کد خبر 1798653
تاریخ انتشار: ۸ فروردین ۱۴۰۵ - ۰۲:۵۵

معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار زنجان گفت: در حمله تروریستی و متجاوزانه رژیم صهیونیستی و آمریکا به یک واحد مسکونی در شهر زنجان، پنج غیرنظامی شهید و هفت نفر مصدوم شدند.

به گزارش مشرق از روابط عمومی استانداری زنجان، علی صادقی، بامداد شنبه با بیان این مطلب افزود:در حوالی ساعت ۱۲:۳۰ بامداد در حمله متجاوزانه رژیم صهیونی آمریکایی به یک دستگاه آپارتمان مسکونی، تا این لحظه پنج نفر از هموطنان غیر نظامی به شهادت رسیدند و هفت نفر مصدوم هم تا این لحظه به بیمارستان منتقل شده اند.

وی اظهار داشت:کار آواربرداری و انتقال پیکر شهدا و مجروحان در حادثه حمله در حال انجام است.

صادقی افزود: در این‌حمله، واحد مسکونی دچار آسیب شده که عملیات آواربرداری توسط جمعیت هلال احمر و عوامل اورژانس در حال انجام است.

وی در ادامه به شهروندان استان توصیه کرد: مردم استان بعد از اصابت پرتاپه‌های جنگی، محل حمله را ترک کنند و مانع رسیدن نیروهای امدادی به محل حادثه نشوند.

معاون استاندار زنجان بر ضرورت بی توجهی به شایعات تاکید کرد و گفت: مردم اخبار را صرفا از منابع موثق پیگیری کنند و در هیچ یک از مسائل استانی، منطقه‌ای و ملی به اخبار جعلی توجه نکنند.

پیش از این، در اثر حملات جنایتکارانه دشمن آمریکایی- صهیونیستی ۴۳ نفر از مردم و شهروندان این استان و ۱۶ نفر از هم استانی ها در سایر نقاط کشور به شهادت رسیدند که پیکر آنها در زنجان به خاک سپرده شده و مجموع کل شهدای استان به ۵۹ نفر رسیده است.

از این تعداد پنج نفر از شهدا کودک، ۱۱ نفر زن، چهار نفر بالای ۵۰ سال‌ و ۱۵ نفر نیز ۱۹ تا ۲۵ ساله بودند و در مجموع ۳۲۴ نفر از شهروندان استان نیز اعم از زن، کودک، کارگر شهری و روستایی مصدوم و زخمی شدند.