کد خبر 1788052
تاریخ انتشار: ۵ اسفند ۱۴۰۴ - ۱۴:۳۸

بازار سهام با ریزش ۲۷ هزار واحدی به ارتفاع ۳ میلیون و ۶۵۲ هزار واحد رسید.

به گزارش مشرق، در تاریخ ۵ اسفند ۱۴۰۲، بازار سهام شاهد روزی ناامیدکننده برای سهامداران بود؛ جایی که شاخص کل بورس تهران با ریزش سنگین ۲۷ هزار و ۸۶۳ واحدی مواجه شد و در پایان معاملات در سطح ۳ میلیون و ۶۵۲ هزار واحد به کار خود خاتمه داد.

در معاملات امروز، شاخص کل (هم‌وزن) نیز با کاهش ۵ هزار واحدی همراه شد که نشان‌دهنده فشار فروش گسترده بر روی اکثر سهم‌ها و عدم حمایت مؤثر از بازار است.

ارزش معاملات در سطوح پایین

امروز ارزش معاملات بازار نقدی بورس به ۱۱ هزار و ۷۲۰ میلیارد تومان رسید که با توجه به عمق ریزش شاخص، نشان از احتیاط شدید خریداران و خروج پول از بازار دارد.

بیشترین تأثیر منفی بر شاخص

در میان نمادهای بزرگ‌ترین تأثیر منفی بر شاخص کل به ترتیب متعلق به نمادهای «فارس» (صنایع پتروشیمی خلیج فارس)، «شبندر» و «پارسان» بود. نمادهای «شپدیس»، «نوری»، «وپاسار» و «وبملت» نیز در رتبه‌های بعدی بیشترین تأثیر منفی قرار گرفتند.

پربیننده‌ترین نمادهای بازار

در گروه نمادهای پُرتراکنش، خودرو (ایران خودرو)، وبملت (بانک ملت) و خساپا (سایپا) در صدر توجه فعالان بازار قرار داشتند. در این بین، نماد «فملی» (ملی مس) با رشد قیمتی ۰.۸۳ درصدی و نماد «اروند» با افزایش ۱.۰۲ درصدی در زمره معدود نمادهای سبزپوش بازار باقی ماندند، در حالی که نمادهای پالایشی نظیر «شبندر» و «شتران» با کاهش بیش از ۲ درصدی مواجه شدند.

بازار در پایان معاملات امروز در حالی بسته شد که اکثر گروه‌ها به جز برخی نمادهای کامودیتی‌محور، در محدوده منفی به کار خود پایان دادند و چشم فعالان بازار به متغیرهای سیاسی و اقتصادی روزهای آینده دوخته شده است.