کد خبر 1797520
تاریخ انتشار: ۴ فروردین ۱۴۰۵ - ۱۸:۱۷

مجاهدان حزب‌الله از بامداد امروز علاوه بر هدف گرفتن محل تجمع نظامیان صهیونیست و پایگاه‌های نظامی در عمق اراضی اشغالی، از انهدام ۶ دستگاه تانک مرکاوا و بولدوزر نظامی اسرائیل در جنوب لبنان خبر داد.

به گزارش مشرق، حزب‌الله در بیانیه سی‌اُم خود از بامداد امروز سه‌شنبه اعلام کرد که مجاهدان مقاومت اسلامی ساعت ۱۴:۳۰ با دسته‌ای از پهپادهای انفجاری، سامانه پدافند هوایی را در شهرک صهیونیست‌نشین معالوت ترشیحا هدف گرفتند.

حزب‌الله در بیانیه بیست و نهم تصریح کرد که رزمندگان مقاومت با چندین فروند پهپاد به پایگاه «عداثر» (کوه ادیر) حمله کردند.

مقاومت اسلامی لبنان در بیانیه بیست و هشتم و بیست و هفتم خود نیز خبر داد که مجاهدان به ترتیب ساعت ۱۲:۴۵ و ساعت ۱۳:۵۰ با موشکی هدایت‌شونده دو دستگاه بولدوزر نظامی اسرائیلی از نوع D۹ را در اطراف زندان شهر الخیام و نیز در بیدر الفقعانی واقع در شهرک الطیبه مورد اصابت مستقیم قرار دارند.

حزب‌الله در بیانیه بیست و ششم خود نیز اعلام کرد که رزمندگان مقاومت ساعت ۱۳:۲۵ یک تانک مرکاوا را در جاده منتهی به شهرک مرزی القوزح با کوادکوپتر انتحاری مورد هدف قرار دادند.

مقاومت اسلامی در بیانیه بیست و پنجم خود هم تصریح کرد که مجاهدان این جنبش ساععت ۱۱:۳۰ با موشک‌های هدایت‌شونده ۳ دستگاه تانک مرکاوا را در اطراف زندان شهر الخیام مورد اصابت مستقیم قرار دادند.

حزب‌الله در بیانیه‌های پیشین هم ضمن موشک‌باران پایگاه ۱۰۰ در شمال اییلیت هشاحر و مجتمع صنایع نظامی وابسته به شرکت رافائل در شمال منطقه کریوت، محل تجمع خودروها و نظامیان صهیونیست را در جنوب لبنان آماج حملات موشکی و پهپادی خود قرار داده است.

برچسب‌ها