کد خبر 1821357
تاریخ انتشار: ۶ تیر ۱۴۰۵ - ۰۸:۳۸

تیم ملی فوتبال بلژیک به عنوان صدرنشین گروه G به مرحله یک‌شانزدهم نهایی جام جهانی ۲۰۲۶ صعود کرد.

به گزارش مشرق، رقابت‌های فوتبال جام جهانی ۲۰۲۶ صبح امروز (شنبه) با برگزاری یک دیدار از گروه G پیگیری شد.

در این بازی تیم‌های بلژیک و نیوزیلند در حضور ۵۲۴۹۷ تماشاگر ورزشگاه «بی سی پلیس» شهر ونکوور به مصاف هم رفتند که در پایان، تیم بلژیک با نتیجه ۵ بر یک حریفش را در هم کوبید و به نخستین برد خود در این تورنمنت دست یافت.

در این بازی لیاندرو تروسار (۲۸ و ۵۰)، کوین دی‌بروینه (۶۶)، روملو لوکاکو (۸۶) و الکسیس سائلماکرز (۴+۹۰) برای بلژیک و الیا جاست (۸۴) برای نیوزیلند موفق به گلزنی شدند.

قضاوت این بازی بر عهده ادهم مخادمه بود که به نارکو استامنیچ و الیا جاست از نیوزیلند کارت زرد نشان داد.

بلژیک با این برد ۵ امتیازی شد و به لطف تفاضل گل بهتر نسبت به مصر در صدر گروه G ایستاد. نیوزیلند را با یک امتیاز و قعرنشینی، با جام جهانی وداع کرد.