کد خبر 1817415
تاریخ انتشار: ۲۰ خرداد ۱۴۰۵ - ۱۴:۰۷

گروه هکری حنظله از نیروهای هوافضای سپاه به دلیل درج نام «حنظله» بر روی موشک‌های شلیک‌شده و اجرای این عملیات قدردانی کرد.

به گزارش مشرق،‌ گروه هکری حنظله در بیانیه‌ای اعلام کرد: در عملیاتی موشکی و ترکیبی که ساعاتی پیش با هماهنگی کامل میان نیروهای مقاومت و رزمندگان نیروی هوافضای سپاه پاسداران انقلاب اسلامی انجام شد، اهدافی متعلق به نیروهای نظامی ایالات متحده مورد حمله قرار گرفت.

حنظله در این بیانیه تأکید کرد: تمامی مختصات و اطلاعات مربوط به اهداف از سوی گروه «حنظله» در اختیار نیروهای هوافضا قرار گرفت و رزمندگان این نیرو با دقت و توان عملیاتی بالا، تمامی نقاط تعیین‌شده را هدف قرار دادند.

در ادامه بیانیه حنظله آمده است: از نیروهای هوافضای سپاه به دلیل درج نام «حنظله» بر روی موشک‌های شلیک‌شده و اجرای این عملیات قدردانی می‌کنیم.