کد خبر 1012958
تاریخ انتشار: ۳ آذر ۱۳۹۸ - ۱۱:۳۰

وب‌سایت بی‌بی‌سی با وجود اینکه ظرف یک هفته گذشته، تلاش فراوانی برای تهییج به آشوب و بزرگ‌نمایی برخی اغتشاشات هفته گذشته در ایران داشت، سرانجام در یادداشتی اذعان کرد.

به گزارش مشرق، محمد ایمانی تحلیلگر مسائل سیاسی طی رشته توییتی درباره طرفداری شبکه بی بی سی از اغتشاشگران نوشت:


1-بی‌بی‌سی: رسانه‌های معتبر جهان آشوب در ایران را جدی نگرفتند.
شبکه دولتی انگلیس اذعان کرد با وجود آتش‌افروزی این شبکه و برخی شبکه‌های زرد مانند ایران اینترنشنال، رسانه‌های معتبر بین‌المللی به آشوب افکنی در ایران بها ندادند و آن را جدی نگرفتند.


2- وب‌سایت بی‌بی‌سی با وجود اینکه ظرف یک هفته گذشته، تلاش فراوانی برای تهییج به آشوب و بزرگ‌نمایی برخی اغتشاشات هفته گذشته در ایران داشت، سرانجام  در یادداشتی اذعان کرد «اعتراض‌های ایران، در رسانه‌های معتبر بین‌المللی کمتر بازتاب داشت».

3-بی‌بی‌سی: رسانه‌های فارسی‌ زبان، به‌سرعت سعی کردند اعتراض‌ها را به شکل ویژه پوشش بدهند اما رسانه‌های بزرگ بین‌المللی چنین نکردند در حالی که تحولات ایران به دلیل نقش منطقه‌ای و اثرات بین‌المللی این کشور، ارزش‌های خبری گوناگونی به این تحولات می‌بخشد.

4- بی بی سی: تجربیاتی مانند اعتراضات سال‌های 88  نشان می‌دهد، رسانه‌های بین‌المللی با حساسیتی متناسب با وزن جهانی ایران، خبرهایش را پوشش داده‌اند.
اما در چند روز گذشته، بازتاب بین‌المللی اعتراضات در ایران، به شکل قابل توجهی از گذشته کمتر است.

5- بی‌بی‌سی مدعی شد عدم دسترسی و محدودیت اینترنت موجب عدم پوشش اغتشاش ایران در رسانه های معتبر جهانی شده اما واقعیت این است که این رسانه‌ها به تجربه آموخته‌اند روی دیوار دروغ اپوزیسیون و رسانه‌های زرد مثل BBC و رادیو فردا یادگاری ننویسند و آبروی خود را به حراج نگذارند.