کد خبر 1828194
تاریخ انتشار: ۳ مرداد ۱۴۰۵ - ۱۱:۳۳

نظامیان رژیم صهیونیستی امروز نیز به مناطق مختلف کرانه باختری حمله ور شدند و چند فلسطینی را بازداشت کردند.

به گزارش مشرق به نقل از الجزیره، برخی مناطق کرانه باختری امروز شنبه شاهد موج جدیدی از یورش نظامیان اسرائیلی و حملات شهرک‌نشینان بود که منجر به زخمی شدن دو فلسطینی به ضرب گلوله نظامیان اشغالگر در «بیت لحم» در نابلس شد.

نظامیان اسرائیلی به اردوگاه «عقبه جبر» در جنوب «اریحا» و شهر «قلقیلیه» و روستای «کوبر» در رام الله و روستای «کفرعقب» در شمال قدس یورش بردند.

اشغالگران همچنین به روستاهای «یعبد» ، «الزباده» و «برقین» در استان جنین و روستای «فرعون» در جنوب استان «طولکرم» یورش بردند.

در نابلس نیز نظامیان اشغالگر به روستاهای «تل»، «قریوت» و «بیت فوریک» یورش بردند و شماری از فلسطینیان را بازداشت کردند.

همزمان هلال احمر فسلطین از زخمی شدن یک جوان فلسطینی به دست اشغالگران در اردوگاه الدهیشه و زخمی شدن یک سالمند به ضرب گلوله نظامیان اسرائیلی در روستای «صره» در نابلس واقع در شمال کرانه باختری خبر داد.

از سوی دیگر تشکیلات خودگردان فلسطین جنایات رژیم صهیونیستی و شهرک نشینان علیه فلسطینیان در کرانه باختری را محکوم و هشدار داد که تل آویو اوضاع در کرانه باختری را به سمت انفجار پیش می برد.

از زمان آغاز عملیات طوفان‌الاقصی در اکتبر ۲۰۲۳ (مهر ماه ۱۴۰۲) صهیونیست‌ها سرکوبگری و حملات خود را در کرانه باختری تشدید کرده‌اند.