به گزارش مشرق به نقل از روابط عمومي معاونت مطبوعاتي وزارت ارشاد، محمد علي رامين در نشست هم انديشيِ خبرنگاران حوزه دفاع مقدس و پايداري، درباره حرکت بشر بر اساس آموزه هاي ديني و توحيدي در مسير قرب الهي و رشد و کمال همه جانبه گفت:" بايد با تاکيد بر ارزش هاي مشترک مورد پذيرش افراد و ملت ها، زمينه ي برقراري حاکميت انسان کامل برروي زمين را در عصر غيبت فراهم کنيم ."
وي اظهار داشت: " چراغِراه کردن عقلانيت و انتخاب صالحان براي حکومت بر جوامع منجر به آن خواهد شد که عقلاي حاکم، خودشان بتوانند برترين کسي را که داراي شبيه ترين ويژگي ها به انسان کامل و مطلوب الهي درعصر غيبت مي باشدو در زمان غيبت ايشان مي تواند رهبري جوامع را در دست بگيرد ،انتخاب کنند.اين فرد داراي مجموعه کاملي از صفات عالي و مشترک مورد پذيرش جهانيان است که از منظر ما در وجود ولي فقيه زمان متجلي ومتبلور مي شوند.
معاون امور مطبوعاتي و اطلاع رساني در اين نشست که به هم انديشي درباره چگونگي ماندگارسازي تلاش هاي شهداي خبرنگار دفاع مقدس و پايداري در جامعه براي آيندگان اختصاص داشت، با اشاره به روند تکاملي دين توحيدي از جانب خداوند متعــال براي بشر، تاکيد کرد: طراحي برنامه ها و هدايت افراد و جوامع بايد مطابق با فطرت خداجوي انساني در سايه مديريت صالحان و ولايت الهي و بر اساس هدايت معصومين برگزيده خداوند صورت گيرد.
وي افزود: با پيروزي انقلاب اسلامي و با توجه به آن چه از بنيانگذار و معمار انقلاب اسلامي ايران به جا مانده، وظيفه همگاني اين است که با نفي مرزبندي هاي کاذب بوجود آمده توسط دشمنان اسلام در تمامي ابعاد، دين اسلام را به بشريت هديه کنيم.
رامين تاکيد کرد: پس از گذشت 30 سال از انقلاب اسلامي درايران، وظيفه ي ما اين است که زمينـه سازي براي ظهور راسرلوحه کارها و برنامه ها قراردهيم و در سايه هدايت ولي فقيه زمان،در جايگاه نيابت امام معصوم (عج) برنامه ريزي مناسبي براي عرضه دين اسلام به جهانيان ارائه دهيم.در اين ماموريت الهي نقش علماي دين اسلام براي نجات بشريت برجسته و ممتاز است.
معاون امور مطبوعاتي و اطلاع رساني وزارت ارشاد با يادآوري اهداف و برنامه هاي امام خميني (ره) براي رهايي ايران از سيطره استکبارو ايجاد امت واحده جهت تشکيل حکومت جهاني اسلام و در نهايت برداشتن موانع ظهور حضرت حجت (عج)، از همه دست اندر کاران رسانه ها خواست تا در مقطع آغازين انقلاب متوقف نشوند و انديشه و آرمان نهضت اسلامي را متناسب با مسائل روز ادامه دهندوجهانيان و جهان اسلام را با اين انديشه هاي ناب بيشتر آشنا کنند.
وي تاکيد کرد: از آن جا که انجام تحليل و ارزيابي ها بر اساس ديدگاه هاي شخصي ويا شخصيت محوري نافي تعالي روند تکاملي بشر به سوي ظهور و حاکميت جهاني اسلام خواهد بود، ضرورت دارد با رسيدن به بصيرت ناشي از شناخت اسلامِ اصيل و با محوريت امام امت اسلامي، از انحرافات و غفلت ها جلوگيري کرد و با تعريف شاخصه ها بر اساس عقلانيت ،فهم صحيح و موازين مشترک، مواضع را تبيين وتشريح کرد.
محمد علي رامين وظيفه رسانه ها را در اين راه ،معرفي شايسته ولي فقيه به عنوان شبيه ترين فرد به معصوم(ع) در دوران غيبت دانست و تصريح کرد:رسانه ها بايد بر ضرورت هدايت بشر توسط ولي فقيه در زمان غيبت امام معصوم به منظورنشان دادن شرايط ظالمانه حاکم برجهان ، به دليل عدم حاکميت معصوم تاکيد کنند. وي گفت: اگر رسانه هاي ما اين حقيقت را به ديگران ارائه کنند، اهداف ياد شده محقق خواهد شد.
رامين؛ حضور ولي فقيه را همچون حکيمي دانست که بيماري ها را تشخيص مي دهد و در حد وسع مداوا مي کند تا با سالم سازي فضاي عمومي و آماده سازي جوامع در جهت سلامتي کامل و کمال انساني، براي پذيرش حکومت جهاني معصوم(عج)مهيا شوند .
کد خبر 1008
تاریخ انتشار: ۳۰ تیر ۱۳۸۹ - ۱۶:۵۹
- ۰ نظر
- چاپ
رامين، راه کار متناسب با اين برنامه را حرکت بشر بر مبناي مشترکات فطري و ارزش هاي متعالي انساني و پرهيز از هرگونه پذيرش سلطه وهم وخيال و نفسانيات به منظور دستيابي به تفاهم جمعي دانست.