نوع عمليات نظامي بگيريم، نياز نداريم از رژيم صهيونيستي و يا از هر دولت ديگري بخواهيم اين عمليات را پوشش دهد.
اما کانال دو تلويزيون رژيم صهيونيستي ماه گذشته مصاحبهاي را با مراد قارا ايلان، رئيس کميته اجرايي عملياتي جامعه کردستان و ديگر مسئولان پ.ک.ک انجام داد. آنها در اين مصاحبه تلويزيوني دريافت کمک از صهيونيستها را تاييد کردند، اما از مخدوش شدن محتواي صحبتهايشان در رسانههاي ترکيه سخن به ميان آوردند.
مشکل فقط ديدارهاي بيسابقه حزب پ.ک.ک با مقامات رژيم اسرائيل نبود، بلکه آنچه که از زبان ايلان نقل شد، اين بود که وي ترکيه را دشمن مشترک رژيم صهيونيستي و کردها دانست.
اين مسئول اطلاع رساني نتوانست توجيهي براي قبول اين مصاحبه با رسانه صهيونيستي بياورد، اما به روزنامه الاخبار گفت: رسانههاي ترکيه به منظور جلب همدردي جهان عرب با کشورشان، اين ديدار را تحريف و انکار کردند.
حمو به نقل از قارا يلان گفت: رسانههاي خبري ترکيه جنگ رواني شديدي را عليه ملت کرد به راه انداختند و به عبارتي اصول کار حرفهاي، اطلاع رساني و اخلاقي را نقض کردند.
به زعم وي، مسئله کردهاي پ.ک.ک به شيوه مسالمت آميز و دموکراتيک و عادلانه حل و فصل نخواهد شد.
شايد قارا ايلان قصد داشت با افشاي خبري از سوي يک خبرنگار صهيونيستي مبني بر فروش اسلحه به ترکيه، بر موضوع مصاحبه سرپوش بگذارد، زيرا اين خبرنگار گفته است که تلآويو همچنان به فروش سلاحهاي مدرن با تکنولوژي بسيار بالا به دولت ترکيه ادامه ميدهد و آنکارا از اين نوع سلاحهاي صهيونيستها براي سرکوب شبه نظاميان کرد استفاده ميکند.
قارا ايلان از رژيم اسرائيل خواست فروش تسليحات پيشرفته به ترکيه را متوقف سازد. تا زماني که وجود هر گونه رابطه با رژيم صهيونيستي انکار شود، اين يک نوع پيشرفت در سياست پ.ک.ک محسوب ميشود. وجود جريانات در داخل تشکيلات متعدد حزبي بخصوص رابطه با رژيم صهيونيستي در اين برهه پيچاندن بازوهاي ترکيه را نشان ميدهد به خصوص بعد از درز اخباري در مورد بروز اختلافات بين قارا ايلان و باهوز اردال، عضو کميته نظامي نيروهاي دفاع شهري پ.ک.ک.
موضوع ديگري که در مسئله کردها وجود دارد، اين است رسانههاي خبري گفتند اوجالان از عناصر پ.ک.ک خواسته ارتش ترکيه را تحريک نکنند، اما حمو اين اظهارات اوجالان را تکذيب کرد و گفت: رسانههاي خبري ترکيه مطابق با دستورالعمل و راهنمايي يک موسسه جنگ ويژه ترکيه که با منافع عميق دولت سازگاري دارد، عمل ميکنند.
منابع خبري از روابط پنهاني حزب کارگران کردستان ترکيه (پ.ک.ک) با رژيم صهيونيستي پرده برداشتند.