کد خبر 1841281
تاریخ انتشار: ۲ مهر ۱۴۰۵ - ۱۹:۰۴

به گزارش مشرق، کانال تلگرامی نواصولگرا با انتشار گزارشی درباره درباره مذاکرات و شرایط جنگی نوشت:

برخلاف ادعاهای اشتباه برخی فعالان رسانه‌ای و سیاسی، مذاکرات غیرمستقیم آقای عراقچی با آمریکایی‌ها با مجوزهایی از تهران همراه بوده است. این مذاکره نیز برای ابلاغ شرایط ایران صورت گرفته و ایستادگی بر همان هفت شرط است. مبنای این هفت شرط هم، همان چیزی است که در تفاهم‌نامه اسلام‌آباد آمده با این تفاوت که یک چارچوب زمانی کوتاه‌تر برای اجرای شروط دوطرفه در آن نگاشته شده است. قاعده اصلی اسلام‌آباد این بود که ایران یک سری امتیاز نقد می‌گرفت و امتیازی نسیه را به طرف مقابل می‌داد. امتیاز نسیه‌ای که هیچ وقت کامل نشد و تنگه به صورت واقعی و معمول قبل جنگ، بازگشایی نگردید.

در طرف مقابل، آمریکایی‌ها خواسته‌هایی در حوزه هسته‌ای دارند که ایران آنها را در این مرحله نمی‌پذیرد. بحمدلله در این زمینه یکپارچگی کاملی در تهران وجود دارد که صدای آن را می‌توان در سخنان آقای پزشکیان شنید. از طرف دیگر، باید دقت داشت که اهرم انتخابات میان‌دوره‌ای به زودی تمام می‌شود؛ چراکه تبدیل آثار توافق یا تفاهم احتمالی با ایران به امتیاز انتخاباتی نیاز به حداقل 25 تا 30 روز زمان دارد (از لحظه کاهش قیمت نفت تا تبدیل آن به قیمت‌های پایین‌تر در پمپ بنزین‌ها و...). پس هر چه به انتخابات 12 آبان نزدیک‌تر می‌شویم، انگیزه‌های ترامپ کمرنگ‌تر خواهد شد.

باید منتظر ماند و دید که آیا ترامپ در این روزهای باقی مانده، از خواسته‌های خود عقب‌نشینی می‌کند یا با همین وضعیت وخیم به سمت انتخابات حرکت خواهد کرد. چراکه کسی در تهران قصد عقب‌نشینی ندارد. در این زمینه متغیر تنگه هرمز و کاهش نشتی عبور نفت از آن نیز بسیار حیاتی و اساسی است.


*بازنشر مطالب شبکه‌های اجتماعی به منزله تأیید محتوای آن نیست و صرفا جهت آگاهی مخاطبان از فضای این شبکه‌ها منتشر می‌شود.