کد خبر 941227
تاریخ انتشار: ۱۲ اسفند ۱۳۹۷ - ۰۹:۰۸

بدن انسان برای کمک به حفظ توازن در مایعات بدن نیاز به نمک دارد.

به گزارش مشرق، محققان هشدار می‌دهند مصرف بیش از اندازه نمک موجب احتباس مایعات بدن و افزایش فشارخون می‌شود.

طبق اعلام سازمان غذا و دارو آمریکا، حدود ۷۵ درصد نمک مصرفی ناشی از مصرف غذاهای فرآوری شده است.

بیشتر بخوانید:

هرگز این مواد را به سالادتان اضافه نکنید

این سازمان، نکات زیر را برای کاهش مصرف نمک توصیه می‌کند:

- مصرف بیشتر میوه و سبزیجات تازه.

- مصرف غذاهای سرشار از پتاسیم نظیر سبزیجات پهن برگ و موز. پتاسیم می‌تواند به کاهش تأثیر سدیم بر فشارخون کمک کند.

- استفاده از ادویه به جای نمک در طعم دارکردن غذاها.

- تمایل به مصرف میان وعده‌های بدون نمک.

- خواندن برچسب مواد خوراکی از لحاظ میزان سدیم و مصرف خوراکی‌های با میزان کمتر سدیم.

منبع: مهر