کد خبر 1778873
تاریخ انتشار: ۲۵ دی ۱۴۰۴ - ۱۹:۱۵

یک منبع آگاه امنیتی جزئیات جدید از اغتشاشگران دستگیرشده در آشوب‌های اخیر را بیان کرد.

به گزارش مشرق، یک منبع آگاه امنیتی در گفت‌وگویی با اشاره به دستگیری اغتشاشگران و تروریست‌های مسلح که در رخدادهای اخیر نقش داشتند،‌ گفت: اغلب اغتشاشگران دستگیر شده به جرم محاربه در آشوب‌های اخیر، سال ۱۴۰۱ نیز بازداشت شده و مورد عفو قرار گرفته بودند.وی افزود:‌ این افراد دارای انواع سلاح‌های سرد و گرم بودند و حین حمله پلیس یا اقداماتی از قبیل حمله مسلحانه به کلانتری‌ها یا سایر اماکن نظامی دستگیر شدند.

این منبع آگاه امنیتی هدف برخی از این افراد را تصرف زاغه مهمات مکان‌های نظامی اعلام کرد و گفت: برخی افراد دستگیر شده به جرم محاربه، از محل دقیق زاغه مهمات اماکن نظامی و نزدیک‌ترین و آسان‌ترین راه دسترسی به این نقاط نیز مطلع بودند.

حجت‌الاسلام محسنی اژه‌ای رئیس قوه قضاییه صبح امروز (پنجشنبه، ۲۵ دی) اعلام کرد: مجدداً تاکید دارم آن دسته از عناصری که مستقیم یا غیرمستقیم به سرویس‌های بیگانه و سرپل‌ها متصل بودند و در میدان یا خارج از میدان، به عناصر اغتشاشگر و تروریست، خط می‌دادند، در زمره اولویت‌های محاکمه و مجازات هستند.

منبع: فارس

برچسب‌ها