کد خبر 1798173
تاریخ انتشار: ۶ فروردین ۱۴۰۵ - ۱۸:۰۷

مقام یمنی روز پنجشنبه در مصاحبه با رویترز اعلام کرد که این کشور،‌ در صورت لزوم، آماده پیوستن به جنگ است.

به گزارش مشرق؛ رویترز به نقل از یکی از مقامات انصارالله یمن نوشت که این کشور آماده حمایت نظامی از ایران است.

مقام یمنی که نامش فاش نشد، در این باره گفت: «ما از نظر نظامی با تمام گزینه‌ها کاملاً آماده هستیم. در مورد سایر جزئیات مربوط به تعیین ساعت صفر (زمان الحاق به جنگ)، آن را به رهبری واگذار کرده‌ایم و ما در حال رصد و پیگیری تحولات هستیم و خواهیم دانست چه زمانی برای اقدام مناسب است.»

وی با اشاره به عملکرد خوب ایران در جنگ بیان کرد: «تاکنون ایران عملکرد خوبی داشته و هر روز دشمن را شکست می‌دهد و نبرد به نفع آن در حال پیشرفت است. اگر برخلاف این اتفاقی رخ دهد، می‌توانیم ارزیابی کنیم.»

انصارالله یمن پیش از این، درگیری گسترده‌ای با نیروهای آمریکایی در دریای سرخ داشته و پس از چند ماه مقاومت، واشنگتن را مجبور به عقب‌نشینی نمود.

ورود احتمالی انصارالله به درگیری‌ها منجر به مختل شدن رفت‌وآمد کشتی‌ها در یکی دیگر از آبراهه‌های مهم جهان، یعنی باب‌المندب، خواهد شد.