نشریه «داون» پاکستان از «دونالد ترامپ» رئیس‌جمهوری جنایتکار آمریکا خواست تا توهم تسلیم شدن ملت ایران را از سر بیرون کرده و با رفتاری معقول به محاصره دریایی و تحریم‌ها پایان دهد.

به گزارش مشرق، این نشریه پاکستانی با اشاره به توافق هسته‌ای ۲۰۱۵ که نزدیک به ۲ سال زمان برد، افزود: انتظار دستیابی سریع ایران و ایالات متحده به توافقی که بتواند به جنگ اخیر پایان دهد—آن هم در حالی که موضوعات پیچیده‌ای مانند پرداخت غرامت به ایران و ازسرگیری تردد دریایی در خلیج فارس مطرح است—واقع‌بینانه نیست.

داون تاکید کرد، در شرایطی که اقتصاد جهانی از پیامدهای جنگ، به‌ویژه محاصره دریایی، آسیب دیده و افکار عمومی جهان خواستار حل‌وفصل سریع بحران است، نباید سفر عباس عراقچی، وزیر امور خارجه ایران، به اسلام‌آباد را بی‌نتیجه تلقی کرد. روند دیپلماتیک همچنان ادامه دارد و تلاش‌ها برای حفظ آن جریان دارد.

این روزنامه تاکید کرد: واشنگتن نباید تصور کند که تهران تسلیم خواهد شد؛ ایران طی دهه‌ها در برابر فشارها، تحریم‌ها و اقدامات خصمانه آمریکا و اسرائیل مقاومت کرده و از ظرفیت بالای تاب‌آوری برخوردار است.

از این رو، بهتر است دونالد ترامپ رئیس‌جمهوری آمریکا با لغو محاصره، گامی عملی در مسیر کاهش تنش بردارد و زمینه لغو واقعی تحریم‌ها را فراهم کند. همچنین واشنگتن باید با مهار اسرائیل، از تشدید درگیری‌ها جلوگیری کرده و به تعهد عدم تجاوز پایبند باشد.

داون در پایان خطاب به مقام‌های آمریکایی نوشت: برای موفقیت روند صلح، لازم است از تشدید تنش‌های لفظی، به‌ویژه در فضای مجازی و نشست‌های خبری، پرهیز شود؛ چراکه اظهارات نسنجیده می‌تواند تلاش‌های دیپلماتیک را تضعیف کند. آمریکا باید از چنین خطاهایی اجتناب کند.