کد خبر 1723967
تاریخ انتشار: ۲۵ خرداد ۱۴۰۴ - ۲۰:۳۱

وزیران خارجه عمان و آلمان تنش‌های نگران‌کننده اخیر در منطقه که در پی حملات رژیم صهیونیستی به جمهوری اسلامی ایران رخ داده را بررسی کردند.

به گزارش مشرق، «بدر البوسعیدی»، وزیر امور خارجه عمان، روز یکشنبه در شهر مسقط از «یوهان وادفول»، وزیر خارجه آلمان، استقبال کرد.

طرفین در این دیدار درباره روابط دوجانبه و راه‌های گسترش همکاری‌ها و مشارکت‌های اقتصادی، به‌ویژه در زمینه انرژی‌های تجدیدپذیر، گفت‌وگو کردند.

وزیران خارجه عمان و آلمان پیرامون تنش‌های نگران‌کننده اخیر در منطقه که در پی حملات رژیم صهیونیستی به جمهوری اسلامی ایران رخ داده، تبادل نظر کردند.

در این نشست، آخرین تحولات مربوط به مذاکرات آتش‌بس در نوار غزه و نیز وضعیت بحران یمن مورد بررسی قرار گرفت و دو طرف بر لزوم حل‌وفصل درگیری‌ها از راه گفت‌وگو و راهکارهای مسالمت‌آمیز تأکید کردند.