کد خبر 1836227
تاریخ انتشار: ۱۰ شهریور ۱۴۰۵ - ۱۸:۳۹

به گزارش مشرق، کانال تلگرامی دالان با انتشار فیلمی از جان مرشایمر استاد روابط بین‌الملل دانشگاه شیکاگو نوشت:

ترامپ اساساً می‌گوید قصد دارد اقتصاد ایران را با قطع کامل مراودات تجاری با کشورهایی مثل چین، روسیه، پاکستان و امارات تقریباً به‌طور کامل منزوی کند.

هدف اصلی بازی در اینجا، به انزوا کشاندن اقتصاد ایران است؛ و این اقدام در کنار محاصره، ایران را وادار به تسلیم خواهد کرد.

بنابراین پرسشی که باید از خود بپرسید این است که آیا فکر می‌کنید دولت می‌تواند ایران را با موفقیت از تجارت و روابط اقتصادی با چین محروم کند یا خیر؛ در مورد روسیه هم وضعیت به همین شکل است.

چینی‌ها قبلاً اعلام کرده‌اند و البته چین بزرگ‌ترین شریک تجاری ایران است که به‌هیچ‌وجه حاضر به همکاری و همراهی نیستند، تمام.

روس‌ها نیز قرار نیست همراهی کنند. واقعیت این است که ما نه‌تنها یک تهدید حیاتی برای ایران، بلکه خطری جدی برای چین و روسیه هم به شمار می‌رویم؛ و چین و روسیه منفعتی حیاتی در پیروزی ایران در این جنگ دارند.

بنابراین، ما در برابر این دو شریک تجاریِ بسیار قدرتمندِ ایران شکست خواهیم خورد.



*بازنشر مطالب شبکه‌های اجتماعی به منزله تأیید محتوای آن نیست و صرفا جهت آگاهی مخاطبان از فضای این شبکه‌ها منتشر می‌شود.