کد خبر 1044156
تاریخ انتشار: ۳ اسفند ۱۳۹۸ - ۰۹:۰۳

محققان می گویند با ترکیب زغال اخته و مرکبات می توان جلوی تاثیرگذاری انواع ویروس‌ها را در موادغذایی و میوه‌های تازه گرفت و سلامت و کیفیت آنها را حفظ کرد.

به گزارش مشرق به نقل از نیواطلس، پژوهشگران با استفاده از زغال اخته و برخی مرکبات یک پوشش محافظ را تولید کرده‌اند که جلوی نفوذ ویروس‌ها را به درون میوه‌های تازه می‌گیرد و حفظ آنها را برای مدت طولانی ممکن می‌کند.

ببینید:

عکس/ چه مواقعی باید دست‌های خود را شست؟

عکس/ جدیدترین نما از ویروس کرونا

ویروس‌هایی که این پوشش محافظ با آنها مقابله می‌کند، معمولا با مصرف سریع آب موجود در میوه های مختلف باعث پلاسیده شدن و غیرقابل مصرف شدن میوه ها می شوند.

بیشتر بخوانید:

کرونا، اطلاع رسانی آری، هراس آفرینی نه

یک ویروس شناس: بسیاری از مبتلایان به کرونا بهبود یافته‌اند

تا به امروز برای نابودی این ویروس ها از روش هایی همچون تاباندن اشعه گاما یا اشعه ایکس استفاده می شد. اما با این کار بسیاری مواد باکیفیت مطلوب در میوه ها نیز حذف می شد. روش جدید که توسط محققان کانادایی ابداع شده موجب می شود تا ضمن حفظ ارزش غذایی میوه ها و محصولات غذایی تنها از فعالیت مخرب برخی ویروس ها در آنها جلوگیری شود.

این پوشش هم مانند یک روکش لاستیکی قابل استفاده است و هم می توان آن را با اسپری بر روی سطح میوه مورد نظر پاشاند. البته برای تجاری سازی این محصول هنوز راه درازی در پیش است.

منبع: فارس