کد خبر 591437
تاریخ انتشار: ۳۰ خرداد ۱۳۹۵ - ۰۸:۳۹

شرور خطرناک پایتخت که به اتهام نزاع ودرگيری ،تخريب و اخلال در نظم عمومی حدود سه سال تحت تعقیب بود، توسط ماموران پلیس امنیت عمومی تهران بزرگ شناسایی و دستگیر شد.

به گزارش مشرق، در راستای اجرای دستور بازپرس دادسراي ناحيه 33 مبني بر جلب ودستگيري شرور خطرناک فراری به هویت "آرمان" که به اتهام نزاع ودرگيری ،تخريب و اخلال در نظم عمومی حدود سه سال متواری و دارای پرونده های مفتوح متعددی در مراجع قضايي وانتظامی ديگراست؛رسیدگی به موضوع در دستور کار ماموران اداره  عملیات ویژه پلیس امنیت عمومی تهران بزرگ قرار گرفت.
 
ماموران طي اقدامات اطلاعاتي و با استفاده از شیوه و شگردهای نوین پلیسی آدرس وی در جاده خاوران سه راه سيمان شناسايي و سريعا اکيپي از عوامل به محل اعزام شدند.
 
متهم  پس از حضور مامورين با يک دستگاه خودرو 206 متواري  شدکه مامورين با رعايت قانون بکارگيری سلاح اقدام به شليک 2تيرهوايی و 3تير جنگی به سمت خودرو کردند اما متهم موفق به فرار شد.
 
سرهنگ علیرضا لطفی  رئیس پلیس امنیت عمومی تهران بزرگ درباره این خبر گفت:با متواری شدن متهم ، عوامل  انتظامی با استفاده از شگردهای خاص پليسی و اقدامات اطلاعاتی بلافاصله مخفیگاه وی در مجيديه شمالی را شناسايی و در نهايت متهم را دستگير و جهت سير مراحل قانوني به يگان منتقل کردند.
منبع: باشگاه خبرنگاران