کد خبر 1779473
تاریخ انتشار: ۲۹ دی ۱۴۰۴ - ۰۷:۴۴

حماقت دشمن در حمایت آشکار از پادوهای تروریست خود امتیاز بزرگی برای ایران اسلامی بوده است و به قول یکی از علمای الازهر مصر، نشان داده شد که ایران تنها کشوری است که خواب مستکبران عالم را آشفته کرده است.

به گزارش مشرق، روزنامه کیهان در ستون گفت و شنود خود نوشت:

گفت: برخی از رسانه‌های غربی به گزارش مقامات و رسانه‌های آمریکایی و رژیم صهیونیستی اعتراض کرده و نوشته‌اند برخلاف آنچه این رسانه‌ها تبلیغ می‌کنند، حمایت مردم ایران از جمهوری اسلامی خارق‌العاده و بی‌نظیر بوده است.

گفتم: علاوه‌ بر ایران، مردم در برخی دیگر از کشورهای منطقه نظیر هند، عراق، پاکستان و ترکیه نیز در حمایت از ایران دست به تظاهرات زده‌اند.

گفت: بسیاری از افراد حاضر در تجمعات دفاع از ایران و محکوم کردن اغتشاشگران به حمایت آشکار آمریکا و اسرائیل از اغتشاشات اشاره کرده و آن را سند حقانیت ایران دانسته‌اند.

گفتم: حماقت دشمن در حمایت آشکار از پادوهای تروریست خود امتیاز بزرگی برای ایران اسلامی بوده است و به قول یکی از علمای الازهر مصر، نشان داده شد که ایران تنها کشوری است که خواب مستکبران عالم را آشفته کرده است و مایکل بن آری، خاخام و سیاستمدار صهیونیست گفته است؛ اسرائیل نمی‌فهمد که خمینی و خامنه‌ای در قلب مردم ایران جا دارند.

گفت: شبکه الجزیره با پخش فیلم‌ها و تصاویری از حضور انبوه جمعیت در شهرهای مختلف ایران و شعارهای مرگ بر آمریکا و مرگ بر اسرائیل آنها اعلام کرده است که مردم ایران با هوشمندی عوامل اصلی پشت صحنه اغتشاشات را شناسایی کرده بودند.

گفتم: یارو با پسرش رفته بود دزدی. صاحبخانه بیدار شد و دنبالشان کرد و سر پسره داد زد و گفت؛ وایستا توله سگ! پسره به پدرش گفت؛ بابا فرار کن! منو شناسایی کردند!