کد خبر 1503044
تاریخ انتشار: ۵ تیر ۱۴۰۲ - ۲۱:۰۶

رئیس فدراسیون فوتبال از امضا تفاهم نامه با کشور عربستان برای برگزاری مسابقات تیم های دو کشور در داخل خاک ایران و عربستان خبر داد.

به گزارش مشرق، مهدی تاج بعد از جلسه امروز هیات رئیسه فدراسیون فوتبال در جمع خبرنگاران اظهار داشت:«قرار است هفته آینده تفاهم‌نامه‌ای با فدراسیون فوتبال عربستان امضا کنیم تا پس از آن بازی‌های نمایندگان دو کشور در داخل ایران و عربستان برگزار شود.» به این ترتیب دیگر بازی‌های تیم های ایرانی و عربستانی در زمین بی طرف و کشور ثالث انجام نخواهد شد و باشگاه های دو کشور از یکدیگر میزبانی خواهند کرد.

از سال ۱۳۹۴ تیم‌های عربستانی به بهانه واهی نداشتن امنیت در ورزشگاه‌های کشورمان از حضور در ایران سر باز زدند و مسابقات تیم های باشگاهی دو کشور با رای کنفدراسیون فوتبال آسیا در کشور ثالث برگزار می‌شد.