کد خبر 1714020
تاریخ انتشار: ۲۱ اردیبهشت ۱۴۰۴ - ۲۳:۰۸

در شرایطی که دسترسی به اساسی‌ترین مواد غذایی در غزه بسیار دشوار شده، مردم این منطقه برای تامین قوت روزانه خود به استفاده از راهکارهای غیرمعمول روی آورده‌اند.

به گزارش مشرق، الجزیره در گزارشی نوشته: مادران فلسطینی برای مقابله با قحطی و تهیهٔ نان به استفاده از عدس، لوبیا، ماکارونی و برنج آسیاب‌شده روی آورده‌اند. فلسطینی‌ها به‌ شیوه‌های ابتدایی این مواد را آرد می‌کنند تا برای کودکانشان یک لقمه نان فراهم کنند.