کد خبر 1797966
تاریخ انتشار: ۶ فروردین ۱۴۰۵ - ۰۱:۴۱

فرماندار لامرد گفت:باند فرودگاه بین المللی شهدای لامرد مورد اصابت پرتابه های دشمن آمریکایی صهیونیستی قرار گرفت.

به گزارش مشرق، علی علیزاده گفت: در پی حمله ددمنشانه دشمنان ملت بزرگ ایران قسمتی از باند فرودگاه بین المللی شهدای لامرد مورد اصابت قرار گرفته است.

وی ادامه داد: بررسی های اولیه نشان می‌دهد خوشبختانه هیچ گونه تلفات جانی نداشته ایم و به مردم و پرسنل این فرودگاه آسیبی نرسیده است.

فرماندار لامرد با اشاره به خوی وحشی‌گری آمریکای جنایتکار و اسراییل غاصب گفت: با توجه به ددمنشی این رژیم کودک کش از همشهریان عزیز خواهش داریم به هیچ عنوان به سمت فرودگاه حرکت نکرده و از تجمع در میادین منتهی به این مکان خودداری کنند.

علیزاده افزود: شهر لامرد هم اینک در آرامش است و همه مسابیل توسط دستگاه‌های امنیتی و انتظامی و کمک بسیجیان و گروه های مردمی تحت کنترل است.