کد خبر 1778401
تاریخ انتشار: ۲۳ دی ۱۴۰۴ - ۱۵:۱۴

وزیر کشور ونزوئلا هدف از بازگشایی سفارت آمریکا در کاراکاس را محافظت از رئیس‌جمهور ربوده‌شده این کشور اعلام کرد.

به گزارش مشرق، وزیر کشور ونزوئلا دیوسدادو کابِیو در پاسخ به برخی گزارش ها مبنی بر از سرگیری روابط دیپلماتیک کاراکاس- واشنگتن، گفت که هدف از بازگشایی سفارت آمریکا در ونزوئلا محافظت از نیکلاس مادورو، رئیس‌جمهور این کشور است که توسط دولت آمریکا ربوده و به این کشور منتقل شده است.

رئیس‌جمهور موقت ونزوئلا دلسی رودریگز هم تصویر منتشرشده از سوی ترامپ که در آن خود را رئیس‌جمهور ونزوئلا معرفی کرده، «کاریکاتور» خواند.

بعد از بازداشت رئیس دولت ونزوئلا نیکلاس مادورو در حمله نظامی آمریکا و انتقالش به نیویورک، معاون او دلسی رودریگز بر اساس حکم دیوان عالی قانون اساسی ونزوئلا، به عنوان رئیس‌جمهور موقت سوگند یاد کرد.