جلسه شورای عالی قضایی - رئیس قوه قضاییه - محسنی اژه ای

رئیس مرکز حفاظت و اطلاعات قوه قضاییه: تحقیقا عرض میکنم پس از بررسی ها در سراسر کشور تقریباً قریب به اتفاقِ معفوینِ عفو معیاری سال ۱۴۰۱، در زمره دستگیرشدگان اغتشاشات اخیر در سراسر کشور نبوده‌اند.

به گزارش مشرق، در جلسه امروز شورای عالی قضایی اعلام شد از میان این دستگیرشدگان اغتشاشات اخیر تعداد بسیار معدود و قلیلی دارای سابقه دستگیری در جریان اغتشاشات سال ۱۴۰۱ هستند و این نشان می دهد که تجربه عفو ۹۸ هزار نفره حکیمانه رهبر معظم انقلاب در سال ۱۴۰۱ که موجب ایجاد آرامش در جامعه و ترمیم شد موثر بوده است.

حجت‌الاسلام والمسلمین «عبداللهی» رئیس مرکز حفاظت و اطلاعات قوه قضاییه با اشاره به برخی فضاسازی‌های صورت گرفته در رابطه با نقش معفوینِ عفو معیاری ۹۸ هزار نفره سال ۱۴۰۱ در جریان اغتشاشات اخیر: تحقیقا عرض میکنم پس از بررسی ها در سراسر کشور تقریباً قریب به اتفاقِ معفوینِ عفو معیاری سال ۱۴۰۱، در زمره دستگیرشدگان اغتشاشات اخیر در سراسر کشور نبوده‌اند.

در بخش دوم جلسه امروز شورای عالی قوه قضاییه، اعلام شد از میان این دستگیرشدگان اغتشاشات اخیر تعداد بسیار معدود و قلیلی دارای سابقه دستگیری در جریان اغتشاشات سال ۱۴۰۱ هستند و این نشان می دهد که تجربه عفو ۹۸ هزار نفره حکیمانه رهبر معظم انقلاب در سال ۱۴۰۱ که موجب ایجاد آرامش در جامعه و ترمیم شد موثر بوده است.

تعداد بسیار کمی از دستگیرشدگان حوادث اخیر در اغتشاشات ۱۴۰۱ نقش داشتند

در همین راستا، رئیس قوه قضاییه پیشتر نیز بیان داشت: در مواعید پیشین مرتبط با پیشنهادات عفوهای مناسبتی و معیاری، بعضاً از ناحیه برخی دستگاه‌ها مطالبی مطرح می‌شد ناظر بر اینکه فِلان افراد گنجانده شده در فهرست‌ها، در زمره عناصرخشن، تروریستی و یا عناصر نفاق هستند؛ از انها برای اثبات موارد عنوان شده لیست مصادیق گرفته شد لکن پس از بررسی‌های متعدد و متقن ما، مشخص می‌شد که دعاوی مطرح شده از ناحیه آن دستگاه‌ها مقرون به صحت نبوده فقط از بین ۹۸ هزار نفر عفو اعلام شده در سال ۱۴۰۱ در یک مورد مشخص شد محکوم‌علیه در پایان مدتِ تحمل محکومیتش قرار داشته و حتی چنانچه عفو نیز نمی‌شد نهایتاً یک ماه دیگر، مدت محکومیتش پایان می‌یافت در بررسی های تکمیلی حتی روشن شد یکی از ضابطین هم خیلی زودتر از این به سبب توبه، حسن همکاری و رفتار درخواست بخشش این محکوم را به مرجع قضایی داده است.

در همین زمینه در جلسه صبح امروز شورای عالی قوه قضائیه حجت‌الاسلام والمسلمین «عبداللهی» رئیس مرکز حفاظت و اطلاعات قوه قضاییه نیز با اشاره به برخی فضاسازی‌های صورت گرفته در رابطه با نقش معفوینِ عفو ۹۸ هزار نفره معیاری سال ۱۴۰۱ در جریان اغتشاشات اخیر گفت: تحقیقا عرض میکنم پس از بررسی ها در سراسر کشور تقریباً قریب به اتفاقِ معفوینِ عفو معیاری سال ۱۴۰۱، در زمره دستگیرشدگان اغتشاشات اخیر در سراسر کشور نبوده‌اند.

رئیس مرکز حفاظت و اطلاعات قوه قضاییه همچنین از شهادت یک وکیل در جریان اغتشاشات اخیرِ اصفهان خبر داد و گفت: این شهید که در کنار نیروهای بسیجی در راستای دفاع از ارزش‌ها در صحنه حضور پیدا کرده بود، توسط عناصر آَشوبگر مورد اصابت چاقو قرار گرفت و پس از دو روز بستری بودن در بیمارستان، به شهادت رسید.

رئیس مرکز حفاظت و اطلاعات قوه قضاییه عنوان کرد: طی آشوب‌ها و اغتشاشات اخیر، بیش از ۵۰۰ میلیارد تومان خسارت نسبت به امکنه و ساختمان‌های قوه قضاییه در سراسر کشور وارد شد.

«القاصی» رئیس کل دادگستری استان تهران نیز در این جلسه گفت: در استان تهران، تعداد بسیار معدود و نادر و حتی کمتر از انگشتانِ یک دست از دستگیرشدگان اغتشاشات اخیر، دارای سابقه دستگیری و زندان در جریان اغتشاشات سال ۱۴۰۱ بوده‌اند.

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • انتشار یافته: 6
  • در انتظار بررسی: 0
  • IR ۱۲:۳۱ - ۱۴۰۴/۱۰/۲۹
    13 0
    اشتباه عرض می کنی. اکثر کسانی که اهل وحشیگری هستند نه تنها توبه نکرده اند بلکه جری تر هم شده اند.
  • محسن IR ۱۲:۵۱ - ۱۴۰۴/۱۰/۲۹
    10 0
    بنظرم دولت میتونست اعتراضان رو ساماندهی کنه و جلوگیری کنه از ترکیب اغتشاش گران و معترضان یعنی قشنگ گذاشت فراخان بدن و اغتشاش گرا هماهنگ بشن بعد تازه گرفت اینترنتو قطع کرد
    • IR ۰۷:۱۹ - ۱۴۰۴/۱۰/۳۰
      1 0
      با معافیت مالیاتی صفر برای اصناف اعتراضات مدیریت شد
  • IR ۱۳:۰۶ - ۱۴۰۴/۱۰/۲۹
    8 0
    این وحشی ها پشتشان به قوه قضاییه گرم است
  • هادی IR ۱۸:۴۱ - ۱۴۰۴/۱۰/۲۹
    1 0
    جناب مارو اوسکول فرض نکن.
  • IR ۱۶:۰۹ - ۱۴۰۴/۱۰/۳۰
    0 0
    حتی یک نفر از فعالان سیاسی و زندانیان سیاسی مثلا هموواره مخالف و منتقد در داخل کشور در این ماجراها نبودند! جرات هم نداشتند زیادی اصرار کنند بچه های بیتجربه نروند! مشخص بود از یک جایی فضا نا امن است. چه برسه به بازداشت و عفو شده های 401 که این مواقع خاطرات بد و تروما و..دارند! قطعا کسی نبوده مگر در بخش مسالمت آمیزش! آنهم با تردید!

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس