به گزارش مشرق به نقل از فارس ، بیژن نوباوه عضو جبهه پایداری صبح امروز (یکشنبه) در نشست خبری خود که در محل روزنامه عصر ایرانیان برگزار شد، به سی و چهارمین پیروزی انقلاب اسلامی ایران اشاره کرد و اظهار داشت: امروز انقلاب اسلامی در بهترین وضعیت خود چه به لحاظ سیاسی و چه تأثیرگذاری در جهان قرار دارد.
عضو جبهه پایداری بر همین اساس به هزاره سوم اشاره کرد که مهمترین صفحات آن به دست مردم ایران ورق خورد و تصریح کرد: بیداری اسلامی ثابت کرد که اکنون حرف اول را در جهان مسلمانان میزنند و ایران به عنوان امالقراء و پدیده جدید در جهان در دنیا مطرح میشود.
وی با تاکید بر اینکه بیداری اسلامی تحقق شعارهار امام(ره) است، یادآور شد: بزرگترین حامی رژیم صهیونیستی یعنی دولت مصر بر اساس شعارهای جمهوری اسلامی ایران ساقط شد و اکنون این ملت در صدر بیداری اسلامی در دنیا قرار دارد و اعلام میکند خط خود را از انقلاب اسلامی ایران گرفته است. از این رو ما بزرگترین الگو در جهان هستیم.
نوباوه با بیان اینکه ظرفیت نظام جمهوری اسلامی ایران بسیار بالاست، افزود: بزرگترین ارزش انقلاب ما افزایش ظرفیت اجتماعی است؛ از دولتهای اول انقلاب تاکنون تغییرات کشور نشان میدهد ظرفیت مردم به سمت هدفهای اصلی در پیش بوده و این بزرگترین دستاورد انقلاب اسلامی است.
نماینده مردم تهران در مجلس بر همین اساس برگزاری راهپیمایی ۲۲ بهمن ماه را یک طلیعه دانست و گفت: انقلاب در خون مردم ایران جریان دارد و علت آن حضور جوانهاست و این هدفی بود که امام(ره) و مقام معظم رهبری آن را دنبال میکنند.
وی در ادامه در پاسخ به سؤالی مبنی بر اینکه آیا جریان فتنه برای انتخابات آتی مجلس فعال خواهد شد، اظهار داشت: جریان فتنه یک جریان سیاسی و فرهنگی بود که تلاش داشت جامعه را منحرف کند؛ مهمترین خطر انقلاب ما خطر فرهنگی است. جریان فتنه ۸۸ متشکل از کسانی بود که مدعی اصلاحات در جامعه بودند، اما اصل نظام را زیر سؤال بردند.
نوباوه ادامه داد: آنها شورای نگهبان را که از بین صدها نفر از واجدین شرایط ۴ نفر را برای نامزدهای انتخابات ریاست جمهوری انتخاب کرد، زیر سؤال بردند. ما میتوانیم اعتراض قانونی داشته باشیم، اما رفتار فتنهگران در انتخابات ۸۸ ضد قانون بود، از این رو دست خارجیها در این قضیه کاملا برملا شد.
عضو جبهه پایداری در عین حال به دیدار وزیر ارشاد دولت اصلاحات با سلاطین بیصلاحیت منطقه خلیج فارس اشاره و گفت: آنها برای ضربه زدن به انقلاب اسلامی از این سلاطین بیصلاحیت طلب کمک میکنند، از این رو جریان ۸۸ یک جریان کاملا ساماندهی شده بود.
وی به راهپیمایی پرشور مردم در ۹ دی و اعتراض عمومی نسبت به جریان فتنه اشاره و اضافه کرد: مهمترین مسئله کشور مسئله فرهنگی است و دشمن اکنون به خوبی فهمیده که همه راهها مثل تحریم و تهدید بیاثر است، از تهاجم فرهنگی علیه ما استفاده میکند.
نوباوه با تاکید بر اینکه در حال حاضر ۱۰۰ کانال رادیویی و تلویزیونی فقط به زبان فارسی برنامه دارند، اظهار داشت: علت راهاندازی این شبکهها برای ضربه زدن به انقلاب و جلوگیری از حرکت پویای آن است؛ ما متاسفانه در مسائل فرهنگی به شکل ایجابی عمل میکنیم.
عضو کمیسیون فرهنگی مجلس با بیان اینکه اگر در ابتدا برای اینترنت برنامهریزی داشتیم، امروز تهاجم آنها به حداقل میرسید، تصریح کرد: اینترنت در عین آنکه تهدید است، یک فرصتی بشمار میرود، ما حتی برای تهاجم به دنیای غرب هم باید برنامهریزی داشته باشیم.
وی در ادامه سخنان خود به جبهه پایداری اشاره کرد و اظهار داشت: آیتالله مصباح جمله خیلی خوبی را مطرح میکند مبنی بر اینکه "ما اصولگراها دایرههای متحدالمرکز هستیم که اندازه آنها ممکن است تفاوت کند، اما اهداف کلی و کلان ما یکی است"
این نماینده مجلس افزود: ما در جبهه پایداری نگاه کاملا تخصصی به قضیه داشته و بهترین نیروها در خط امام و رهبری را انتخاب کردهایم تا وارد کمیسیونهای مجلس شوند.
نوباوه با بیان اینکه مجلس ظرفیت بسیار بالایی دارد و همه جور اقدام حتی سؤال از بالاترین مقام اجرایی کشور را میتواند انجام دهد، اظهار داشت: کسی که ۶ دوره نماینده مجلس بوده، دیگر ظرفیتش تمام شده و باید افراد جوانتر وارد مجلس شوند، از این رو جبهه پایداری بر این اساس شکل گرفت که قبلا در فراکسیون انقلاب اسلامی مجلس نیز اعضای این جبهه حضور داشتند.
عضو جبهه پایداری در پاسخ به سؤالی مبنی بر وجود لیستهای متعهد در میان اصولگرایان تصریح کرد: در جوامع غربی همچون آمریکا دو حزب دموکرات و جمهوریخواه حضور دارند که بنده از یک آمریکایی پرسیدم فرق بین جمهوریخواه و دموکرات چیست که وی در جواب گفت تفاوت آنها مثل پپسیکولا و کوکاکولاست، یعنی هیچ فرقی با هم ندارند.
وی با بیان اینکه دموکراتها که مدعی گفتوگو هستند، سختترین تحریمها را علیه ایران انجام دادند، گفت: مهم حفظ منافع آمریکاست و آنها در این زمینه تلاش میکنند.
نوباوه ادامه داد: هدفمند کردن یارانهها از دولت هاشمی و خاتمی مطرح بود اما به دلایل گوناگون انجام نمیشد و این هدف کلان در دوره احمدینژاد به اجرا رسید؛ اگر گروههای اصلاحطلب، اصولگرا و مستقل به این نتیجه رسیدند که در اهداف کشور مشترک هستند، این بزرگترین برد جمهوری اسلامی است.
عضو جبهه پایداری با تاکید بر اینکه در حال حاضر اصلاحطلبان با پرچمهای خاموش در انتخابات شرکت کردهاند و در مجلس دور هم جمع میشوند، افزود: وجود یک رقابت در بین اصولگراها به هیجانات انتخابی و تأمین سلایق بیشتر در امر انتخابات کمک میکند.
وی در پاسخ به سؤال دیگری مبنی بر اینکه برخی از اعضای جبهه متحد عنوان میکنند از جبهه پایداری بر اساس نظرسنجیها جلوتر هستند، یادآور شد: در کلان قضیه امروز جبهه متحد و جبهه پایداری در شهرستانها بیش از ۸۰ درصد کاندیداهایشان مشترک است و در تهران اگر اختلاف لیست دارند، در نظرات اصلی و شاخصها با هم متحد هستند از این رو این نظرسنجیها کامل نیست.
نوباوه ادامه داد: افراد جبهه پایداری شناخته شده بوده و آیتالله مصباح در رأس این جبهه حضور دارد؛ مردم به کسانی رای میدهند که به آنها اعتماد بیشتری دارند و انتخاب اصلح را انجام میدهند.
نماینده مردم تهران در مجلس همچنین در خصوص ریاست مجلس آینده نیز گفت: آقای لاریجانی که در دوره هشتم ریاست مجلس را برعهده داشت، از شهر قم آمده بود و رأی کمتری نسبت به نمایندگان تهران داشت اما به دلیل دارا بودن نگاه اجتماعی رئیس مجلس شد، درحالی که حدادعادل و آقاتهرانی در لیست جبهه متحد اول بودند؛ از این رو سرلیست بودن تاییدکننده رئیس مجلس نیست و رایزنیها و سیاستهای درون مجلس ترکیب مجلس آینده را مشخص میکند.
وی در ادامه در پاسخ به سؤالی مبنی بر اینکه برخی معتقدند مجلس هفتم و هشتم بیشتر وکیلالدوله بوده تا وکیلالمله، افزود: این استدلال را در بحث کلان قبول ندارم چراکه مجلس یکی از اتهاماتش این بود که در بسیاری از موارد با دولت هماهنگ نیست و با گذشت چند ماه از ابتدای مجلس هشتم مهمترین وزیر یعنی وزیر کشور استیضاح شده و رای نیاورد؛ کسانی این استیضاح را انجام دادند که با رایحه خوش خدمت وارد مجلس شدند، از این رو وقتی منافع ملی و دروغ بزرگ از طرف وزیر کشور مطرح شد، با رای بالایی آن وزیر از کار برکنار شد.
نوباوه همچنین به استیضاح وزرای اقتصاد اشاره و اضافه کرد: در استیضاح آقای حسینی شاید توقع مردم این بود که وی برکنار شود اما باید به دید عقلی به این قضیه نگریست، چراکه با برکناری وی یک سرپرست باید جایگزین میشد و در آن شرایط سرپرست چگونه توانایی اداره کشور را داشت از این رو ما بین بد و بدتر انتخاب کردیم.
نماینده مردم تهران در مجلس همچنین به برکناری آقای بهبهانی وزیر راه اشاره و اضافه کرد: بسیاری از نمایندگان استیضاحکننده بویژه نمایندگان آذربایجان غربی پس از برکناری وی گفتند آنچه ما میخواستیم، باز هم محقق نشد.
وی با تاکید بر اینکه مجلس هفتم در امور فرهنگی محقق نبوده است، یادآور شد: نداشتن اعتبارات لازم و نبود برنامهریزی مهمترین مشکل در زمینه فرهنگی کشور به شمار میرود.
نوباوه همچنین در پاسخ به سؤالی مبنی بر اینکه شما ۸۰ درصد در شهرستانها با جبهه متحد مشترکات دارید، آیا نمیتوانستید در آن ۲۰ درصد با جبهه مشترک به اشتراک برسید، گفت: در شهرهای کوچک چون کاندیداهای اصلح محدود هستند و سریع انتخاب میشوند، مورد توافق هر دو جبهه هستند؛ وقتی آقای حدادعادل در هر دو لیست مشترک است، نشان میدهد که اهداف یکی است چراکه وی میتواند جریان را به خوبی پیش ببرد و همه حداد را انتخاب میکنند.
عضو جبهه پایداری با تاکید بر اینکه انرژی جوانی برای کار اجرایی بسیار مهم است، افزود: اختلاف سلیقه ما با جبهه متحد در این است که افرادی در ۵ و ۶ دوره مجلس نماینده بودند و یا اینکه جزء ساکتین فتنه هستند که جبهه پایداری به آنها موضع دارد.
وی در ادامه به وجود لیستهای نوظهور در جریان اصولگرایی اشاره کرد و گفت: لیستها ظرفیت محدودی دارند و افراد برای معرفی خود و کم کردن هزینههای انتخاباتی در قالب ائتلاف با یکدیگر مشارکت دارند؛ اگر فردی از یک لیست به لیستهای دیگر اتهاماتی را وارد کند، مذموم است وگرنه وجود لیستهای متعدد منطقی است.
نوباوه در ادامه سخنان خود به مسئله نظارت در مجلس اشاره و تصریح کرد: نظارت یکی از مهمترین وظایف مجلس نهم خواهد بود و حتی این مجلس باید جلوی تصویب قوانین جدید را بگیرد و به نظارت مصوبات قبلی بپردازد، چراکه این مسئله یکی از مشکلات مجلس از ابتدا تاکنون بوده است.
عضو جبهه پایداری در خصوص حضور اصلاحطلبان در انتخابات آینده مجلس نیز یادآور شد: روز گذشته خاتمی خطاب به مجمع روحانیون گفت حتما مردم را برای شرکت در انتخابات دعوت کنید؛ درحالی که گفته بودند لیست واحد ارائه نمیدهند و این نشاندهنده یک خوف و رجاست و اگر مردم در انتخابات هم شرکت نکنند، ما وظیفه خود را انجام دادهایم.
وی ادامه داد: تعداد افراد غیر اصولگرا در شهرستانها قابل توجه است که اگر رأی بیاورند، یک سوم مجلس یعنی همین وضعیت فعلی را دارا خواهند بود.
نوباوه با تاکید بر اینکه راهبرد و استراتژی اصلاحطلبان تغییر کرده و حضورشان در انتخابات مجلس قطعی است، گفت: آنها ابتدا نمیگویند که با هم هستند اما پس از رای آوردن در مجلس دور یکدیگر جمع میشوند.
عضو جبهه پایداری درباره اظهارنظر محسن رضایی مبنی بر اینکه جبهه ایستادگی دارای تفکر اصولگرایی است اما در جناح اصولگرایی نیست، افزود: اصولگرایی جناح نیست بلکه اصل تفکر انقلاب است، از این رو هر کسی که دغدغه انقلاب را داشته باشد، با تفکر اصولگرایی وارد انتخابات مجلس میشود.
وی در ادامه سخنان خود به وظیفه مجلس اشاره کرد و اظهار داشت: قانونگذاری در مجلس و نظارت بر اجرای قانونها توسط دولت وظیفه مجلس است؛ آیا نظارت بدون استیضاح و سؤال از وزرا شدنی است؟ باید قانونی که در مجلس به تصویب رسید اجرا شود. هیچ دولتی حق اعتراض روی تکذیب یک قانون را ندارد، همچنین مجلس نیز حق دخالت در اجرای قوانین را ندارد.
نوباوه بر همین اساس به طرح هدفمند کردن یارانهها اشاره و تصریح کرد: هدفمندکردن یارانهها یک طرح ایجابی بود که اساس آن تأمین اجتماعی، بهداشت و آموزش است و یک طرح مهم در کشور به شمار میرود که دستاوردهای بسیاری به همراه داشت.
عضو کمیسیون فرهنگی مجلس در پاسخ به سؤالی مبنی بر عملکرد این کمیسیون در مجلس هشتم را چگونه ارزیابی میکنید، تصریح کرد: بنده به کل جریان فرهنگی کشور انتقاد دارم چراکه فرهنگ مورد غفلت قرار گرفته و در عین حال که همه مردم و نمایندگان به آن نظر دارند، کمترین اعتبارات و مصوبات به این کمیسیون بوده و مورد بیرغبتی نمایندگان قرار گرفته است.
وی با تاکید بر اینکه فرهنگ حوزه قانونگذاری نیست بلکه نیاز به سیاستگذاری دارد، گفت: شورای عالی انقلاب فرهنگی بالاترین مرجع فرهنگی در کشور است که همه وظایف را برعهده دارد؛ در کمیسیون فرهنگی بیش از اینکه به عنوان کمیسیون اصلی به تصویب لوایح بپردازد، به عنوان کمیسیون فرعی به شمار میرود، از این رو نیاز به بازشناسی در نوع مسئولیتهای خود در مجلس را دارد.
نوباوه با بیان اینکه ظرفیت فرهنگی مجلس بسیار بالاست اما بسیار کم از آن استفاده میشود، گفت: در کمیسیون فرهنگی تنها به بخش اعتبارات فرهنگی اکتفا میشود و به بُعد نظارتی آن که بسیار قوی است، خوب عمل شود.
عضو کمیسیون فرهنگی بر همین اساس به طرح نظارت بر صدا و سیما اشاره و اضافه کرد: در قانون اداره سازمان صدا و سیما بیش از ۳ سال کار کارشناسی روی آن صورت گرفت تا این طرح با حضور ۴۰ ماده نهایی شد و با یک فوریت به تصویب رسید و به مجلس هشتم میرسد.
وی با تاکید بر اینکه هدف در مجلس نهم رسیدن به وضعیت رسانهها و مطبوعات است، گفت: در عین حال که رشد چشمگیر کیفی و کمی را پس از انقلاب اسلامی در بین رسانهها شاهد هستیم اما اصلا نسبت به رشد آنها امکانات و وضع قوانین لازم وجود ندارد؛ از این رو هدفم در آینده سامانبخشیدن به مطبوعات و تشکیل فراکسیون رسانه در مجلس است.
نوباوه در پاسخ به سؤالی مبنی بر حضور جریان انحرافی در انتخابات آینده مجلس را چگونه ارزیابی میکنید، اظهار داشت: جریان انحرافی باعث جدایی بسیاری از افرادی شد که در یک جریان سیاسی با یکدیگر کار میکردند که وارد بدنه دولت شد و مشکلاتی را برای کشور ایجاد کرد و با شعارهای مختلف در جامعه حضور یافته است.
عضو جبهه پایداری با تاکید بر اینکه گروه جریان انحرافی تجربه تازهای برای مردم به شمار میرفت، افزود: این گروه با لباس تازهتری در انتخابات فعالیت کرده و با حمایت از برخی افراد و جریانات سیاسی به فعالیتهای خود برای انتخابات آینده ادامه میدهد.
وی در پایان خطر جریان انحرافی را برای آینده کشور جدی ندانست و خاطرنشان کرد: اصولگرایان باید با در نظر گرفتن شاخصههای منافع ملی در برابر گروههای انحرافی موضع بگیرند.