به گزارش مشرق، ماجرای تجاوز یک فرد سابقه دار به همراه دو همدست دیگرش به چند نوجوان شوشتری، به مباحث پر سر و صدای دو روز اخیر در رسانه‌ها و فضای مجازی تبدیل شده است.

علی علیزاده تحلیگر سابق  بی بی سی، در صفحه اینستاگرام خود نسبت به پست مسیح علی‌نژاد مخالف نظام جمهوری اسلامی ایران درباره ماجرای تجاوز فوق، با انتشار پستی واکنش نشان داده است.

متن پست علینژاد به شرح زیر است:

مسیح علی‌نژاد، کودکان شوشتر و یتیمی ملت ایران. متنی از علی علیزاده

مسیح علی‌نژاد عکسهای تجاوز به کودکان شوشتر را در فضای عمومی منتشر کرده. حتی از منظر لیبرالی چنین کاری هم غیرقانونی و هم مغایر اخلاق اجتماعی است. کودکان حقوق مطلقه‌ای دارند که در اختیار خانواده و والدین آنها هم نیست. بنابراین حتی رضایت خانواده برای نشر این تصاویر کفایت نمیکرد.

حتی براساس نگاه لیبرال، این کودکان در زمان رسیدن به سن انتخاب قانونی یعنی هجده سالگی، دیگر انتخاب و قدرتی در تصویری که جامعه از آنها میسازد ندارند و با انتشار این تصاویر و اخبار، تصویر عمومی از انها برای ابد تغییر یافته. آنهم نه در ابعاد محلی شوشتر. بلکه در ابعاد هشتاد میلیونی کشوری!

علینژاد اگر چنین عکسهایی را از کودکان بریتانیایی/آمریکایی منتشر میکرد تمام اکانتهای مجازیش بلافاصله بسته، توسط پلیس بازداشت و تا دادگاه از روزنامه‌نگاری منع میشد و رساته‌ها بصورت خودکار و براساس عرف از تریبون دادن به او خودداری میکردند. اما انگار کودکان و جامعه ایرانی یتیم اند

علینژاد با شرکت اینستاگرام روابط نزدیکی دارد و دو سال پیش از ملاقاتش با معاون اینستاگرام نوشت. اینستاگرام هم تنها به حذف این پست خاص اقدام کرد نه بستن اکانتش. منوتو به جای نقد، تریبون علینژاد برای نشر بیشتر این خبر شده و بی‌بی‌سی هم سکوت مطلق. ده‌ها هزار کابر فیک سعودی هم به کمک علینژاد آمده و مشغول بازنشر خبرند

امثال شیرین عبادی و شادی صدر و مهرانگیز کار و کلیت صنعت حقوق بشر ایران که برای حقوق کودکان تحریم هوشمند را هم مجاز میدانند، نفعشان نیست یک کلمه علینژاد را نقد کنند.

دفتر حافظ منافع ایران در امریکا و دفتر حقوقی وزارت خارجه هم که خواب خوش است و احتمالا اصلا وکیلی ندارد و سازوکار شکایت در آمریکا را هم نمیشناسد که حالا بخواهد علینژاد را به پلیس گزارش دهد و به دادگاه بکشاند وقتی کار به استیفای نرم حقوق ملت ایران میرسد انگار ملت ایران یتیم است

چه باید کرد؟ الف- آنها که انگلیسی میدانند به انگلیسی مقاله بنویسند و توییت کنند و به اینستاگرام ایمیل بزنند و این تخطی آشکار را گزارش کنند و علینژاد را که در انگلیسی خود را قهرمان ملی ایرانیان معرفی میکند رسوا کنند.

ب- آیا از میان شش میلیون ایرانی خارج کشور یک وکیل نیست از هشتاد میلیون هموطن سابقش دفاع کند؟ بله، دولت و نهادهای حکومتی وقتی به قدرت نرم در غرب میرسد، رسما یا نابلد یا ناکارامدند. اما ایا ده ایرانی نیستند مستقل و با پول خودشان برای دفاع از ایران یک وکیل استخدام کنند؟

علی علیزاده در اینستاگرام نوشت:

اگر دو استوری امروزم را خوانده باشید میدانید که اینستاگرام نوشته‌ ‌ام در نقد مسیح علی‌نژاد را حذف کرد. به همین راحتی. در یکسال گذشته هم بیش از ده نوشته‌ام حذف شده بود. اما فکر میکردم حذفشان به خاطر محتوای خاصشان‌ بوده که شاید مغایرت با سیاستهای خارجی غرب بوده باشد. اما این یکی؟ نقدی محترمانه که حرفش فقط‌ دعوت به شکایت حقوقی از علی‌نژاد بود. از کی نقد یک خبرنگار هم ممنوع شده؟در یکماه گذشته هم اینستاگرام اکانتم را محدود به بخش کوچکی از دنبال کنندگانم کرده ‌ و اجازه نمیدهد هیچکدام از پستهایم روی اکسپلورر ظاهر شود (عکس سوم). به‌همین دلیل تعداد دنبال کنندگانم ازبیست و پنجم شهریور تا بیست و پنجم مهرماه سیصد درصد افزایش داشت و بعد ناگهان متوقف شد. سخن گفتن از منبری چنین خصمانه که هر لحظه ممکن است بلندگویت قطع و خودت را هم بیرون کنند آسان نیست. اما با خواندن بیش از دویست پیام محبت آمیز از شما مصمم شدم بمانم و تا لحظه‌ای که اکانتم حذف نشده اینجا هم بجنگم. عکس نوشته امروزم درباره علینژاد را هم اینجا دوباره میگذارم. اما همانطور که گفتم اینستاگرام مانع دیده شدن نوشته‌های این صفحه و رسیدنش به گوش مخاطبان عام میشود. از شما همراهان و همرزمان می‌خواهم در معرفی این صفحه و رساندن صدایش به گوش مخاطبان دیگر یاریم کنید. یقین دارم همانطور که ایرانیان برغم اینهمه ناممکن و اینهمه سنگ اندازی در جنگهای سخت پیروز شدند و تبدیل به قدرت بلامنازع نظامی منطقه شدند، با ایمان واتحاد ابزار ومنطق و تکنیکهای جنگ نرم و جنگ رسانه را هم می‌اموزند و خود میسازند و این حصر رسانه‌ای ایران را میشکنند. دیر نیست روزی که قدرت رسانه‌ای ایران هم مثل قدرت موشکی آن باشد.