کد خبر 1021563
تاریخ انتشار: ۲۹ آذر ۱۳۹۸ - ۰۷:۳۰
روغن زیتون

یک متخصص تغذیه گفت: اسید اولئیک موجود در روغن زیتون قابلیت اکسید شدن را دارد و برای سرخ کردنی‌های طولانی مدت بسیار مضر است.

به گزارش مشرق، نرگس جوزدانی متخصص تغذیه و رژیم درمانی،  درباره پخت مواد غذایی با روغن زیتون گفت: اسید چرب موجود در روغن زیتون با نام اسید اولئیک در میان متخصصان علوم تغذیه شناخته شده است که این اسید با پیوند تک زنجیر در خود تنها برای پخت و پزهای کوتاه مدت مانند تفت دادن غذا یا پخت برنج مناسب است.

بیشتر بخوانید:

تاثیر روغن زیتون در رشد مو

مصرف روغن حیوانی خوب است یا بد؟

او افزود: اسید اولئیک موجود در روغن زیتون قابلیت اکسید شدن را دارد و برای سرخ کردنی‌های طولانی مدت با حرارات بالا مانند کدو بادمجان، کتلت و دستگاه سرخ کن به هیچ وجه توصیه نمی‌شود چرا که این عمل باعث از بین رفتن خاصیت‌های درون مواد غذایی و همچنین خود روغن زیتون خواهد شد.

مضرات روغن زیتون

این متخصص تغذیه و رژیم درمانی با اشاره به مضرات روغن زیتون اظهار کرد: تمام روغن‌های موجود در بازارانرژی بالایی دارند و هر ۱ گرم از روغن‌ها دارای ۹ گرم انرژی است.

جوزدانی تصریح کرد: به عقیده خیلی‌ها روغن زیتون کاملا مفید است و مصرف بیش از حد آن هیچ ایرادی ندارد، اما این کاملا اشتباه است و مصرف زیاد تمامی روغن‌ها باعث افزایش بافت‌های چربی و در نهایت اضافه وزن خواهد شد.

مضرات روغن زیتون

این متخصص تغذیه و رژیم درمانی اظهار کرد: همه روغن‌ها به علت پر انرژی بودن برای بدن مخصوصا کبد انسان‌ مضر هستند و باید در استفاده از آن‌ها کاملا احتیاط کرد.

میزان استفاده از روغن زیتون
جوزدانی درباره میزان استفاده از روغن زیتون گفت: برای افراد مختلف میزان مصرف روغن‌ها کاملا متفاوت است، ولی در برنج و خورشت دو قاشق غذا خوری کفایت می‌کند و کسانی که هیچ چربی اضافی در بدن خود ندارند بهتر است برای حفظ سلامت جسمانی خود استفاده از روغن‌ها را محدود کنند.

پخت و پز با روغن زیتون ممنوع

این متخصص تغذیه و رژیم درمانی درباره خواص روغن زیتون گفت: روغن زیتون برای پیشگیری از بیماری‌های قلبی- عروقی هم به شدت توصیه می‌شود. به عقیده اکثر متخصصان تغذیه روغن زیتون یک روغن کاملا مفید برای هر رده سنی است و مصرف آن به میزان کم توصیه می‌شود.

جوزدانی در پایان گفت: روغن زیتون به علت نداشتن ویتامین D، کلسیم و منیزیم هیچ تاثیر بر پوکی استخوان ندارد و این باور به اشتباه در میان افراد جامعه مطرح شده است.

منبع: باشگاه خبرنگاران

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • انتشار یافته: 12
  • در انتظار بررسی: 1
  • غیر قابل انتشار: 6
  • IR ۱۰:۰۴ - ۱۳۹۸/۰۹/۲۹
    33 0
    چیه دکترها؟؟!! مردم روغن زیتون می خورند ، کمتر مریض میشند،زورتون اومده.
    • IR ۱۰:۱۹ - ۱۳۹۸/۰۹/۲۹
      0 5
      کدام مردم؟!
    • IR ۱۶:۱۳ - ۱۳۹۸/۰۹/۲۹
      0 0
      فوق تخصص قلب و عروق استفاده از روغن زیتون تجویز میکنند اون وقت یک کارشناس تغذیه رد میکنند!
  • IR ۱۰:۴۶ - ۱۳۹۸/۰۹/۲۹
    16 0
    دکتر جوزدانی چرا به روغنهای وارداتی از عربستان حساس نبودند حالا روغن زیتون شده مضر بدن!!!
  • IR ۱۰:۵۱ - ۱۳۹۸/۰۹/۲۹
    10 1
    مشرق عامل فتنه صهیونیست غذایی نشو
  • IR ۱۱:۲۴ - ۱۳۹۸/۰۹/۲۹
    14 0
    اره روغن های تراریخته ای که به خوردمون میدید و جیبتون پر پول میشه خوبن. متخصص های تغذیه سفارشی
  • IR ۱۲:۴۳ - ۱۳۹۸/۰۹/۲۹
    10 0
    این متخصص تغذیه کلا حرف مفت زیادی زده
  • IR ۱۳:۱۳ - ۱۳۹۸/۰۹/۲۹
    6 0
    فرمودند روغن زیتون برای پخت و پز و حرارت بالا، اصلا خوب نیست، ولی روغن ارزانتر یعنی روغن کنجد، عالیه... تا 200 درجه سانتیگراد، داغی رو تحمل میکنه که بعیده معمولا غذایی با این حرارت بخواهد پخته بشه! شاید آبگوشتهای داخل زودپز، به حرارت 100 به بالا یا 110 برسه، ولی تا 200 امکان نداره!
  • NL ۱۴:۳۳ - ۱۳۹۸/۰۹/۲۹
    4 0
    اسراییلیها خودشون از روغن زیتون استفاده میکنند حواستون باشه این روغن های داخل بازار خوب نیست فقط روغن زیتون و کنجد
  • IR ۱۵:۴۶ - ۱۳۹۸/۰۹/۲۹
    0 3
    روغن. زیتون. پخت. پزی. . نیست.حرارت.اثر.انرا.از.بین.میبرد
  • علی IR ۱۶:۰۸ - ۱۳۹۸/۰۹/۲۹
    0 0
    تو ایران هرکسی بصرف اینکه حالا تخصضی داره اظهار نظر میکنه . در حالیکه باید سند و نتایج تحقیق ازمایشگاهی و جامعه اماری از مصرف محصول مورد نظر ارایه بده یا نقل قول از یک مرجع معتبر مثل سازمان غذا و دارو را مستند کنه .
  • علیرضا IR ۱۳:۴۹ - ۱۳۹۸/۰۹/۳۰
    0 0
    مطمئنید ایشون متخصص تغذیه هستند ؟؟؟ " هر ۱ گرم از روغن‌ها دارای ۹ گرم انرژی است" ، قبلا واحد محاسبه انرژی کالری بود ...

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس