به گزارش مشرق، دوشنبه هفته جاری یعنی 15 اسفند انتخابات فدراسیون فوتبال برگزار میشود و علی کفاشیان، عزیز محمدی و حسین قریب برای حضور در خیابان سئول با یکدیگر رقابت میکنند تا برای 4 سال سکان فوتبال ایران را در دست بگیرند. فارس با عزیز محمدی گفتوگوی تفصیلی انجام داده است.
* شما اعتقاد دارید اعضای مجمع بر اساس این مسائل تصمیمگیری میکنند؟
* کسی درباره برنامه شما چیزی گفته است؟
همان روز اول که برنامههایم را اعلام کردم برخی اعضای مجمع تماس گرفتند و می گفتند خوب است و برخی هم پیشنهادهایی در مورد بخشهایی از برنامه داشتند. معلوم است اعضای مجمع دقیق برنامهها را بررسی میکنند. برای برخی اعضای مجمع هم توضیحاتی دادم. این مسئله که اعضای مجمع برنامهها را میخوانند باعث خوشحالی ما است. بعد هم گروه کاری مهم است. می گویند عزیز محمدی، کفاشیان و قریب با چه افرادی می خواهند کار کنند. بنابراین در انتخابات فدراسیون فوتبال نیازی به تخریب یکدیگر نداریم.
* یعنی لابی هم انجام نمیشود؟
چرا، مگر لابی چه اشکالی دارد؟ مگر نامزدهای مجلس شورای اسلامی تبلیغ نمیکنند؟ مگر مراسم سخنرانی در مساجد، حسینیهها و پارکها و فرهنگسراها برگزار نمیکنند؟ چرا این مراسم را برگزار میکنند؟ برای اینکه بتوانند برنامههایشان را بگویند و تبلیغ و رای جذب کنند. ما هم بعد از اعلام برنامههایمان به اعضای مجمع میگوییم میخواهیم این کارها را انجام بدهیم. هیچ اشکالی ندارد که به آنها بگوییم که اگر صلاح میدانید به من رای بدهید ولی اینکه مثلا بگوییم میخواهی به آقای کفاشیان که اینطوری است رای بدهی یا به قریب هم که آنطوری است رای بدهی بیا و به من رای بده، این کار غلط است. باید بگوییم عملکرد ما سه نفر، برنامه کاری و افرادی که میخواهیم با آنها کار کنیم را بررسی کنید توانمندی مدیریتی را هم ببینید.
* از نظر شما برای ریاست فدراسیون فوتبال چه ویژگیهای لازم است؟
* سال بعد، سال پرکاری برای فوتبال ایران است...
* پس معتقدید اعضای مجمع فدراسیون فوتبال به برنامهها و عملکرد نامزدها رای خواهند داد نه توصیهها؟
بله، دقیقا همین طور است. دور قبل هم به غیر از کفاشیان و تاج که تنها نامزدها بودند بقیه افرادی که انتخاب شدند نظر سازمان تربیت بدنی با آنها نبود ولی اعضای مجمع به این افراد رای دادند. 7 نفر دیگری که به غیر از کفاشیان و تاج انتخاب شدند جز فهرست سازمان نبودند ولی راحت رای آوردند. آن موقع ما در فدراسیون سمت اجرایی نداشتیم ولی به ما رای دادند.
* برخی رسانهها از یک بند از برنامه شما که مربوط به منشور اخلاقی در تیمهای ملی بود ایراد گرفتند.
* برنامه 90 هفته گذشته پخش نشد و شما گفتید به خاطر احترام به نظر مردم بدون هیچ شرطی قصد شرکت در این برنامه را داشتید و از پخش نشدن آن ناراحت شدید.
* پاسخگویی که مدنظر شماست فقط در قبال رسانههاست؟
* کیروش هفته پیش گفت آنهایی که تصور میکنند فوتبال ایران حرفهای است در مریخ زندگی میکنند. معنای دیگر جمله او این است که فوتبال ما هنوز آماتور است با این نظر موافقید؟
بله، مگر فوتبال ما اینگونه نیست؟ سال آینده میخواهیم پروانه حرفهای بودن صادر کنیم. 11 سال است که لیگ حرفهای داریم و مدام میگوییم میخواهیم به سمت حرفهای شدن پیش برویم. هنوز حرفهای کامل نشدیم و نیمه حرفهای هستیم ولی داریم به استانداردها میرسیم. شما 4 سال پیش را با امروز مقایسه کنید؛ ورزشگاهیمان چقدر تغییر کرده است؟ اکنون که همه از زمینهای چمن انتقاد میکنند آیا زمینهای چمن امروز ما مثل 4 سال پیش است؟ ورزشگاههای ما مثل 4 سال پیش است؟ هیچکدام از ورزشگاههای ما نه نور مناسب داشتند نه صندلی، نه اسکوربورد، نه اتاق خبرنگاران و اتاق کنفرانس، نه جایگاه فلیمبرداری ،نه اتاق دوپینگ و نه حتی رختکن مناسب. ورزشگاههای ما اکنون اشکالات کوچکی دارند. ضمن اینکه چمنها هم به دلیل اینکه زیر سازی زمینها از قبل نامناسب بوده این گونه است. به هر حال باید این اشکالات را برطرف کنیم. باشگاهها هم در حال خصوصی شدن و درآمد زایی هستند. ما در حال گذر از آماتور به حرفهای هستیم.
* مجمع کنونی 4 سال پیش، شما و کفاشیان را انتخاب کرد اکنون فکر میکنید این مجمع در روز انتخابات به شما رای بدهد یا به کفاشیان و شانس کدام یک برای پیروزی بیشتر است؟
من فکر میکنم شانس من بیشتر است اما این مسئله را به مجمع واگذار میکنم.
* یعنی شانس شما برای پیروزی از کفاشیان و قریب بیشتر است؟
از قریب که خیلی بیشتر است، از کفاشیان هم بیشتر است.
* کفاشیان میگوید من در انتخابات بیرقیب هستم ظاهرا شما هم همین را میگویید.
* اگر رای نیاورید چه؟
* برخی میگویند ممکن است کفاشیان و قریب علیه شما ائتلاف کنند در این مورد چه نظری دارید؟
هیچ اشکالی ندارد اتفاقا خوشحال هم میشوم. من رقابت سالم انجام میدهم و گفتم که اگر به من رای بدهند میگویم دستتان درد نکنند اگر هم رای ندهند باز هم میگویم دستتان درد نکند. آدمی نیستم که کنار بنشینم و بعد همه چیز را زیر سؤال ببرم. من توکلم به خدا است.
* در نظرسنجی برنامه 90 در 90 شبکه جام جم شما 47 درصد آرا را کسب کردید، کفاشیان 10 درصد و تقی زاده که رد صلاحیت شد 23 درصد رای آورد. برخی میگویند این نظر سنجی به همین خاطر قابل اطمینان نیست.
در آن نظر سنجی مردم خارج از کشور شرکت کردهاند. یک نظر سنجی هم برنامه رادیویی 4-4-2 گذاشت که باز هم من در آنجا 56 درصد آرا را به دست آوردم. در رادیو ورزش هم نظر سنجی گذاشته شد که باز هم من آنجا اول شدم. از نظر سنجی نمیترسم. اگر در برنامه 90 قبل از انتخابات پخش شود بازهم خوشحال میشوم که نظر سنجی گذاشته شود.
* اما تقیزاده رد صلاحیتشده بیشتر از نامزدهای دیگر رای آورد؟
آقای تقی زاده هم فردی ناشناخته نیست دوستان اشتباه میکنند. همانقدر که کفاشیان در ورزش شناخته شده آقای تقیزاده هم شناخته شده است. او چندین سال از معاونان سازمان تربیت بدنی بود هم در زمان هاشمیطبا و هم زمان مهر علیزاده. مدیر کل تربیت بدنی استان تهران و آذربایجان شرقی هم بوده است.
* پس چرا رد صلاحیت شد؟
* برخی میگویند اگر شما در انتخابات پیروز شوید همان اتفاقی که بین علی آبادی و دادکان افتاد بین شما و وزارت ورزش هم رخ میدهد و دودش به چشم فوتبال خواهد رفت؟
* در مورد نامه سازمان بازرسی به وزارت ورزش هم نظرتان را بگوید اینکه بازنشستهها حق شرکت در انتخابات را ندارند...